Gatita asi tak:D. Jojo, do vozíku jde dvacka i padesátku;)))
Co jste si dnes koupili/y?
Karja ale do dětského jde jen pětikoruna
Já bych se tedy zastala Primarku...poprvé jsem v něm byla v Anglii a to asi před 15-ti lety...měla jsem z něho pár věcí a byly fajn-poměr cena/kvalita...a různé doplňky do domácnosti s nápadem...co bylo naprosto skvělý byly jednoduchá trika,dl.i kr.rukáv,všechny možné barvy,nevytahovaly se...naprostý držáci...
Ale asi před 5-ti lety šla kvalita hodně dolů,nesmyslně se posunuly velikosti (takže tričko s cedulkou S bylo ve skutečnosti L) a měla jsem pocit,že přibylo hadrů z hodně nekvalitních materiálů..ale to je asi všeobecný trend i u jiných značek..
V ČR jsem v Primarku byla jen jednou,pátrajíc po mých oblíbených trikách,koupila dvě,ale není to ono...v Anglii se mi zdá Primark lepší...
Janulik03 Primark je v Bratislave v Eurovei.
dorota to vôbec, tam nechodím, dík za info.
Gatita zrovna o tom píšu v jiným vlákně, byla jsem v primarku na Zličíně, moc lidí tam nebylo, spíš málo vcelku, ale přišel mi ten obchod jak bez zivota, mrtvej a bez tváře, obešla jsem tři štendry a prý odtama. To samý HM na Zličíně i na Smíchově, i jiný obchody. Nevím přesně, co na mě dělá ten nepříjemnej dojem.
barbucha v Essenu to tam byl samej imigrant. Jinou zenskou než v šátku nebo pod 15 jsem tam nepotkala.
Já tam vešla, páč v Essenu chcípl pes. Tam byl akorát ten primark a ještě dva obchody.
poznamka, clovek v satku nerovna se automaticky imigrant.
jinak primark je jeden z odstrasujicich prikladu fast fashion, tuny levnych hadru, pulka z nich je odpad uz v momente, kdy se vyrobi.
nepopiram ze tam nekdo muze obcas najit padnouci kus obleceni, ale ja v techto obchodech nenakupuju z principu, vadi mi strategie znacky, zalozena na zahlcovani planety odpadem.
Lilly_Ku s tím se naprosto ztotožňuje, pro mě je to stejný level jako Temu, Shein a spol.
Lilly_Ku beru to úplně stejně jako ty, ale porušila jsem to zásadně v Primarku v USA. Ten obchod vypadal jako normální třeba HM, uklizeno, žádný davy, oblečení vypadalo běžné kvality.Nakoupily jsme nějaký prádlo dceři (dobrá kvalita, i po skoro roce není seprané) a nakoupila jsem i nějaký cajky, láhev na vodu a dokonce kufr do letadla (na ty další nákupy
) a ten byl vysloveně výhra co do kvality a ceny (asi 70 USD za velký kufr). Mám pocit, že tady je to úplně jiný obchod..![]()
Uniqlo bomber

Maureen ja v nem byla taky tak pred asi 16lety v Dublinu. Ale jmenovalo
se to jinak, Pennies nebo tak nejak Veci fajn, bavlnene. Pak jsem se dozvedela ze expandovali a zaplavili svet. Alw tehdy tam meli pekne veci, trench jsem mela urcite dest let, tricka taky
Mini ale to je dobrý kup
nadherna farba. Ani tá sukňa, či šaty nevyzerá zle
Janulik03 díky ! ten zbytek jsem tam, bohužel, nenašla. Zrovna by se mi to dost hodilo na jednu příležitost, kde je dress code tato barva.
Mini ten je skvelej, nechapu ze jsem ho v Barcelone pred mesicem minula!
711990 já tu na něj koukám už aspoň půl roku Tak jsem se konečně rozhoupala :) Jinak doručuje to sem na jejich straně DHL a na naší Česká pošta, což tedy nevím, jak bych vracela, kdybych potřebovala.
Mini vraceni je u nich fakt zoufaly, proto radsi volim vzdycky osobni navstevu:D coz je nejbliz teda Berlin bohuzel
Mini mnoo, já tuhle kulišárnu (DHL - pošta) nevěděla a balík jsem zachytila poslední den před vrácením odesílateli, protože komunikace o zásilce žádná a pěkná hodina ve frontě included...
A to chtěli za přepravu 10 EUR bez ohledu na hodnotu objednávky, resp. nemají práh pro přepravu zdarma. S tím ať se jdou bodnout, hadry pěkný (bomber skvělý!), ale on-line tam nenakoupím.
Jo a tuším i vrácení měli zpoplatněný další částkou (5 EUR?). Prostě webshop top strop. ![]()
Pavlena já jsem tentokrát žádné poštovné neplatila Objednávala jsem jen toto, takže ani že by nad 100 Euro nebo tak. Jediná možnost byla doručení na adresu, což udělali, ráno avizovali dvouhodinové okno. Takže jsem měla štěstí a všechno šlo hladce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY