KokoskaJá mám tu otvírací a taky nadobi nemám moc vysušené, pokud to tam půl dne nenechám, tak to otiram utěrkou. Ale já jsem do ní moc neinvestovala, třeba to nějaké dražší umí lépe.
Co jste si dnes koupili/y?
Kokoska tak to nevím, máma si nestěžovala, ale je fakt, že ona to asi klidně otře ![]()
Že doprala pračka slyším akorát teď v létě, když jsou všude otevřená okna, protože ji mám v druhé koupelně na konci domu. Telefon dost ráda mimo pracovní dobu odložím, takže na jednom konci domu by pípala pračka a na druhém konci telefon a obojí bych ignorovala. Pokud na něco nespěchám, tak k pračce jdu v čas, kdy se mi to hodí. ne hned, jak zapípá.
Ale cítím, že bych se měla trochu snažit ty technologie víc pustit do života. Brzy ze mě bude mimoň a budu potřebovat pomoc. A na to si přijdu ještě mladá. Máme tu moderní chytrou domácnost v rodině a když byl dotyčný pryč a já občas užívala byt, tak musel před odjezdem všechno vypnout, protože bych mu to celý rozhasila
Spousta věcí se ovládá na tabletu nebo z telefonu, světla na hlasový povel. A já furt automaticky hrabu na vypínače a ono se to tím dá ten systém jaksi rozhodit. No hrozný to je. Naše máma říkala, že kytku bude muset chodit zalévat jen ve dne, protože by si ani nerozsvítila. A pak tam stejně raději vyslala mě. Se tam bojí vkročit i ve dne ![]()
Evaevajá mám neoteviraci, pouštím jen na noc a nic se nikdy nestalo.
continuity ono se nic nestane, ale když se to otevře hned po domytí třeba když jdeš ven, tak to pak po návratu můžeš rovnou vyklízet. Ale jako vyhazovat tu stávající kvůli tomu nebudu.
Evaevajá to můžu vyklízet hned po domyti, jen musím přežít,že je to horké. Ale zas neřešitelné to není, občas ji potřebují zas naplnit.
continuity je lepší chvilku počkat, až to doschne. Což teda do rána zvládne i zavřená ![]()
Evaeva to jedine mi prijde fajn, mycka vo se otevre. Takze poustim na noc na dlouhy eco program. A susicka naopak je extra sucha a horka hned a pak to tam chvili toci, ale uz to je studene a navlhle. Ale ta susicka se mi obecne moc nepovedla, susi silene dlouho a nic moc
Evaevasuché to mám hned, vadí akorát plasty
continuity plasty dávám na odkapávač, hlavně krabičky, kde v podstatě bydlí ![]()
Jos mně pračka dlouho pere. Sušička se sice tváří, že bude sušit dlouho, ale nakonec pípá už za hodinu a půl.
Evaeva no vidis, to mam presne obracene. Pracka max 1,5 hodiny, historicka Miele. A pet let star susicka 4!!h. A to neni chybovec ma to tak i v navodu, kdyz chci suche do skrine a zaroven nesusim dve tricka. Slunce to zvladne za pulku casu. Ale zase odchlupi a odstrani prach treba z luzkovin....ale moc jsme si nesedly. Mam oblibenejsi spotrebice.
Jos moje vyhrožuje, že to bude za 4,5h podle toho časovače, ale má to rychle. Teď v létě teda stejně rychle jako to slunce (já to na balkoně za 2h můžu uklízet). Taky suším na "do skříně", zvládá takhle celou 9kg pračku.
když už jste v tom praní, jakou pračku mám teď koupit? Dneska mi přijde všechno jako šunt na pět let ... dá se ještě spolehnout na značku? Jos třeba ta Miele, ta je OK?
Jos ja byla se vsema Miele vecma strasne spokojena i kdyz byly treba 20 let stary
Umyvacka sa sama neotvára, to som ani nevedela, že sa dá. A práčka bude mať na jeseň 2 roky, tak už je to asi nejaký novší model bez pipania po doprati.
Ja pouzivam appku na pracku misto casovani odlozenyho startu. Rano to tam nandam, ale nemuzu poustet pracku v 7 rano, sousedi nam primo se stenou loznice. Takze to pak poustim pres den, kdyz sem si jista ze to nebude rusit samba. A taky tim, ze pipne notifikace, se casto zvedne on a prenda to. Driv ani nevedel ze pracka pere/doprala. Takhle to ma v primym prenosu:-)
Samantha Byl u nás opravář z Datartu a říkal mi, že na značku se uz nedá spoléhat, ani na ty Miele a další dražší Že poměr cena/výkon prostě jednoznačně nahrává těm nejlevnějším, jakože fakt nejlevnějším. Pak je ale otázkou nějaký osobní nastavení, jestli chceš takhle plýtvat a tvořit odpad, tím že budeš kupovat ty levné častěji nebo radši budeš plýtvat vlastními penězi. Ale dvakrát dražší spotřebič nevydrží dvakrát déle. Jo a taky mi ještě říkal, že kolikrát čím dražší, tím je komplikovanejsi a náchylnější k opravě.
711990 kdyby hrála jako ta moje, asi by to věděl
A když má tu apku, tak nemá normální odložený start nebo to jen nepoužíváš? Já naložím prádlo večer a nastavuju tak, aby dojela mezi osmou a devátou.
Jos na jaky program pere pracka 1,5 hodiny? Mne takove to bezne osobni satstvo na 40 naskakuje 2h 20min., ale da se ten cas ubrat. Jen to pak asi neni tak ekologicky prani, kdyz to musi rychlejc ohrivat vodu atd. Kdyz peru neco na 60 nebo 90, je to asi 3,5 hodiny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY