999 Dobrej kup!
Co jste si dnes koupili/y?
A já si dnes chtěla koupit nějaký vánoční ubrus nebo prostírání, ale to prostě vůbec neexistuje, vůbec. Tak jsem si jako cenu útěchy koupila aspoň zbytky japonských látek ve stařičkém krámku u zhruba stoletého a velmi komunikativního pána. :-)

Garfie to je krasa!
Garfie no ale ty jsou krasny
Garfie ty jsou ale mega krásný..!
Co s nima plánuješ?
Dvoje kecky na cviceni. Sluchatka. Poukaz do hotelovych bazenu, sauny a vyrivek, venku u more (pouzito ha ha). Na BF pletovou kosmetiku Niod, Babor, Strivectin a Ordinary. Jo a 6 tydenni trening na miru od novyho trenera, au au.
Chtela jsem kabat s kohouti stopou (nepotrebuju, z rozmarilosti, ale bud se mi nelibi a nebo by mi nesedel, jestli ma nekdo tip, sem s nim.)

Pavlena Vůbec nevím, mají rozměr cca 120x80, takže jsou prakticky připravené na to, hodit je na stůl. :-) Ale uvidím, možná se s nima budu jen kochat, za ty prachy jsem je tam nemohla nechat! ![]()
barbucha ťuťuňuňu ![]()
barbucha HUHÚÚÚ
Mne dneska nekdo poslal fakturu za "práce o výkendu", na to ani zadny obrazek neni ![]()
Kokoskato musela být tvrdá dřina!
barbucha
co co!
Pinot Noir asi byla primo znicujici, protoze ta faktura byla uplne blbe spocitana ![]()
Koupila jsem si ptáčky Irisa jako marieus plánem, že jimi budu zdobit drobné větvičky ve váze, ovšem přišli hotoví brojleři, to unese jedině vánoční strom
. Příště bych měla poté, co se nechám okouzlit obrázkem, také přečíst popisek s rozměry.
Fleur já jsem si takhle na Glassor koupila vánoční ozdoby oříšky. Tak ty jsou větší než moje pěst a ostatní koule/baňky.
Fleur Prý brojleři ![]()
Fleur brojleři?!?!? Jako drobní teda nejsou, ale uznej, že jsou povedený. A na stromku jim to bude fakt slušet. Mně zas vyvstal problém s měřítkem- ptáčci i koule od slezské tvorby jsou větší, muchomůrky zas úplně miniaturní...
Fleur brojleři ![]()
FleurDěkuju za varování! Taky se mi ptáčci na obrázku moc líbí, ale brojleři se nám na stromek nevejdou ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY