clothilde myslím,že půjde...
jsem teď mimo ČR,příští týden se ti ozvu![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Maureen ok, děkuju a budu se těšit
Včera se u mě stavila kámoška (ještě starší než já
) a rozumovala, jak dlouho bude ještě moct pracovat a že si musí pro případ, že by skončila jen v důchodu, nakoupit pro jistotu všechny krámy (na který pak nebude mít). Oukej, tak jsem si k nový čtečce objednala ještě mobil ![]()
barbucha
Super úvaha, ale takovej mobil do foroty se hodí, ne že ne!!!
moora produktovku netřeba, když ti tak skvěle sedí. Celý ten outfit je super. Stran jídla jsem tým bourguignon.
Poslušně hlásím, že Tatuum ma tu skvělou taftovou sukni v dalších dvou barvách. Mě jede ta smaragdová.

Tady máte link, abyste nemuseli hledat.
https://www.tatuum.com/cs/zena/obleceni/sukne/rozsirena-sukne-s-textilnim-opaskem-taftani,p-32521
Neni zac. ![]()
Na jaké roční období?
Materiál PES ukazuje spíš na zimu, potřebovala bych něco takového na léto a jaro.
Mha na jaro a podzim je fajn. V letních vedrech netuším
Mha zimni urcite neni, je to takovy ten sustivy lehci taft.
Mha ona je myšlena jako na vánoční večírky a zábavy. Já mám jednu světlou a jednu černou a nosím jednu z nich celoročně (v létě bez punčoch tu světlou, teď přišel čas na cernou. Ale já nejsem zas tak zimomřivá a se svetrem je super.
Vzato kol a kolem, tak jste mi v tom moc jasno neudělaly![]()
Ale je to krásná sukne::
continuity Ta je moc pěkná. Škoda, že je všechno na vysoké. Modelka má 176, takže já ji budu vláčet po zemi![]()
Renusatko ja mám 164 a mám ji nad kotníky. Možná kousíček delší než ta modelka, ale rozhodně ne o moc.
OliveOyl Kokoska continuity
Vzato kol a kolem, tak jste mi v tom moc jasno neudělaly
Ale je to krásná sukne::
mno, ja do toho asi vznesu ještě zmatek, já si tu tmavemodrou koupila a zase vrátila, mám 172 a ta délka byla taková dost nic moc, hodily by se mi tak tri centaky prodlouzit ci naopak zkratit a tím ztrácet čas nechci.
Ale teda musím říct, ze za mě to není rozhodně sukně na nějaké vánoční večírky a společenské akce, jak tu zmíněno, ale to je spíš o moji představě, každý toto má jinak...
Muslik ja nevím, jaké vánoční večírky absolvujes ty, ale já na ně většinou chodím rovnou z prace, vyměním možná top.
Jinak normálně ji nosím do práce a spíš jsem to použila na popis toho materiálu. Prostě není to výslovně zimní sukně, ale v zimě ji klidně nosím.
Koupila jsem si velký šátek 70% vlna 30% hedvábí, z USA, a světě div se, Made in China
, ale je luxusní
. Poučení pro příště...
continuity no mě to prostě přislo jako sukně do práce, přesně jak píšeš, takový normální materiál, v zimě bych to samozřejmě taky klidně do prace nosila.
Tak dlouho jsem přemýšlela o tý zelený sukni, až jsem si koupila hodiny

OliveOyl Ale to sis koupila pěkně :-).
999 dík :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY