Raduza ano, jsou z pěkného pevného materiálu.
Co jste si dnes koupili/y?
andulka01 razorblade to jsou super nakupy! Ja zas dnes objednala ubytovani na Rujane v lete, dost se tesim, neznam to v tom regionu. Bude z toho takovy road trip po Nemecku, uz mam na trase vymysleny nejaky dalsi zastavky.
No a hrozne bych chtela do Amsterdamu, uz dlouho, zrovna vcera jsem koukala na skvely letenky, ale nikdo se mnou nechce/nemuze jet. Ja bych hrozne chtela s mamou, vim, ze by se ji to libilo, ale ona ma z cestovani nejaky blok a obavy, jak dlouho nikde nebyli. Premyslim, ze bych to riskla a letenky koupila, a v nejhorsim bychom nejely, kdyby se necitila. Ale aby to nebylo takovy blby
.
Poznávací zájezd do Amsterodamu a okolí a hlavně s časovou vstupenkou na retrospektivu Franse Halze v Rijksmuseu. Fakt se těším
(sice už jsem v Amsterodamu před pár lety týden strávila, ale mně se tam moc líbilo).
Máme tady slušně roztrajdáno :-). Já mám sbalený čumajdán do Říma, teď jsem koupila letenky na březen do Londýna a synovec je na Erasmu v Lisabonu, tak toho asi taky využiju :-).
Gatita Rujana je perfektní!
Gatita jerry 999 razorblade krásný nákupy
to cestování je stejně o dost lepší než hadry
999 doufám pak v čerstvé tipy na Řím
zejména méně vyhledávané památky, jídlo třeba taky samozřejmě. Bydlíme v hnusnější čtvrti u Termini, ale hned u metra, máme 4 plné dny, dojedeme kamkoliv.
Jo, nejezdi na Lido, tam absolutně chcípl pes, nikdo a nic tam teď není otevřené, kromě snad obědů o víkendu. Držím palce na počasí.
brrr ze jo! Muzu te pak kdyztak prosim vyvolat v cestovatelskem vlakne? Chytla jsem takove sympaticke ubytovani, ale neni to zadny resort s vlastni plazi - nevis, jak tam vypadaji verejne plaze v hlavni sezone? Ja bych to tam teda rada i prochodila/projezdila, ale to koupani (pokud na to bude pocasi) je pro nas taky důležité, tak jestli nemam jeste patrat dal.
andulka01 no tak leda jeste cestovani v peknejch hadrech![]()
Gatita to nechám na ostatní
ještě jsem nezhubla ani gram, takže pěkný hadry mě míjej. Jezdím na vagabunda, holt.
andulka01 To počasí úplně nevypadá, ale budu věřit, že to těm meteorologům nevyjde :-).
O tipy se ráda podělím.
Gatita my jsme na Rujáně bydleli v nějakém hotelu dál od pláže. Veřejné pláže vypadaly příjemně, co si pamatuju, široké písčité. My neměli počasí na koupání, takže si teď úplně nevybavím vybavenost, ale myslím, že tam byla ![]()
Gatita rujanu bych taky nekdy rada videla! A letenky kup, a pak musis mamku postupne nadchnout :))) ja jedu s kamaradkou, ktery predloni par dnu pred odletem na sicilii zemrel tatka, tak doufam, ze letos se uz nic nestane. Desne se obe tesime...
Gatita Já ti moc neporadím, byli jsme na Rujáně pracovně v září. Objížděli jsme hlavně památky a v mezičase vlezli do moře.
Ale od kolegy ségra tam jezdí s malým synem, můžu se poptat.
razorblade moc vam to preju, urcite to vyjde!
Můj syn má jet v červnu navštívit Rijksmuseum se školou. Chtějí koupit lístky na místě, bez rezervace. Přijde mi to jako nesmysl.
Gatita jerry 999 razorblade krásný nákupy
to cestování je stejně o dost lepší než hadry
999 doufám pak v čerstvé tipy na Řím
zejména méně vyhledávané památky, jídlo třeba taky samozřejmě. Bydlíme v hnusnější čtvrti u Termini, ale hned u metra, máme 4 plné dny, dojedeme kamkoliv.
Jo, nejezdi na Lido, tam absolutně chcípl pes, nikdo a nic tam teď není otevřené, kromě snad obědů o víkendu. Držím palce na počasí.
V Římě se bez podívat do lahůdkářství Volpeti. To je úžasné místo
Na místě bych nekupovala, obvlášť v červnu ne. Taky mi to přijde jako nesmyslný risk.
https://www.rijksmuseum.nl/en/tickets/articles
Našla jsem, že 2 měsíce dopředu (zájezdy objednávají nějak jinak).
My máme vstpenky v rámci zájezdu, takže to mám jednodušší.
andulka01 vitej v tymu. ja zas pravidelne jezdim s malym batohem klidne na tyden. do nej exkluzivni modely taky uplne nenarvu. :D
Dorazila kontroverzní okousaná bunda z COS. Je skvělá.
I XS je teda fakt oversized.
Sweet Potato uka..!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY