RoSa nevim :) nosim rada Hodi se mi ke vsemu Ted nedavno jsem si koupila tyto

RoSa v rijnu 2023 se tu nekdo ptal jestli se jeste nosi spicate baleriny Zrovna jsem sla v Benatkach kolem vylohy Loro Piana a byly tam :))) tak ja myslim ze se nosi porad vsechno
711990
Jo na kufr navíc byste se mi složit mohly!!!
Jinak balíčky asi úplně levný nejsou, ale teď jsem posílala kamarádce dopis a stálo mě to asi 18 korun českých, to jsem odpadla.
Mini Já myslím, že ty se nosí zase:D:D. Ne ještě, ale zase:D
Garfie já si na tenisky klidně přispěju ![]()
Garfie 18 korun ceskych nestojí už ani vnitrostátní pohled. Ani radši nezjišťuj, kolik stoji ten balíček, abys nezjistila, že je to jak zasilkovna po ČR.
Pak bys mohla zřídit pobočku u vás doma.
Mini hele a v tom Mangu, jak seděj velikosti bot? jsem tam nikdy nekupovala... nebo ostatní, máte zkušenost?
RoSa no zatim jeste nevim :)))
Mini mně tam totiž v tý jejich tabulce chybí vel. 25,5 cm...
continuity No přesně, navíc v docházkové vzdálenosti mám tři pošty, další jednu zastávku. Ty jo, doma musím na poštu autem!!
5 litrů Mandlovice. Vím, že se tomu nesmí říkat mandlovice, ale je fakt dobrá i manžel abstinent pochválil. :D

Ty jsou moc pěkný ![]()
barbucha dik!
Kan krásná koupě...jak se tomu smí říkat
stes Vůbec netuším, jak tomu říkat. Já tomu říkám pořád mandlovice. Počkám jak to budou nazývat v Hustopečích a uvidím. ![]()
Kan ale z mandlí se to nevyrábí, ne? je to šnaps + mandlová aroma-esence?
999ja jo! Bozi jsou. Naštěstí je tady nemaj
jsem pozadu teda. Dávala ty Cos džíny! Moc se mi líbí.
Mini super bomber I adidasky!!
RoSa Jo, já proti rozhodnutí eu nic nemám, teda mám výhrady k jiným názvům. Tahle mandlovice je vypálená z hroznů a ochucená mandlovým aroma.
0zero7 díky :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.