marieu neboj,pod chirurgickou čepičkou se ti to zpotí a zvlní samo
...pěkný to máš,sluší ti to a účes se hodí k tvému obličeji![]()
Co jste si dnes koupili/y?
marieu ale to su krasne urobené vlasy ![]()
marieu krásna žena s krásnym účesom ![]()
marieu moc pěkný nákup!
Dobře investované penize
tina děkuju, už jsem to moc, moc potřebovala. Pochopitelně já si takhle v životě nenavlním...
Pěkný to je
Ale tobě slušej i ty rovný.
Konecne mam nove bryle na pocitac a fungujou jak maji, vidim cely papir bez otaceni hlavou a monitor bez zaklaneni hlavy!
Kokoska takže ti teď zatuhnou krční svaly...![]()
Catherinne to prave ne! Ted muzu mit hlavu rovne. Jak se mi predtim menily dioptrie, tak tema staryma brylema jsem videla dobre v jinem miste nez puvodne, je tam nejaka korekce na monitor a uz to nesedelo.
Kokoska no jakože teď nebudeš provádět ty prostocviky s hlavou.
Tak Betty Catherinne ja vim, jak to bylo mysleny, jenze ja prave s tou blbe natocenou hlavou pak sedim i dyl, kdyz delam neco jen v pocitaci a nemusim k tomu porad koukat i do papiru. Nehlede na to, ze si tim kazim i ty oci.
marieu To je super.![]()
Taky mám nové vlasy, ale tentokrát to neklaplo a vypadá to hrozně, takže fotka nebyla.![]()
Luna děkuju! Líbilo by se mi to umět takhle upravovat, ale jednak na to nejsem dost šikovná a pak bych si taky nechtěla ničit vlasy kulmou.
marieu To chápu. Já to s kulmou i žehličkou sice umím, ale dělám si vlny jen tak 1x týdně, abych si je nezničila.
Teď jsem teda četla, že in bude ultralesklé rovné mikádo, takže budem trendy i bez kulmy.![]()
Luna tak to mám stejně smůlu. Vlevo se mi to kroutí ven od hlavy, vpravo k hlavě a vzadu dole mám ty vlasy téměř kudrnaté. Radost na stylování!
Dovolenou!![]()
Dovolenou!![]()
Dovolenou!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY