barbucha objednala bych si kromě sukně ještě košili. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
barbucha to nastve, ale kdyz sukni objednas znovu, urcite ji jeste uzijes. Jeste ma byt teplo a prisla mi z takoveho silnejsiho materialu.
Jo, holky, objednám si ji znova a levnější (a bez poštovnýho eště).
Jen mě štvou ty průtahy... ani mi neposlali žádnej kód, prej ať dám vědět co chci a pak to zaříděj... to jest můj požadavek dostanou (a budou vyřizovat) až v pondělí ![]()
Košil mám dost, před létem jsem si koupila ještě tři lněný... Ani jinak (z jejich nabídky) nic nepotřebuju, provedla jsem revizi kalhot a svetrů a jsem zásobená. Jedině jsem uvažovala nad šedivým kašmírovým, ta barva mi chybí do sbírky... ale to zas bych utratila třikrát tolik za něco, co v podstatě taky nepotřebuju a do toho se teda nenechám vmanévrovat ![]()
Jsem predbehla diskuzi vedle a zpozdene k narozeninam si objednala kotnickove boty na podptku a hedvabny satek. Doufam, ze cely podzim zase nestravim v khaki parce a snerovacich botach jako loni!
zatim nic, ale na ZL maji Altry, myslim ze tu po nich nekdo pasl
Lístky na Boba Dylana. ![]()
Debata o oblíbenosti ročních období a moje touha po podzimu mě dovedla k nákupu podzimního outfitu v COSu, takže těm, kterým současné teplo vyhovuje, vzkazuji, nebojte, bude trvat ještě dlouho:-)
Plánuji to nosit společně.
999 ja jsem zase ta kratkonoha, tak tim se to vysvetluje..![]()
Maureen mno, zas si nemysli.
ja uz i v NY preferuju online nakupy, ty pacham uz z Ceska a vse na me ceka u kamaradky, za kterou litam. Na priletu mam velky vanoce, pak uz dokoupim minimum a ted po navratu mam komplet utrum. A navic COS je tam uplne mega drahy. Vetsina evropskych znacek se da koupit za podobny ceny, ale COS rozhodne ne.
RoSa Děkuji! To pončo je parádní. A máte pravdu, nejen podle vzhledu ale i podle složení je to identický materiál. A mají ho i v černém:-)
Kan No právě ... smutné. Jistě jsou i šikovní, ochotní, ale najít je, je umění
.
Kokoska Děkuju. Je to fakt síla... Nejsem si jista, jak to v budoucnu dopadne.
Lilly_Ku Děkuju. Učím se
, jen je to poněkud drahý trénink
.
Karja Na mě snad nejsou ani tak neurvalí, jako spíše mám pocit, že se snaží využít předpokladu (bohužel správného), že o některých věcech nemám ani páru a tím pádem mi namluví a následně naúčtují neskutečné věci. Což se mi většinou potvrdí po nezávislé konzultaci s nějakým znalým, leč nezainteresovným mužem, který se ve stavebních záležitostech vyzná.
whiskas Jo, tak to je pitomý. Ale to by se stávalo i chlapovi. Ale visnco, ta druhá strana, co ti to konzultuje, může mít na věci zas jiný názor, co a není nutné a taky nemusí být nutně dobrý. Ale jako tlapkam!
Včera, kdo přišel do Ikea v pyžamu, dostal pětikilo na nákup ![]()
barbucha zadrž, něco si přihodím! ![]()
přemýšlím , co z toho IKEA měla, kromě toho, že se personal asi dobře bavil.![]()
Raduza pruzkum, co jsou lidi ochotny udelat pro 500? ![]()
Kokoska jo, přesně ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY