https://www.lindex.com/cz/p/3003330-1480-bila-kardigan-se-smyckovym-upletem-ze-smesi-vlny?hl=cs
Já bych v něm sice taky vypadala jako medvěd, ale kdyby měli tu vyprodanou velikost, tak bych si ho koupila do auta.
https://www.lindex.com/cz/p/3003330-1480-bila-kardigan-se-smyckovym-upletem-ze-smesi-vlny?hl=cs
Já bych v něm sice taky vypadala jako medvěd, ale kdyby měli tu vyprodanou velikost, tak bych si ho koupila do auta.
Už docela dlouho jsem se dívala po crossbody kabelce na lítačku ani ne malé, ani ne velké...ale hlavně ne černé.
A dneska jsem zakoupila...samozřejmě černou![]()

continuity ... jerry mě předběhla a vidím, že cena šla ještě dolů.
RoSa Já naopak kafe od upraženo nedoporučuju, nechutná mi. Dostala jsem několik balení v rámci předplatného. A za mě je to spíš přepraženo. Ale kdo má rád hodně praženou, já říkám italskou, tomu asi chutnat bude.
Nepotřebuju to, nepotřebuju to, nepotřebuju to. Budu v tom vypadat jak mop, nepotrebuju to.....
Karja
...ale jako mop heboučkej, muchlací
Bane, mně to jako mop tedy nepřipadá - marieu vysloveně sluší.
No právě! Nepomáháš tomu:D
Ale pomáhám, protože chci jen tvoje dobro
- tobě bude slušet taky, uvidíš.
jerry já už dlouho koukám na tu zelenou a úspěšně odolávám![]()
Nepotřebuju to, nepotřebuju to, nepotřebuju to. Budu v tom vypadat jak mop, nepotrebuju to.....
ale to je přesný
pardon...
V tý červený už to ale tak mopovatě nevypadá....
tinaNo na tobě si ho umím představit v obou barvách, ale asi bych šla na tvém místě do bílé.
Taky jsem nad ní uvažovala, ale v reálu nakonec těsně zvítězila černá.
jerry u mě momentálně vítězí rozum nad chtíčem![]()
Já jsem si minulý týden na letišti koupila hříšně drahou (a strašne dobrou) rtěnku a dnes k ní ještě obal na notinu, který stál téměř stejně
. Myslím, že 50 minut před odletem je pořád zbytečně velká časová rezerva.
jerry Tak ale ta je krásná! Sice Vaněk pořád opakuje, že crossbody kabelky ne, leda tak na sáčky na psí exkrementy, ale já je mám moc ráda. Normální kabelka už mi přijde nepohodlná.
Souhlasím s ním, protože jsou to vždycky případy crossbody místo psaníčka na nějaké premiéře nebo společenské akci.
Jenže když potřebuješ kabelku na klíče, peněženku, mobil a balíček kapesníků, tak jedině crossbody.
A já ji mám jen na příležitostné nošení (dovolená apod.), protože do práce potřebuju pořádnou prostornou kabelu.
jerry Teď jsem si je prohlédla a ta khaki! Asi potřebuju do Pařížské.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.