brojleři :-)
Co jste si dnes koupili/y?
marieu No to s těmi muchomůrkami jsem neměla číst - původně jsem bažila i po nich, ale pak na mě z obrázku působily nějak přerostle, tak jsem si řekla, že ti miniptáčkové budou lepší
.
Fleur Ty óbr ptáky jsem objednala taky!
Naštěstí míváme velký stromek, tam se ztratí.
Stará existenceAno, na stromě jim to určitě bude slušet.
Šla jsem včera kolem Tatuum. Takže pozdravuju
continuity , tu sukni jsem tam nemohla nechat.
Sweet Potatojá mám plný košík ve výprodeji. ![]()
Sukně se zítra vyvenči na takový polopracovni večírek.
continuity Já ji venčím už dnes. Na rande s pojišťovákem a tak. Někdo nosí vánoční svetry, já mám vánoční sukni. ![]()
Dnes pro vnuky, ten armani s vnuk přál a pro druhého na zdejší doporučení. Snad se bude líbit.

Prosim prosim, nemate kolem sebe nekoho kdo je pred Vanocema na dovoleny v Emiratech? Kupovala jsem mamce Armaf Skye, ktera byla dostupna jen v nejakym ostravskym eshopu marianet, a oni mi poslali neco jinyho a ja nevim, jestli to do Vanoc stihnu vyreklamovat. Verim, ze v UAE to urcite na letistich maji :)))
je to tahle vune, stoji kolem 500 czk, takze nic zavratneho :))

Tak Betty Ten Versace je zde doporučovaný, jo? Protože starší ho chce.
razorblade Ten obchod vypadá podivně, ale jestli pojedu zítra do Ostravy, mám se Ti tam mrknout? Jestli nemají tu vůni na prodejně.
brrr jen kdybys jela kolem! Dekuju :))
brrr Versaceho jsem koupila loni a stal se oblíbeným.
Alice7 Oh, to je dobře, že si starší vybral dobře.
Mladší chce Afnan 9pm. To je taky dobré?
razorblade Uvidím, jak mi to vyjde. Dám vědět.
jerry Je mu jedenáct. Ale jo, dost to študoval, pochopila jsem, že na tiktoku to teď jede. Dík uklidnila jsi mě. Trochu, dost jsem se bála, protože teď na sebe leje nějaké šílené smrady za pár kaček.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY