razorblade že, já mít takové boty s mou velikostí tak se nevejdu na žádný schody
![]()
razorblade že, já mít takové boty s mou velikostí tak se nevejdu na žádný schody
![]()
Ne "si", ale jako dárek ke křtinám jsem koupila speciální dětský talisman pro zdraví a prosperitu. Očištěný a požehnaný šintoistickým knězem a ještě v dárkové krabičce. Mám z toho dost radost a doufám, že se bude líbit! (a že ho rodiče neukáží faráři
)

Garfie Oh, a co to vlastně je a jak je to velký.? Nestačí mi fantazie .
Tak Betty Je to malinký a plochý, přidávám referenčí fotku s perem. Je to trochu "záhadná" věcička, která se prodává většinou u chrámů (ale i jinde), je to vlastně malinký pytlíček na pověšení, pokud je ale očištěný a požehnaný v chrámu, je zakázáno nahlédnout dovnitř. :-) Bývá tam většinou nějaká modlitba. Můžeš si koupit i prázdný a dát do něj vlastní talisman pro štěstí. U chrámů se prodávají různé dekory, každý má jiný účel, třeba pro zdraví, zotavení, studium, štěstí na cestách a podobně. Tenhle je vysloveně pro miminka.

Garfie děkuji, zajímavé.
Garfie to je krasny darek ![]()
ja jsem si vyrobila omamori vloni na takovym japonskym "workshopu", nosim ho na kabelce (prej se to tak ma), uvnitr je prani a nesmi se otevrit, jinak uleti :)
Garfie to je moc krásný dárek.
Garfie Hele, oni si Japonci na tu symboliku náboženství stále potrpí, že ? To u nás dostat děcko například porcelánovou Pannu Marii v saténem vyložené krabičce, to by se asi všici podivili ![]()
Samantha Jo, oni jsou v tomto takoví...jako vůbec nejsou nějak fanaticky náboženští, ale na takové drobné věci si potrpí a většina lidí slaví svátky více náboženství a svým způsobem praktikuje i shinto i budismus. A kolikrát do toho i křesťanství. :-) Líbí se mi to, ono to shinto je i víc propojené s běžným životem, zahrnuje i božstvo předků, to je podle mě běžnému člověku přístupnější, není tam takový tlak "nadřazené" osoby,
Sandály cajk. Ty máš určitě malou nohu, tak budou vypadat dobře.
Ty kalhoty nejsou nic moc. Vůbec. Zkusila bych radši nějaký echt kuloty od cosáků, ty jsou pořádně nabraný (=široký) a kratší, pokud vezmeš nějakou malou velikost (jakože ty určitě ano). Pro hubený postavy jak dělaný. A když ti z nich budou koukat štíhlý kotníky, nebudeš vypadat široká i kdybys chtěla ![]()
barbucha dik! Aspon nekdo :)))
No jo, vono když máš kapku větší nohu, tak to nutný prodloužení u tohohle typu bot je prostě zlo ![]()
barbucha je to tak :) ale prekvapive jsou na delku skoro jako nektere me tenisky Takze to vic dela ten tvar
Mně se ty Vagabond sandály líbí moc - musím je ale někde zkusít (abych se svojí 39 nevypadala jak obutá do parníku).
Mini
Sandály cajk. Ty máš určitě malou nohu, tak budou vypadat dobře.
Muslik
Ty kalhoty nejsou nic moc. Vůbec. Zkusila bych radši nějaký echt kuloty od cosáků, ty jsou pořádně nabraný (=široký) a kratší, pokud vezmeš nějakou malou velikost (jakože ty určitě ano). Pro hubený postavy jak dělaný. A když ti z nich budou koukat štíhlý kotníky, nebudeš vypadat široká i kdybys chtěla
díky, kouknu na to, ty COS vypadaji dobře. Ty moje už putovaly zpět, díky všem za cennou zpětnou vazbu
Mini
Mně se ty Vagabond sandály líbí moc - musím je ale někde zkusít (abych se svojí 39 nevypadala jak obutá do parníku).
představuji si ty sandály na moji úzké noze velikosti 41 a velmi se to představou bavím. Ale mě se ty boty líbí, závidím menší a šířkou standardní velikosti nohou
...mně se líbí moc!, jsou šik, brala bych je taky
..proč?
Mám ty boty už dlouho v hlídání, čekám na slevu. Podobné měl i Massimo Dutti a ty mi vyprodali...
Miru asi se jim nelíbí :)))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.