Janulik03 v Ba na predajni mali včera L. Mne bolo veľké, M nemali, tak som ušetrila (nechcene). Do S a XS by som sa určite nezmestila :(
Co jste si dnes koupili/y?
už je v kamennym COSu výprodej?
tak si odpovim sama, nemaj! bylo to jen online...
ale koupila jsem si tam pěkný scuba-kalhoty, jen nechápu to "capri"... já je mám ke kotníkum ![]()
Dnes se COS konečně vzchopil a po urgencích odeslal to co odeslat měl, tak jsem samou radostí objednala ještě tyhle šaty.

Raduza Ježiš, ale ty jsou pěkný, to jsem neměla vidět...
Tak na vikendovy humus pocasi jsem pripravena. Koupila jsem si voskovanou parku, ktera vazi asi ctyri kila a kdyz se rozepne, tak ji mam skoro ke kotnikum a vypadam jak rybar
Presne takovou jsem dlouho shanela, tak me nebude mrzet to odlozene jaro.

monis voskovanou? uka! to asi neni ta z fotky, kdyz pises ke kotnikum?:D
711990 ty patenty se rozepnou a je skoro k zemi, je to ta sama. Rybar uchyl zde
fotka hrozna.

monis a kde mame odkaz k nakupu?!![]()
viktorka_od splavu bohužel sekáč za 150, ale je to nějaká prehistorická Zara. Ještě jsem tam vzala vlněné olivové sako, takze moje sekacove prokleti je prolomeno, protoze posledni dobou mi prislo, ze jsou vsude hnusny otahany hadry z HMka, Shein nebo veci z jeste z NDR![]()
monis skoda, mne by se moc hodila![]()
a gratuluju, sekace nejsou, co byvaly:-(
monis mam podobnou, jen teda ke kolenum, ale ta vaha je brutal.
Kokoska ja jsem nesla asi 500 m v jedne ruce tu parku a v druhe brambory a dosla jsem uplne zpocena a bolely me ruce![]()
monis verim ![]()
Já dvoje tomsky, černý a růžový. Já čekám jaro:D.
Karja cetla jsem "dvoje termosky" a rikala si, ze jsi na jaro dobre pripravena![]()
A ja dnes slunecni bryle, po 10 letech nove Ray Bany. Puvodne jsem chtela stejny model, ale nakonec se mi vic zalibily jine.
Karja ze zalanda? Ja taky. Jen ja ani ne tak kvuli jaru ale ze si uz nezavazu boty
a omyvatelne gumove Birkeny. A abych teda nebyla jen prakticka, tak moc peknou mensi furla kabelku, kterou naopak nevim kdy budu mit sanci nekam vzit. Nakupy to jsou i za brezen, aby to nevypadalo ze jsem vybrakovala obchody.
Jos no jasně, ze Zalanda, já si je kupuju každý rok, za sezonu je oddělám. Jojo, furla kabelka, to se ti ted hodí na vlhčený ubrousky a tak;)
Jos jo, to je super období. Já nosila birkeny ještě v 15 stupních, jen abych nemusela do tenisek
to se to oteplování hodilo s termínem v říjnu ![]()
monis tyjo to je genialni!!!! Zavidim!
monis to jsou skvělý nákupy. Běžný sekáče jsou doopravdy jak píšeš- vytahaný hadry fast fashion...
já teda osobně čekám už léto. po několika pracovních vypětích, jsem měla nutkavou potřebu se odměnit za výkon jsem koupila pantofle

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY