Raduzavzhledem k tomu, že tam prý bylo asi "milión" lidí, tak bych řekla, že větší tržby.
Co jste si dnes koupili/y?
Evaeva no moje úvaha byla taková, že kolik lidí asi poběží v pyžamu do IKEA kvůli petikilu. A utratí tam víc než to petikilo. Zjevně jsem se mylila.![]()
Chtěla bych videt fotky pyzamovyho dne v ikei. No naživo by to byl lepší bizár.
Karja já myslím, že dospělí dostal těch 500 a děti jídlo v restauraci. Ale oni tam mají, myslím, každý pátek to jídlo levnější. Jako mně to vůbec nepřekvapuje, že tam bylo tolik lidí, myslím, že by udělali i mnohem víc pro mnohem míň.
Evaeva jo myslím, jestli tam není v pátek jídlo za polovinu? Minule jsem se tam tak dobře najedla, že bych tam snad chodila za tu polovinu furt:D
Syn v pyžamu nebyl a slevu dostal taky. :D
Karja ty jo, já tam byla nedávno sama s dětmi a nám to šlo tak dobře, že jsem si taky říkala, že je to dobrý plán na nějaké prázdniny ![]()
Evaeva Jako moje děti by Ikeu měly zařazenou jako top výlet, na úrovni zoo, o tom jsem presvedcena:Dškoda že jsou na tak špatne straně Prahy.
Karja my ani nebyli v té expozici nahoře, jen jsem vzala dole pár věcí. Ale jako metro, bus, jídlo a na závěr zmrzlina, to je top![]()
Syn v pyžamu nebyl a slevu dostal taky. :D
Možná by se měl zamyslet nad tím, co nosí? ![]()
Karja To je pravda, ale o standardních cenách přehled má. Což mi bohužel stejně nepomůže, akorát se víc vytočím u cenové nabídky.
slniecko Neobjevila se ta rtěnka taky v Marvelous Mrs Maisel??
Som si to musela googliť, čo to je, a neviem, možno áno. Bola tam aj Fire and Ice?
Tá má zatiaľ len 72 rokov.
Včera, kdo přišel do Ikea v pyžamu, dostal pětikilo na nákup
Dik za info! Já si říkala, proč se známa fotí v obchodě v pyžamu. Měla to na IG
slniecko Marvelous Mrs Maisel je báječnej seriál! Na to koukal i můj muž.
marieu tak ak je to dobové a vymakali ešte aj také detaily, tak teda klobuk dole.
Luna Ještě jednou chválím vlasy. Já jsem tedy také chtěla mikádo ... No, sice nějaké mám, ale opět špatně. Chtěla jsem vzadu takové to "buble", aby vlasy zapadaly a já je nemusela zběsile foukat. Ukázala jsem fotky ze všech úhlů, pomalu nastudovala i postupy, jasně se vyjádřila a výsledek je ten, že vlasy nezapadají, vzadu mám opět největší objem ve spodní části u krku (pracovně tomu říkám zvonek
), foukat to musím ještě více a výsledek stejně nic moc. Takže tak. Umí sakra někdo, někde mikádo? Kromě kadeřníků na youtube?
whiskas a není to tím, že se ti vlasy vlní? Já mám taky mikádo, myslím že dobře sestrihane. Po vyfoukani super, ale druhý den už to ten zvonek dělá taky. Prostě ty vlasy si zijou vlastním životem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY