Ounz zavolej tam, podle webu neměli ty černý s volánama ve 34 a reálně ano a odložili mi je do druhého dne.
Co jste si dnes koupili/y?
A teda už jsou doma ![]()

Catherinne moc ti sluší, dobrý kup![]()
Chci objednat něco přes Answear, máte někdo zkušenost, jestli je tam vše ok? Najednou na mě vyskakuje jejich nabídka a zrovna by se mi odtamtud něco hodilo.
Stará existence jako eshop, doručení, vrácení i vrácení peněz v pohodě, ale jejich značka AnswearLab má minivelikosti, objednala jsem si koženkovou xl bundu a byla tak m max.
JankaM Aha a zrovna tuhle značku mám vyhlédnutou! Díky za upozornění.
Stará existence Taky tam bez problémů nakupuju. U většiny věcí píšou aspoň nějaké rozměry, tak se to celkem dá odhadnout, ale přímo značku AnswearLab moc prozkoumanou nemám.
Stará existence Answear úplně v pohodě. Já teda musím říct že pár věcí od AnswearLab mám a velikosti odpovídaly.
Stará existence To posunutí velikostí se pozná třeba podle velikosti na modelce. Pokud má modelka na sobě velikost S a oblečení jí není moc malé ani moc velké, velikosti celkem odpovídají. Pokud má na sobě modelka velikost M a oblečení jí sedí, velikosti jsou posunuté. A navíc jsou tam ty rozměry. Máš šanci změřit nějaké dobře sedící oblečení toho, komu chceš koupit dárek?
Emi asi tu velikost odhadnu zhruba podle sebe a uvidím, co z toho vyjde.
Přišly mokasíny a jsem nadšená, měkkoučký a pohodlný i na sloní tlapu, barva se mi strašně líbí (a navíc jsem si vzala do hlavy že nutně potřebuju něco do modra k džínům) a nevím kde bere Zalando tu cenu, když mně je prodali za rovný tři tisíce (jinak bych do toho asi nešla). Takže cajk ![]()
barbuchaJsou hezký!
barbucha dobrej kup, líbí se mi.
barbucha Ty jsou super :-).
Stará existence tak já nechci nikoho odrazovat, jsem asi jen nadrozměrná. Ale mám od nich oversize mikiny na zimu, ty mám M a sedí pěkně. Objednej a uvidíš, vratit můžeš vždy.
Já tyhle tenisky,vybírala jsem dlouho a jsem spokojená.https://www.asos.com/vans/vans-lowland-trainers-in-pink/prd/205118028
Nevim, proč mi nejdou dávat nějak šikovně obrázky:-/
barbucha pekny! Tomu se kdysi rikavalo ridicsky mokasiny, jak to ma tu gumu na pate.
Vono se tak říká i těm bez gumy
jsem jich viděla mraky když jsem se po nějakejch rozhlížela...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY