whiskas Super ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Mini Ty jsou dobrý :-).
Já si koupila tyhle:

999 super! Akorat ja nenosim podpatky se kterymi je to nejspis mysleno
Mini Já to chci zkusit nimi i bez nich :-).
999 dneska jsem videla nekoho v podobnych, k tomu boty na platforme, vypadalo to zajimave. Jen ty boty teda byly cernobily, ale i tak.
999 pochvala za nákup
...nepotřebuju je,nepotřebuju...
Maureen Ale to víš, že je potřebuješ :-).
999 ...i ty,Brute?![]()
Mají ještě v Cos prodejnách slevy?
JankaM nemají, byla jsem tam včera
Mini děkuju
Dvoje chelsee boty, zrcadlo, stul, křeslo a židli....Mám ze sebe radost:D. Stul jsem nakonec vzala takovej obyčejnej viksvajlant, protože už nechci se o něco dalšího starat nebo na to dávat pozor:-D. Ještě mám v krabici šest světel, ale u první instalace jsme se se sambem tak pohádali, že sháním i hodinového manžela. Nejhorší je, že já ho mám, dokonce dva, svého taťku a kamaráda, ale copak to můžu udělat?:D Na tyto nepřístojnosti, to musí bejt něko cizí.
Karjajá se z tebe zblázním ![]()
continuityJá taky ze sebe:D. Ale já takhle vybírám všechno, prostě musím tomu dát čas a být proste přesvědčená:D
Karjahlavně když hodinového manžela nevymenis za samba. ![]()
continuity Hahaha, to asi nehrozí:D. Ale víš co, aby tady montoval neco, co sambo nechce...to jako by nebylo dobrý, to už je skoro jako ta výměna. Ale sám se mi nabidnul, že mi to namontuje, takže jako mám to v hlavě no:D
Nový vlasy! (Po 3/4 roce). Nesmírně povznášející.
marieu máš to moc hezký! Já to v pátek taky nechala šmiknout, s jarem vždycky zkracuju:)
tina děkuju, už jsem to moc, moc potřebovala. Pochopitelně já si takhle v životě nenavlním...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY