Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Lilly_Ku
4580 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 08:02
Reakce na whiskas:

Kan Termíny ani nekomentuju ... a to, že se může stát, že vyberu špatně a X věcí budu muset nechat předělávat, snad ani slyšet nechci. Říkám si, jestli by to bylo lepší, kdyby ti řemeslnící mluvili s chlapem, u kterého je větší předpoklad, že stavebním záležitostem rozumí lépe. Tím nepodceňuji ženy!!! Jen zevšeobecňuji.

​ja myslim, ze to neni tim, ze bys byla zena, ale spis ses o tyhle veci v minulosti nestarala, tak je jasny, ze do toho uplne nevidis.

drzim pesti, bratr nedavno rekonstruoval v cechach a taky ze shaneni remeslniku a jednani s nima byl docela vystavenej.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2024 08:23

Kokoska to si může vzít bílý, aby byl in

Offline Kokoska
35267 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 08:55

Evaeva jo!

Offline barbucha blogger
36277 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 10:39

Kokoska 

Já to dostávám vždycky za pár dnů, teď už je to celejch deset a navíc se to furt nehýbe v tom sledování. Jsem myslela že tu sukni ještě užiju

Offline barbucha blogger
36277 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 11:09

Ale na rozdíl od sukně mi během tří dnů !! přišla taška a jsem nadšená. Potřebovala jsem světlou a barva je perfektní, proti produktovce lehce do šeda (spíš, jak se teď říká, světlá "mole")... a velikost přesně akorát pro moje potřeby. 

Už mám podobnej pytel v černý kůži a moc dobře se tenhle tvar nosí... na vysloveně dámský kabelky moc nejsem a co mi to dalo práce, než jsem našla něco co nemá zlatej zip (ale stříbrnej) a je to pokud možno bez do očí bijícího loga či nápisu. 

Offline Kokoska
35267 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 11:31

barbucha 10 už je dost, snad to dorazí, když sis tu postěžovala.

Offline Aranel
6738 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 12:01

Lilly_Ku Souhlasím, plus možná by řemeslníci s mužem mluvili trpělivěji, no. Ať by tomu rozuměl, nebo ne.

Offline Karja
45049 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 13:25

whiskasNěkterý chlapi jsou taky úplně jalový. To je jedno, oni to ty lidi poznaj, ale zas u ženský se to nějak omluvi líp. Jako na mě byli taky párkrát někde ve stavebnictví neurvali a vždycky ženský. fakt jednou doslovně ,,nebude lepší poslat manžela?,, a tuhle nedávno jsem šla koupit obyčejnou barvu na natírání, ženská nepříjemná, jsem nevěděla nějakou základní věc, ale pak když jsem se zmínila, že budeme dělat fasadu, jak se proměnila. Strašná bába

Offline Pavlena
6939 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 13:59

999 tys ale sukni musela mít až po zem, ne?

Maureen mno, taky mám stop stav, takže sukeň nebude, ale tady je aspoň foto z kabinky. (tvářím se jak jelito, mládě mělo nemístné poznámky. Ale jinak je to prosím kabinka COS na Manhattanu!)

Nešly mi přidávat fota, tak reaguji takhle se zpožděním..

Offline Garfie
28678 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 14:24

Kokoska V neděli naboso!

Mulen Hele, ale ta krabička moc hezká, pevná, není to žádnej plast na jedno použití. Tu si určitě nechám. Kdyby sis něco takového chtěla koupit, zaplatíš stejně jako za fusakle!

Offline Mulen
5058 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 14:40

Garfie No dobře, trochu ses rehabilitovala

Offline jerry
11398 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 14:48
Reakce na Kokoska:

Garfie no tyjo, a kde jsou ponozky na nedeli?

​V nedeli se nechodi do skoly. A do kostela muzes i naboso

Offline continuity
43895 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 15:05

Garfie to me hned napadlo, že by se do ní dobře třídilo lego. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2024 17:15

continuity (zrovna třídím doma)

Offline 999
19967 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 17:28

Pavlena Ani mi to nepřišlo, že bych ji měla na zem :-). Já mám dlouhý nohy v poměru k tělu :-).

Offline marieu
5186 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 20:42

slniecko Neobjevila se ta rtěnka taky v Marvelous Mrs Maisel?? 

Offline Maureen
příspěvků moje polička 31. srpna 2024 08:48

Pavlena no tak ale ovšeeeeemjá tu svoji sukni zakoupila v COS v Pařížský,byla jsem tam poprvé a jako správná snobka si to užila

Ale naše Pavlena si jede zkoušet hned do Novýho Jorkusukně ti moc sluší,jsi v ní krásně štíhlá...škoda že sis ji nekoupila...

A jen tak mimochodem...co je to za nápad si dát stopku na nákupy a pak odletět do NY

Offline barbucha blogger
36277 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 12:13

áááááááááááá

Píšou mi cosáci, který jsem už kontaktovala kvůli nevídanýmu zdržení tý sukně, že jim byla (z jim neznámých důvodů) vrácená!! a že mi posílaj zpátky peníze

Doprdele! K tomu že teda ještě přihoděj 20% slevu, ale to je mi platný jak mrtvýmu zimnik. Co to je?!

Offline Raduza
příspěvků moje polička 31. srpna 2024 12:22

barbucha to nepotěší, ale tak jí objednej znovu s tou slevou ne?

Offline Antje
příspěvků moje polička 31. srpna 2024 12:36

barbucha to nastve, soucitim. Muzes ji mit levnejsi, aspon mala utecha.

Maji tam nejake zmatky v doprave, nejde pouzit rychle doruceni.