Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Garfie
28678 příspěvků moje polička 06. června 2024 00:25
Reakce na JankaM:

razorblade že, já mít takové boty s mou velikostí tak se nevejdu na žádný schody

Offline Garfie
28678 příspěvků moje polička 06. června 2024 00:28

Ne "si", ale jako dárek ke křtinám jsem koupila speciální dětský talisman pro zdraví a prosperitu. Očištěný a požehnaný šintoistickým knězem a ještě v dárkové krabičce. Mám z toho dost radost a doufám, že se bude líbit! (a že ho rodiče neukáží faráři )

Offline Tak Betty
6242 příspěvků moje polička 06. června 2024 09:03

Garfie Oh, a co to vlastně je a jak je to velký.? Nestačí mi fantazie .

Offline Garfie
28678 příspěvků moje polička 06. června 2024 09:36

Tak Betty Je to malinký a plochý, přidávám referenčí fotku s perem. Je to trochu "záhadná" věcička, která se prodává většinou u chrámů (ale i jinde), je to vlastně malinký pytlíček na pověšení, pokud je ale očištěný a požehnaný v chrámu, je zakázáno nahlédnout dovnitř. :-) Bývá tam většinou nějaká modlitba. Můžeš si koupit i prázdný a dát do něj vlastní talisman pro štěstí. U chrámů se prodávají různé dekory, každý má jiný účel, třeba pro zdraví, zotavení, studium, štěstí na cestách a podobně. Tenhle je vysloveně pro miminka. 

Offline Tak Betty
6242 příspěvků moje polička 06. června 2024 09:47

Garfie děkuji, zajímavé. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 06. června 2024 19:42

Garfie to je krasny darek

ja jsem si vyrobila omamori vloni na takovym japonskym "workshopu", nosim ho na kabelce (prej se to tak ma), uvnitr je prani a nesmi se otevrit, jinak uleti :)

Online continuity
43903 příspěvků moje polička 06. června 2024 20:07

Garfie to je moc krásný dárek.

Offline Samantha
3308 příspěvků moje polička 06. června 2024 20:11

Garfie Hele, oni si Japonci na tu symboliku náboženství stále potrpí, že ? To u nás dostat děcko například porcelánovou Pannu Marii v saténem vyložené krabičce, to by se asi všici podivili

Offline Garfie
28678 příspěvků moje polička 07. června 2024 00:05

Samantha Jo, oni jsou v tomto takoví...jako vůbec nejsou nějak fanaticky náboženští, ale na takové drobné věci si potrpí a většina lidí slaví svátky více náboženství a svým způsobem praktikuje i shinto i budismus. A kolikrát do toho i křesťanství. :-) Líbí se mi to, ono to shinto je i víc propojené s běžným životem, zahrnuje i božstvo předků, to je podle mě běžnému člověku přístupnější, není tam takový tlak "nadřazené" osoby, 

Offline barbucha blogger
36277 příspěvků moje polička 07. června 2024 09:35

Mini 

Sandály cajk. Ty máš určitě malou nohu, tak budou vypadat dobře.

Muslik 

Ty kalhoty nejsou nic moc. Vůbec. Zkusila bych radši nějaký echt kuloty od cosáků, ty jsou pořádně nabraný (=široký) a kratší, pokud vezmeš nějakou malou velikost (jakože ty určitě ano). Pro hubený postavy jak dělaný. A když ti z nich budou koukat štíhlý kotníky, nebudeš vypadat široká i kdybys chtěla

https://www.cos.com/en_eur/women/trousers/culottes.html

Online Mini
příspěvků moje polička 07. června 2024 09:35

barbucha dik! Aspon nekdo :)))

Offline barbucha blogger
36277 příspěvků moje polička 07. června 2024 09:37

Mini 

No jo, vono když máš kapku větší nohu, tak to nutný prodloužení u tohohle typu bot je prostě zlo

Online Mini
příspěvků moje polička 07. června 2024 10:33

barbucha je to tak :) ale prekvapive jsou na delku skoro jako nektere me tenisky Takze to vic dela ten tvar

Online jerry
11398 příspěvků moje polička 07. června 2024 11:30

Mini 

Mně se ty Vagabond sandály líbí moc - musím je ale někde zkusít (abych se svojí 39 nevypadala jak obutá do parníku).

Offline Muslik
586 příspěvků moje polička 07. června 2024 12:33
Reakce na barbucha:

Mini 

Sandály cajk. Ty máš určitě malou nohu, tak budou vypadat dobře.

Muslik 

Ty kalhoty nejsou nic moc. Vůbec. Zkusila bych radši nějaký echt kuloty od cosáků, ty jsou pořádně nabraný (=široký) a kratší, pokud vezmeš nějakou malou velikost (jakože ty určitě ano). Pro hubený postavy jak dělaný. A když ti z nich budou koukat štíhlý kotníky, nebudeš vypadat široká i kdybys chtěla

https://www.cos.com/en_eur/women/trousers/culottes.html

​díky, kouknu na to, ty COS vypadaji dobře. Ty moje už putovaly zpět,  díky všem za cennou zpětnou vazbu

Offline Muslik
586 příspěvků moje polička 07. června 2024 12:35
Reakce na jerry:

Mini 

Mně se ty Vagabond sandály líbí moc - musím je ale někde zkusít (abych se svojí 39 nevypadala jak obutá do parníku).

​představuji si ty sandály na moji úzké noze velikosti 41 a velmi se to představou bavím. Ale mě se ty boty líbí, závidím menší a šířkou standardní velikosti nohou 

Online Miru
17198 příspěvků moje polička 07. června 2024 13:39

Mini 

...mně se líbí moc!, jsou šik, brala bych je taky

Online Mini
příspěvků moje polička 07. června 2024 14:58

jerry ja jsem je koupila na answear K vyzkouseni vubec nevim

Miru diky! Lidi na me na ulici dost koukaji :)))

Online Miru
17198 příspěvků moje polička 07. června 2024 15:02

Mini

..proč?

Mám ty boty už dlouho v hlídání, čekám na slevu. Podobné měl i Massimo Dutti a ty mi vyprodali...

Online Mini
příspěvků moje polička 07. června 2024 16:06

Miru asi se jim nelíbí :)))