Luna tak to mám stejně smůlu. Vlevo se mi to kroutí ven od hlavy, vpravo k hlavě a vzadu dole mám ty vlasy téměř kudrnaté. Radost na stylování!
Máme stejný vlasy. ![]()
Luna tak to mám stejně smůlu. Vlevo se mi to kroutí ven od hlavy, vpravo k hlavě a vzadu dole mám ty vlasy téměř kudrnaté. Radost na stylování!
Máme stejný vlasy. ![]()
marieu účes je moc hezký ![]()
Albánie ![]()
Pinot Noir děkuju.
Tenké natelniky s kašmírom. Som zvedavá, či budu hriať tak ako si od nich sľubujem.
slniecko odkud prosím? Já mám z Intimiss.....jsou příjemné moc,ale nevím s tím teplem...jsem hrozně zmrzlá a měla jsem si spíš koupit ty trička s dlouhým rukavem
Jsou perfkektni! I to sako je k nim fajn, ale neunosila bych ho.

Mini ty vzdy sem hodis niečo čo ma rozhodí. Samé krasne veci
stes Naprosto skvělá a hodně teplá tílka má hanro- vlna s hedvábím. Jsem také zmrzlá a nosím buď hanro nebo moiru. Bez nich si neumím představit zimu.
leona mp děkuju
stes https://www.zalando.cz/hanro-top-cygne-2ha21d00y-c11.html - je to tohle. Dělají skvělé i bavlněné, ale tohle opravdu hřeje.
leona mp ď
Janulik03 pardon :))) ale jak jde o kalhoty, neznam bratra ! Sedi, beru :)
Mini teda... zarekla jsem se, ze uz si nic kupovat nebudu, ale ty kalhoty, ty kalhoty!
Kokoska no prave ! To neni jakoze je to ve sleve tak by to slo Jsou perfektni takze nemuzu nekoupit :)
Kokoska no a nechceš si je koupit? :) mám je v košíku, potřebuju ještě něco přihodit kvůli postovnemu. Že bych ještě zkusila hello kód a mohly bysme ušetřit... horentní sumu :)) bydlíme blízko sebe, logisticky to nebude problém
mitford sister uz jsem zhresila
A jeste jsem prihodila bluzu, prece nepozenu dopravce jen kvuli jednem kalhotam ![]()
Kokoska ta je krasna, tak at se ti dobre nosi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.