Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2024 23:46

Kokoska já mám nějaký mix, ten je kratší, ale zase tvrdí, že je na poloviční kila. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. července 2024 23:50

Kokoska ja pouzivam najcastejsie program Easy Care 30 stupnov, je to 1,5 hodiny. Pracka Bosh. Ja na tie 4 hodinove programy nemam cas, davam prat ked sa dovalime domov o 6-7 vecer, komu sa to chce davat na susiak v noci..

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. července 2024 23:57

Evaeva vies co, podla navodu na mojej pracke su okrem bavlny 40-60-90 vsetky programy len na polovicnu, dokonca stvrtinovu napln. No samozrejme to nedodrzujem, na 40 sa mi tricka castokrat zrazia (hlavne detske) a prat polovicne pracky by som prala vo dne v noci! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. července 2024 00:02

Mrakoplas já si u těch programů teplotu nastavuju zvlášť, ale na míň než na 40 peru akorát sportovní.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. července 2024 00:06

Evaeva mne to nejde, teplota je tam prednastavena. No nechala som pracku vybrat samba

Offline letfenixa
10979 příspěvků moje polička 18. července 2024 02:45

Samantha po tom, ako sa mi 2 drahé práčky po sebe pokazili, jedna v zaruke, ale už bola aj opravovana, druhá tesne po záruke, pričom v rámci záruky bola 2-x opravovana , som sa servisaka opytala, že akú práčku si mám teda kúpiť. Tak mi povedal, že Whirlpool, lebo sú na ňu dobre dostupné nahr.diely a je rovnako spoľahlivá ako drahé značky. 

Offline 711990
18338 příspěvků moje polička 18. července 2024 06:47

Evaevajezis taky mate samsung? Ta hraje uplne strasne, to sme museli vypnout. Odlozenej start normalne ma, ale takhle to proste jen spustim na dalku a vyberu program. 

Offline Samantha
3308 příspěvků moje polička 18. července 2024 06:52

letfenixa Karja 

Díky moc, potvrdily jste mi můj předpoklad. Je to tak, zavalíme se dobrovolně spotřebním zbožím, ale zase - jak říká Lobo - záchrana domácnosti má přednost před záchranou světa

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. července 2024 07:52

711990 ne Bosch. Ona nehraje dlouho nebo ošklivě, ale během hodiny a půl po doprání zahraje několikrát. Mně to vyhovuje. Já to právě dám prát kompletně večer, akorát nastavím to pozdější doprání. Tím, že to stejně musíš naložit, tak v apce nevidím výhodu. Ledaže to odložíš ještě jednou, když se ti přes den změní plány.

Offline Pinot Noir
30165 příspěvků moje polička 18. července 2024 08:55

711990Samsung s minutovou melodií máme my. A ještě k tomu sušičku. Když peru tři pračky za den, užiju si melodií šestkrát

Offline Lama_z_Lana
6746 příspěvků moje polička 18. července 2024 09:04

Mně teda po doprání/dosušení pračka krátce zapípá, ale stejně je to k ničemu, páč je pak stejně ještě dobu zamčená. Takže mě na konec stejně upozní mnohem hlasitější odemknutí zámku. 

Offline notna
9608 příspěvků moje polička 18. července 2024 09:06

711990 To je zajímavý. Já si myslela, ze to dálkové ovládání sevpouziva, když už odlozeny start nestačí. Parkrat bych uvítala mít vyprano po návratu z víkendu. A to si v práci vzpomeneš, ze maš pustit pracku? Já bych po návratu domu asi koukala na nachystanou pracku, kterou jsem zapomnela pustit :-) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. července 2024 09:31

Lama_z_Lana to je divné načasování teda

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 18. července 2024 09:34

Nebojite se poustet pracku a mycku, kdyz nejste doma? Kamaradce vytopili sousedi byt, praskla jim nejaka hadicka k pracce a jine kamaradce zacala susiscka doutnat. Od te doby ani jedno nepoustim, pokud nejsme nekdo doma. 

Offline Pinot Noir
30165 příspěvků moje polička 18. července 2024 09:42

Lamicka Vytopení se tak nebojím, nemáme koho vytopit, naše přízemí je vlastně vykachlíkovaná vana, takže by se jen vytřelo. Ale požáru jo, nepouštím je, když nejsme doma. Ale pouštím je v noci, a to by v případě požáru bylo asi ještě horší.

Offline viktorka_od splavu
49498 příspěvků moje polička 18. července 2024 09:46

Lamicka jo a znami vyhoreli od nabijecky na elekrokolo. nejhorsi smrt je z vydeseni

Offline Pinot Noir
30165 příspěvků moje polička 18. července 2024 09:50

viktorka_od splavu a já zase vím o požáru od kávovaru!

Offline dorota
1240 příspěvků moje polička 18. července 2024 10:07

Lamicka mám to rovnako, nedávam prať, keď nie som doma. Tiež sa bojím vytopenia, resp.skratu a požiaru. Cca pred dvomi mesiacmi vytopila v paneláku, kde bývam, jedna pani zopár bytov, z 9. poschodia až po cca druhé (pri rekonštrukcii bytu niečo prasklo, majiteľka tam nebola, chvíľu trvalo, kým ju zohnali).

Offline Garfie
28678 příspěvků moje polička 18. července 2024 10:27

Pinot Noir Sakra, zrovna jsem ho chtěla jít pustit, ale asi se stavím na kafe k máti!

Jinak do statistiky pouštím všechno když nejsem doma, nemám nic smart, ale klidně bych to brala, jen jak se znám asi nepoužívala....

A moje japonská pračka má nejdelší program na 40 minut a pere jen ve studené vodě...

Offline continuity
43895 příspěvků moje polička 18. července 2024 10:41

Lamicka

Naše pračka to má ošetřeno nějakou ochranou proti přetečení, pod námi jsou sklepy,  v nejhorším jsme pojištění. Kdybych prala jen když jsme doma, peru hlavně v noci, což je v tom paneláku taky dost na palici.

Nejvíc požárů je prý z kanvic a nabíječek. Když odjíždíme na víkend, tak to vytahují ze zásuvky vždy, ale když jdu jenom do práce, tak to neřeším.