Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Antje
příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 13:02

moora krasne, sukni mam taky a je skvela, moc dekuji continuity 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 13:25

999 u nás je ničitel hlavně mladší. Před ním si žádná knížka s okýnky nemohla být jistá On všechno tak zkoumá, až to kolikrát nedopadne

Jinak kuchyňka je samozřejmě must have. A mimino si teď dost hraje s miminem, jako s panenkou

Offline tina
6338 příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 13:27

Mě v COSu minulý týden strašně znechutili. Zkoušela jsem si pár věcí v kabince a slyším, jak se velmi nevybíravě baví personál o zákaznici, která se jen slušně zeptala, jestli nemají nějaké slevy, když je má většina obchodů v OC. Úplně mě přešla chuť si tam cokoli koupit (naštěstí mi stejně nic neslušelo). Pak jsem něčeho podobného byla v týdnu svědkem i v pekařství. Paní přišla platit zálohu  a zjistila, že nemá hotovost, tak že si dojde hned vybrat a za chvíli je zpět. Následný komentáře taky nehezký. Hroznej nešvar....

A abych nebyla mimo téma, tak:

Muž bude určitě nadšenej

Offline Kokoska
35264 příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 13:55

999 minule varili u nas, se mnou v kuchyni. Kazdemu jsem nasypala na maly plech mouku, vydupali si od kazdeho druhu plus krupici (diriguje to sestiletej, mala řve Mne taky, mne taky!). Pak koreni - skorici mletou i celou,hrebicek, novy koreni, bobkovy list. Testoviny - vrtule a nalamany spagety. Michali, varili, pak se zjistilo, ze to zapomneli osolit, no komedie. Nakonec se Adela rozhlidla a povida A budeme luxovat! 

Offline Antje
příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 14:22

Prosim kdo nakupujete v Cos, namatkou si vzpominam barbucha, moora , je relaxed totez co oversized, tzn.vzit radeji mensi velikost? Libi se mi bunda,nerada bych vracela. 
Dekuji za pomoc

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 15:11

Kokoska klasika

Ale náš mladší je v kuchyni šikovný, už lecos zvládne a baví ho to.

Offline Kokoska
35264 příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 15:15

Evaeva kdyby tu byl jen jeden, tak ho taky necham pomahat, ale kdyz jsou oba, tak se postuchujou, rvou si veci z ruky, vecne knuci, ze to ma delat on a ne ten druhy... tak meli kazdy svoje. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 15:27

Kokoska kluci spolu naštěstí fungují dobře, asi jen dvakrát jsem se vykázala z kuchyně. Ale jinak je to lepší je rozdělit. A ještě jsem slyšela super pravidlo - dám jim jen tolik, kolik jsem ochotná uklízet, takže půl deci vody, tři lžíce mouky...

Offline Blanka
příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 16:31

Kokoska - ja už mám  toto obdobie s vnučkami za sebou, ale pamätám si dobre ! Kedykoľvek ,keď boli menšie, som s nimi varila, či piekla, bol to boj - dievčat medzi sebou a môj, ako strážcu, aby si nič neurobili, a aby sa dielo vydarilo. Obe vo svätom nadšení pre vec chceli robiť to isté a to hneď, a ja som musela  ich „prácu “ nielen  koordinovať, ale  striehnuť, aby sa nestrkali príliš divoko a aby ich nadšenie pre váženie, miešanie apod. nevyústilo do škriepky  .Všetko, čo som s nimi robila, nakoniec dopadlo dobre / jedno vajíčko teda skončilo na podlahe / ,a aj keď to boli občas dosť nervy, spomínam na to rada. Vlastne  už len nostalgicky spomínam, lebo dievčata akosi rýchlo vyrástli a skľudnili sa .

Offline Karja
45045 příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 16:57

Kokoska Jo u vaření se vždycky vytočím:D. Ale ony chtějí naštěstí jen péct, normálně kolikrát dělám perník úplně nenápadne. Protože když to děláš sama je to za 10 minut, s nima 30, dvě hádky a úklid včetně mytí linky

Offline Kokoska
35264 příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 18:03

Evaeva Blanka Karja oni doma s mamou pecou, pomahaji, ale ja uz nejak na to ty nervy nemam. Druha rodina to ma tak, ze "chlapi" spis pecou, chlubili se babovkou, delali pizzu a podobne.  "Holky"ani nevim jak to maji doma, ale u nas Ema docela s chuti placala a vykrajovala neco z testa a pekly jsme muffiny, byla docela sikovna. 

Vzdycky kdyz vidim to nadseni, rikam si, kdy je to prejde a nahodi ty oci vsloup

Offline OliveOyl
1976 příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 18:07
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 18:13

Kokoska já už mladšímu vybrala kroužek vaření, doufám, že mu to vydrží dlouho

Offline barbucha blogger
36277 příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 19:34
Reakce na Antje:

Prosim kdo nakupujete v Cos, namatkou si vzpominam barbucha, moora , je relaxed totez co oversized, tzn.vzit radeji mensi velikost? Libi se mi bunda,nerada bych vracela. 
Dekuji za pomoc

​Je to kus od kusu, ale v zásadě relaxed prostě není upnutý jak rukavice, a oversized je vo fous větší vysloveně. 

Offline whiskas
21165 příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 19:40

tina Krásnej méďa, to bych brala :-).

Offline barbucha blogger
36277 příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 19:43

Evaeva Karja 

Zřítelnice odjakživa ráda vaří

Offline viktorka_od splavu
49494 příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 19:57

bublifuk tak hlasim, ze rukavice 

dnes vyzkousene jsou super, tenke, neklouzave, teple. kdyby nekoho zajimal i kabat Mulen ? tak dtto, je paradni a bylo mi dnes v lese vedro

Offline Antje
příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 20:18

barbucha dekuji moc, beru svou velikost

Offline barbucha blogger
36277 příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 20:20

Antje 

Asi jo radši, protože když je něco oversized tak to tak má prostě vypadat

Offline Antje
příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 20:26

barbucha moc dekuji, uz jdu objednat