Samara viktorka_od splavu rozhodně v nich hned nevyrazím na městskou turistiku a neběhám když nemusím ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
JankaM myslím že nosiť treba to, v čom sa cítiš dobre. Kľudne aj úzke gate, veď sa nosia stále. Priznávam, že mne táto uvoľnená móda viac vyhovuje, široké gate sú príjemnejšie, úzke zas niekedy lepšie na pohyb, proste komu čo vyhovuje
Janulik03 krasne kalhoty, tesim se na fotku!
Janulik03urcite ti moc slusi.
Antje takže tak
Evaeva nevidela, dekuju za info! To je zajimavy. Jestli je to fakt tenkoucky, urcite bych v tom treba nehrala volejbal a pod. Ja si totiz myslim, ze i barefoot podrazka musi nejak zespoda tu nohu trochu podrzet. Protoze jinak se bude mnozit skupina lidi "barefooty mi znicily nohy". Tak at je synek spokojeny! :-)
Co by to nešlo... jde! Víc se mi líbí to s černým tričkem, a zkusila bych i černý baleríny k tomu...
barbuchasíce som si kúpila to zelený, ale to čierne idem objednať tiež.aspon som mohla poriadne vyskúšať priamo. Ja viem prečo tam nechodiť osobné ![]()
Antje dík, ešte mám zálusk na overal, košeľu a ľanové tielko ![]()
Samara já s tebou souhlasím, určitě to nemůže být univerzální obuv. Taky záleží, jestli člověk má nějaké potíže s pohybovým aparátem.
Syn je ještě malý a bf nosí od malinka. Ale do tělocvičny mi vyloženě tenké šlupky taky nepřijdou úplně vhodné. Teď má head, narazila jsem na ně úplnou náhodou ve Sportisimu, jsou za hubičku, mají i dospělé. Podrážka není odpružená, ale trochu silnější je. Ve škole má normální tenisky z dekáče a ty head jsou prý lepší.
Janulik03 kalhoty jsou skvělý a vlasy super.![]()
Janulik03 ty jsou hezký.
Já nějak nevím co nosit za kalhoty, široký dlouhý nemůžu, protože furt jezdím na kole a na nějaké kolíčky nebo něco nemám nervy, široký krátký se mi nelíbí, úzký se skoro nenosí.
Už aby bylo teplo na sukně a šaty.
A ja si zrovna dnes tak pochvalovala, že už je konečně počasí na holé nohy do šatů a zaroveň není vedro na chcipnutí. ![]()
Raduza tak ráno bylo 10 stupňů a celý den tu fučí, pěkně je pouze z okna ![]()
Já teda ráda i teplo, klidně 30 ![]()
JankaM za mě je i těch 10 stupňů ráno v pohodě, ale já jsem horkokrevná. ![]()
Raduza u nás nefučí. Já bych na holé nohy snesla ještě tak o 4 stupně víc. Ale počasí mi teď přijde úplně úžasné, letos je to jaro fajn
(Vím, neprší)
Janulik03 Ty kalhoty jsou parádní, ty si půjdu zkusit :-).
999 tak sa v nich potom nefot sem, lebo ich nebudem nosiť ![]()
Evaeva je, květen jak má být. Uvidíme co dál. Já vždycky když čtu ty výhružný predikce na nejteplejší léto v dějinách, tak je mi zle.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY