Ve výprodeji v COS mi padly do oka jedny lehké kalhoty, byly mi ale velké. Tak jsem je zkusila najít na webu, našla a objednala.
Když jsem je vybalila, zjistila jsem, že to nejsou ony, ale jiné. Jaké už jedny mám. ![]()
Ve výprodeji v COS mi padly do oka jedny lehké kalhoty, byly mi ale velké. Tak jsem je zkusila najít na webu, našla a objednala.
Když jsem je vybalila, zjistila jsem, že to nejsou ony, ale jiné. Jaké už jedny mám. ![]()
Černá kočka vyzkouším s tou průhlednou konturkou.
Sweet Potato A zůstavají (pro velký úspěch) :-D?
whiskas Jo. Jednak pro velký úspěch, jednak pro lenost.
Hwi jo
poodstoupit od zrcadla a zkontrolovat...s odstupem se líp zhodnotí ev.asymetrie...
Lenka22 inú nemám, tak to neviem posúdiť. Voči bežným farebným kontúrkam vidím rozdiel len v tom, že farebná kontúrka sa trocha horšie odličuje ako rúž.
Hwištěteček použiju, když mám čas a náladu, ale i tak nevypadá jako na těch fotkách:-)
a vis, ze ty fotky jsou upravovane, ze?
Hwi modelky mají ty rty tak krásně dokonale namalované, jak to dělají? Mě to nejde ani při pečlivé práci:-)
No konturka, štěteček... Já vidim hlavní problém v tom, že ty modelky mají rty hezky plný a krásně tvarovaný i bez líčení, vono to na nich hned vypadá jinak (i kdybys použila úplně všechno a úplně stejný jako jejich vizážista) ![]()
Lenka22 Já si nejsem jistá jestli to co jsem popisovala bude fungovat s transparentní konturkou. Lisa tu konturku používá v podobné barvě jako rtěnku, aby domalovala a domodelovala rty (např. povislé koutky). Mám za to, že ta transparentní je dobrá na to, aby se nerozpíjely kontury.
viktorka_od splavu nevim, nenapadlo mě to, ale je to možný:-)
Černá kočka no jo, tolik barevných konturek si nebudu kupovat...budu teda jen stětečkovat.
barbucha asi mají rty krásné i tak , a jestli je tam i nějaká photoshop úprava, jak říká viktorka_od splavu, tak je dokonáno:-)
Sweet Potato Díky za užitečné dvanáctero
.
Tak samozřejmě, upravovaný ty fotky jsou.

Ale modelkou se těžko staneš (i když dneska jsou v kurzu prapodivný typy), pokud máš malinký zapadlý očka a místo rtů dvě čárky
To nezachrání ani Lisa Eldridge ![]()
A překvapivě je mám jako modelka nad kotníky

Mini hezký jsou..! Přijde mi, že COS trochu zkorigoval číslování, považuji se za docela štíhlou a u některých kousků mi je XS malý, už mám dokonce COS kalhoty vel.40, kdy 36 byly evidentně malý a to i krátký a 38 mohly být, ale vypadaly hůř než ty větší... Asi pochopili, že prodávají i v zemích, kde není průměrná výška 180 cm... ![]()
Pavlena to je zvlastni ! Taky mi prijde, ze zkorigovali cislovani, ale opacne :) toto jsou 34, vzala jsem je, protoze se mi nechtelo objednavat 32 Jsou mi volne, ale nevadi mi to Mam rada kalhoty niz Ale 32 by mi byly asi lip
Mam jedny kalhoty 34 z lonska Ty same letosni v jine barve 32 Jsou mi stejne
Sakra ty vypadaj dobře ![]()
Škoda že jsem zrovna dělala pořádek ve skříni a široký napočítala osmery ![]()
Myslíš teda, že začali dělat ty velikosti větší? To by byla pro mě dobrá zpráva...
barbucha Jsou super Takova silnejsi latka, trochu strukturovana. Hlavne nemusim zkracovat.
Prijde mi, ze zacali. 36 uz si vubec nezkousim I ty posledni saty ted mam 32
Dobře že konečně přišli k rozumu. I s tou délkou. Já už se viděla nakupovat jen v nadměrnejch velikostech, a na zkracování jsem vlastně mazala doteď s každičkým kouskem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.