Janulik03 díky , sedí ti perfektně
Co jste si dnes koupili/y?
EDITH4B diiik
Nový účes (kolegyně v práci se cítila nemocně, tak jsem šla ke kadeřnici místo ni).

brrr a to sa teda podarilo ![]()
brrr Ty jo, dobrý :-).
Janulik03 jerry 999 Děkuji moc. Mi se ty vlasy taky líbí, ale mám dva problémy. Zaprvé se mi to nikdy nepodaří takhle vyfoukat a za druhé je neumím nosit rozpustěné.Dávam si je do copku úplně automaticky, občas až po chvíli zjistím, že je mám stažené. No, tentokrát se budu snažit je nechat rozpuštěné.
brrr Šla bych cestou nejmenšího odporu, foukala bych to v předklonu proti placatému kartáči :-).
brrr Dost dobrý!
brrr já si nedávno poridila horkovzdušný kartáč, nevím proč už jsem to neudělala dávno. S minimálním úsilím to mikádo vyfouka dokonale a do hladka.
brrr Pokud máš vlasy rovné, tak bych to normálně foukala v předklonu. Já je mám jak hřebíky a nemá cenu se namahat, ten předklon jim dá objem a když je to dobře ostříhané, tak se udělá i tvar. ty teda vlasy nemáš barvené, takže si asi mužeš dovolit trochu horka navíc, já bych to kulmou nebo žehličkou asi za pár měsíců odpálila:D
Aranel Mám boží muminkový ponožky z Croppu! Jsou tam všichni:-D. Ty ponožky jsou teda nízký a barevný, což je kombinace, kterou nikdy nenosim, nízké nosim jen přes léto, bílé...takže si jako nechám ve skříni ponožky, jen abych je měla?! No asi jo....
Aranel Mám boží muminkový ponožky z Croppu! Jsou tam všichni:-D. Ty ponožky jsou teda nízký a barevný, což je kombinace, kterou nikdy nenosim, nízké nosim jen přes léto, bílé...takže si jako nechám ve skříni ponožky, jen abych je měla?! No asi jo....
Ty jo, ty musím mít! Budu je teda nosit do kecek, takže muminci nebudou vidět, ale já budu vědět, že tam jsou!
Karja
nebo si je dej na zeď do rámečku, no!
@karja
no, nebo kolegyně mi včera vyprávěla, že si vlní vlasy tak, že je zamotá a dá přes ně ponožky. Tak třeba bys je užila tak. (Až půjdeš za sousedem na pokec k plotu
)
Tabea Sousedem jsi to zabila ![]()
Tabea Naštěstí vlny mi nesluší:-D
Archivářka No nebudou vidět, ale ty ponožky jsou ostře barevny, vůbec se mi to nehodí ani do tenisek:-D
Garfie dík
Karja na doma dobrý!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY