barbuchanejvětší pijáci kávy jsou finove![]()
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavuMáš to moc hezké teda! A co te tedy proskolili na ty konečky? Já se teda v prvé řadě musím jít ostříhat, což ty konce dost vyřeší;-)
Já vám musí poděkovat za tip na Chroma ID. Přesně něco takového jsem hledala. Natonuje vlasy, lehce zatáhne sediny, žádné odrostly a ještě se mi přestaly mastit vlasy. Umyju si vlasy, napatlám, naložím se pytlíkem na hlavě na 15 minut do horké vany, což s farbou nešlo. Učiněny zázrak.
To je pravda, ale Švédi hned za nima! Byla bych to neřekla, když jsem věděla jenom že jsou zatížený na ten zdravej způsob života, a jejich věčný kafe mě v tom kontextu zkraje zarazilo... ale zjevně to má něco do sebe!
Sweet Potato neboj, takhle to vypada jen po ceste od kadernice!:-))
Karja ja to prave chtela dat k tomu tvymu dotazu, v nakupech je to naprd, ale nevim kde ses ptala:-) o vlasech je tu nekolik vlaken![]()
whiskas samorzejme zadny zazracny produkt neexistuje, je to o konzistentni spravne nastavene peci
(ani to neni samospasny, vlasy mam furt jaky mam, ale v nejlepsi kondici co jde)
RoSa v práci objednáváme od Upraženo.cz, jejich brazílie na espresso byla snad opakovaně oceněná Great Taste. Mají příjemný poměr cena/výkon a v průběhu roku limitky směsí jako "májová" a nebo vánoční- ty mají konkrétně neodolatelné obaly s fotografií zimní krajiny s nasvícenou vesničkou nebo kostelem, už druhý rok jsem je kupovala i jako dárky.
Přišel mi bačovský kabátek. Muž je zděšen, malá by mě v něm pořád objímala a mazlila. 50% vlna, 60% sleva.

marieu Je krásný, já mám tyhle věci ráda. Manžel si zvykne.
marieu Super !
marieu fluffy ![]()
Mě by taky mladší mazlila.
marieukabatek je krasny a moc ti slusi![]()
Kan Mini continuity Antje děkuji! Technicky je to svetérek, líbí se mi pro tu jinakost a v Lindexu ve výprodeji je za pěknou cenu.
marieu jakou mas velikost, tu nejmensi? Mas ho jako by ho pletli primo pro tebe![]()
Antje nejmenší je úplně jak dětská, krátká celková délka i rukávy- chtěla jsem zkusit ten červený, ale kromě velikosti se mi nelíbil ani ten odstín, takže ten vrátím.
marieu sluší, pani, sluší ![]()
marieu dekuji, ten svetly ti slusi moc.
Ten je krásnej a je pro/na tebe jak dělanej.![]()
marieukterý to je prosím tě? Já bych v tom byla jak medvěd, ale Koupím ho možná dítěti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY