brrr máš to krásné. Osobně upravuju, jak píše 999 - hlavou dolů, hlavou nahoru a trochu zpracuju patku. Není čas ptát se, kdo je kdo.
Janulik03 nesmírně ti to sluší, dobře jsi koupila!
Prosim, nechystate se nekdo ted na zacatku leta do Italie? Dochazi si mi cerny jalovec od l'erbolario... :)))
razorblade Kdyby se nikdo nechystal, tak si ho můžeš koupit i u nás ( nemyslím u mě
, ale v ČR ).
https://www.maur.cz/lerbolario-pansky-parfem-ginepro-nero--cerny-jalovec-/
triko... snad nebude moc krátký, nemám ráda, když je mi vidět celej poklopec...
![]()
Bude dobrý, líbí se mi.
My jsme si konečně koupili dovolenou, dáme si ještě jednou Ischii na konci léta ![]()
marieu tak si to hezky uzijte. ![]()
razorblade Kdyby se nikdo nechystal, tak si ho můžeš koupit i u nás ( nemyslím u mě
, ale v ČR ).
https://www.maur.cz/lerbolario-pansky-parfem-ginepro-nero--cerny-jalovec-/
Dobrej tip! Hned jsem si tam koupila opalovací krém (asi poslední kousek
), mám ho vyzkoušenej a byl super... už je na cestě ![]()
barbucha jako ovečka jsem nakoukla a juká na mě noční hýčkající krém bez všeho zlého za necelých 300![]()
https://www.maur.cz/thermal-sensitiv-nocni-krem-50ml/
neznáte to někdo?
razorblade uměla bys popsat ten černý jalovec?
Edit - hlavně jestli je to unisex nebo spíš do pánska.
Neznám, mně šlo o tu značku L´Erbolario.
Ale nebála bych se toho za ty prachy - když to nepůjde na obličej, můžeš si s tím mazat ruce, krk... to spotřebuješ vždycky nějak ![]()
barbucha to jo, takovejch mám :-):-)
Lenka22ja nevim. Na mne se mi libi, je takovej trochu jako encre noir, jen jemnejsi a sofistikovanejsi. Panskost neumim posoudit, ja mam kolikrat rada i echt "pansky" na sobe
razorblade aha, no i tak děkuji.
Prosím, chci si objednat z cos triko, jak ho sem dala RoSa a dopravu mi to nabízí kromě domů jen alzaboxy. Muze mi to vyzvednout i někdo jiný , nebo musím sama s mobilem? A zároveň prosím RoSa jestli sedí velikost.? Moc děkuji.
Tak Betty z alzaboxu ti to může vyzvednout kdokoliv, komu dáš ten kód. Nejde to akorát že Zásilkovny, to musí mít aplikaci a musíte to zdílet.
Tak Betty teprve včera mi psali, že to expedovali - zatim ho nemám
Tak Betty z Alza boxu může vyzvednout kdokoliv, musí mít kód, který ti pošlou v sms.
Kokoska to se mi nečte moc dobře. Už jsem objednala. Vzala jsem S, krátké vepředu mi nevadí. Snad nebude moc široký.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.