...asi máš svůj styl, tak koukají na příjemné vybočení z davovosti...![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Miru Kéžby ! dík :)
na Answear je maji o 900 levnější, než u Vagabond
Koupila jsem si nový vlasy! Konečně.
Dobrá investice![]()
Dobrá koupě ![]()
Já dneska postupovala podobně, ale spíš bych to měla popsat jako novou holou hlavu ![]()
barbucha to jsem taky mívala bylo to výborný!
Ale máš to dobrý i takhle!
Mini
...asi máš svůj styl, tak koukají na příjemné vybočení z davovosti...
tak ja rovnou priznavam, ze bych koukala spis na nehezke retro :D podobne jako loni u hranatejch spicek. Ty nastesti neprezilyy vic nez dve sezony B)
marieu jezis ty jsi tak krasna :))
...tak já osobně vůbec nejedu v tom, co se zrovna nosí, na to jsem spíše alergická, jak hodně lidí, "musí" mít to, co je "in". A naopak - jakože tohle už se nenosí, tak si to vzít nemůžu - to je podle mě nesmysl. Je to hlavně o osobnosti, stylu nositele.
Líbí se mi, když má někdo svůj styl(a vůbec nemusí jít o třeskutou originalitu),
obléká se tak, jak vyhovuje jemu. No, ale je fakt, že vkus a cit pro módu/kombinování různých kousků, stylů, atp., má málokdo
Miru jednou tu hezky shrnula @999 takove pravidlo, kterym se snazim ridit a mam dojem, ze dost funguje. Ze lze mit klidne retro veci, ale ne hodne najednou,doplnit necim v trendu. Nebo nebyt od hlavy k pate v necem uplne basic, doplnit necim lepsil/vyraznym atd atd. Ted nevim, jestli to bylo takhle nebo nejak podobne, ale kdyz si to pohlidam, byva to ok, i kdyz talent na modu nemam.
razorblade teď jsem chtěla citovat Muže z Acapulca ("Jste velký svůdce"... "nevím o tom"), protože mě nenapadá nic chytřejšího, co na to říct. Tak asi jen - děkuju.
marieu
nejlepsi film, uplne jsem to cetla tim tonem (a predstavovala si k tomu tebe)![]()
711990 Muž z Acapulka je skvělý ![]()
Nebyl ste někdo v Cos a nekoukal na tyhle šaty? https://www.cos.com/en_eur/product.1238227001.html
respektive, nevíte jestli je mají v pařižský ?
Ounz podle webu by je mit meli
Ounz Já tam byla, ale nevšimla jsem si. Klidně tam zavolej, než tam půjdeš, oni ti řeknou, jestli je mají.
Mini Mně teda nepřijdou retro, já bych na to taky koukala, jakože je to takové zajimave;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY