Hwi Díky za tip, tuto rtěnku mám také, je fajn. Já ráda ty červené testuju a často měním, vyhovovalo by mi, když by se dělaly v menším provedení.
Co jste si dnes koupili/y?
Pinot Noir Díky. Těším se, až je vyzkouším. Hlavně tu na moji nejoblíbenější odrůdu Pinot noir![]()
Hwi modelky mají ty rty tak krásně dokonale namalované, jak to dělají? Mě to nejde ani při pečlivé práci:-)
Lenka22 já nedám dopustit na konturku..ideál pak zapracovat štětečkem...a použít podklad...
Maureen myslíš, že je to tou konturkou? To musí být dělaná ve stejném odstínu k té které rtěnce...?
Lenka22 no konturka to samo nespasí,ale hodně napomůže tomu,aby se rtěnka nerozpíjela...úplně identický odstín rtěnky s konturkou být nemusí,ale měl by se podobat...např.nová řada rtěnek Chanel totožný odstin rtěnka-konturka neměla...
Maureen vyzkouším nějakým štětečkem, konturku mám jednu, rtěnek deset, to bych nedala:-)
Lenka22 prodávají se i konturky neutrální (nude) barvy..
Lenka22 ja mam konturku priehľadnú, zdá sa mi, že od dermacolu, ale nie som si istá.
slniecko jo a mám dojem,že ty průhledné tolik nefungují...ale možná záleží na značce a kvalitě?
Lenka22 A jak píše Maureen, zapracovat štětečkem - nebo jsem na nanesení rtěnky používala ty pěnové aplikátory na oční stíny a vypadalo to vždycky líp než rovnou přetřít rtěnkou.
Lenka22 Taky používám štěteček, rtěnka nanesená rovnou přímo na rty mi nikdy tak precizně nevyjde. :) Já mám teda navíc hodně úzké a malé rty, to asi taky hraje roli. S větší plochou by se pracovalo snáz. Taky je dobré občas při práci odstoupit od zrcadla a podívat se z větší dálky, člověk lépe vidí, kde to třeba nemá symetrické.
slniecko Maureen Brutální_Nikita průhledná konturka - o té jsem ještě neslyšela, mrknu po ní, a taky pěnový aplikátor je šikovný tip.
Hwištěteček použiju, když mám čas a náladu, ale i tak nevypadá jako na těch fotkách:-)
Hwi jj, beru to tak (že si toho nikdo nevšimne), to jen že na to přišla řeč.
Lenka22 Lisa Eldridge na takové běžné líčení často nanese rtěnku a potom to dolaďuje konturkou a asi to má ten smysl, že úplně nedotáhne kontury rtů a potom to právě doladí až nakonec konturkou. Dost často se to dělá naopak, udělají se kontury tužkou a až potom rtěnka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY