Kokoska já mám nějaký mix, ten je kratší, ale zase tvrdí, že je na poloviční kila.
Co jste si dnes koupili/y?
Kokoska ja pouzivam najcastejsie program Easy Care 30 stupnov, je to 1,5 hodiny. Pracka Bosh. Ja na tie 4 hodinove programy nemam cas, davam prat ked sa dovalime domov o 6-7 vecer, komu sa to chce davat na susiak v noci..
Evaeva vies co, podla navodu na mojej pracke su okrem bavlny 40-60-90 vsetky programy len na polovicnu, dokonca stvrtinovu napln.
No samozrejme to nedodrzujem, na 40 sa mi tricka castokrat zrazia (hlavne detske) a prat polovicne pracky by som prala vo dne v noci!
Mrakoplas já si u těch programů teplotu nastavuju zvlášť, ale na míň než na 40 peru akorát sportovní.
Evaeva mne to nejde, teplota je tam prednastavena. No nechala som pracku vybrat samba ![]()
Samantha po tom, ako sa mi 2 drahé práčky po sebe pokazili, jedna v zaruke, ale už bola aj opravovana, druhá tesne po záruke, pričom v rámci záruky bola 2-x opravovana
, som sa servisaka opytala, že akú práčku si mám teda kúpiť. Tak mi povedal, že Whirlpool, lebo sú na ňu dobre dostupné nahr.diely a je rovnako spoľahlivá ako drahé značky.
Evaevajezis taky mate samsung? Ta hraje uplne strasne, to sme museli vypnout. Odlozenej start normalne ma, ale takhle to proste jen spustim na dalku a vyberu program.
711990 ne Bosch. Ona nehraje dlouho nebo ošklivě, ale během hodiny a půl po doprání zahraje několikrát. Mně to vyhovuje. Já to právě dám prát kompletně večer, akorát nastavím to pozdější doprání. Tím, že to stejně musíš naložit, tak v apce nevidím výhodu. Ledaže to odložíš ještě jednou, když se ti přes den změní plány.
711990Samsung s minutovou melodií máme my. A ještě k tomu sušičku. Když peru tři pračky za den, užiju si melodií šestkrát ![]()
Mně teda po doprání/dosušení pračka krátce zapípá, ale stejně je to k ničemu, páč je pak stejně ještě dobu zamčená. Takže mě na konec stejně upozní mnohem hlasitější odemknutí zámku.
711990 To je zajímavý. Já si myslela, ze to dálkové ovládání sevpouziva, když už odlozeny start nestačí. Parkrat bych uvítala mít vyprano po návratu z víkendu. A to si v práci vzpomeneš, ze maš pustit pracku? Já bych po návratu domu asi koukala na nachystanou pracku, kterou jsem zapomnela pustit :-)
Lama_z_Lana to je divné načasování teda
Nebojite se poustet pracku a mycku, kdyz nejste doma? Kamaradce vytopili sousedi byt, praskla jim nejaka hadicka k pracce a jine kamaradce zacala susiscka doutnat. Od te doby ani jedno nepoustim, pokud nejsme nekdo doma.
Lamicka Vytopení se tak nebojím, nemáme koho vytopit, naše přízemí je vlastně vykachlíkovaná vana, takže by se jen vytřelo. Ale požáru jo, nepouštím je, když nejsme doma. Ale pouštím je v noci, a to by v případě požáru bylo asi ještě horší. ![]()
Lamicka jo a znami vyhoreli od nabijecky na elekrokolo. nejhorsi smrt je z vydeseni![]()
viktorka_od splavu a já zase vím o požáru od kávovaru!
Lamicka mám to rovnako, nedávam prať, keď nie som doma. Tiež sa bojím vytopenia, resp.skratu a požiaru. Cca pred dvomi mesiacmi vytopila v paneláku, kde bývam, jedna pani zopár bytov, z 9. poschodia až po cca druhé (pri rekonštrukcii bytu niečo prasklo, majiteľka tam nebola, chvíľu trvalo, kým ju zohnali).
Pinot Noir Sakra, zrovna jsem ho chtěla jít pustit, ale asi se stavím na kafe k máti! ![]()
Jinak do statistiky pouštím všechno když nejsem doma, nemám nic smart, ale klidně bych to brala, jen jak se znám asi nepoužívala....
A moje japonská pračka má nejdelší program na 40 minut a pere jen ve studené vodě...![]()
Naše pračka to má ošetřeno nějakou ochranou proti přetečení, pod námi jsou sklepy, v nejhorším jsme pojištění. Kdybych prala jen když jsme doma, peru hlavně v noci, což je v tom paneláku taky dost na palici.
Nejvíc požárů je prý z kanvic a nabíječek. Když odjíždíme na víkend, tak to vytahují ze zásuvky vždy, ale když jdu jenom do práce, tak to neřeším.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY