Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline mitford sister
1725 příspěvků moje polička 19. května 2025 15:08

Mini ten mám, je super. teda černej, jak jinak.

jinak z uniqlo docela kupuju teď, práh pro dopravu zdarma mají (asi 70-80 éček), vracení je poněkud opruz, člověk platí poštovný do německa (libovolnou metodou), ale nic nestrhávají (nebo jsem si nevšimla). jistá opatrnost je teda na místě, kupuju většinou víc věcí, když se mi to nashromáždí, abych dosáhla na poštovný zdarma a případný poštovný zpátky beru jako to poštovný holt. uniqlo je trochu nuda, ale taková příjemná nuda, navíc relativně kvalita a všechno odtamtud tak nějak pasuje ke všemu odtamtud :)

Offline Pavlena
6939 příspěvků moje polička 19. května 2025 17:51

Mini je uz to nejaky patek, tak mozna zlepsili procesy. Ja tehdy vazne zvazovala, ze jim napisu nas*ny mejl, ze takto tedy fakt ne. 

Offline Pavlena
6939 příspěvků moje polička 19. května 2025 17:53

mitford sister tak aspon ze ten prah pro prepravu zdarma udelali.. Co se tyce hader, jak pises, lehce nuda, ale kvalitni. Mam rada jejich perovky. A jeden typ kalhotek maji fajn, takovy ty bezesvy z mikrovlakna. 
A velikosti byvaji lehce vetsi, mi prijde..

Online Mini
příspěvků moje polička 19. května 2025 21:00

Pavlena ja mam ted Mango kauzu :) dodaci lhuta 2-7 prac dni Objednano do obchodu Je to akorat mesic Dvakrat telefonat na zakaznickou linku Pry kontaktovali obchod a ten jim neodpovedel ?!? Jakoze spolu v ramci firmy nemluvi ? coz mi ale rekli az kdyz jsem tam znovu volala Jinak by se neozvali A v obchode mi rekli ze to nekdy jde ze Spanelska coz trva dele nez mesic ale zakaznikovi to nereknou a na webu tuto informaci taky nemaji No mam cas do pulky cervna nastesti 

Online Mini
příspěvků moje polička 19. května 2025 21:04

mitford sister mne to nudne neprijde Proste jednoduche a ve vsech barvach Ultra light down mam cernou vestu, bundu i kabat :) Vzdy si ctu receneze ohledne velikosti takze mi neco vozi i muz sam z UK 

Offline mitford sister
1725 příspěvků moje polička 19. května 2025 21:37

Mini mango mi přijde už dneska dost předražený, na to, co to je. krom kožených věcí, ty mají zase v pěkné kvalitě, až někdy překvapí.

v uniqlo taky vždycky studuju recenze kvůli velikosti a hlavně analyzuju ty fotky na modelkách, abych fakt nemusela vracet. když se mi věc líbí, ale trochu nesedí, za stejný peníze, co by mě stálo vrácení, si to tu dám u švadleny upravit. už jsem nevracela strašně dlouho. jen asi džíny bych si tam nekoupila, to je těžký trefit, těžko se to upravuje a těžká zásilka pak na vracení. ale džíny stejně skoro nenosím. mně i ta jednoduchost vyhovuje - dramatickejch hadrů mám plnej barák a nikam, kam je vynosit. uniqlo klidně vynosím na gauč :)

Online Mini
příspěvků moje polička 20. května 2025 10:31

mitford sister ad Mango - jsou to stříbrné kožené baleríny Jinak tam nic normálně nekupuju

Offline dupali
473 příspěvků moje polička 20. května 2025 11:04

Mango nemá špatné některé vlněné kabáty, ale je pravda, že je mám již déle, tak možná i tam šli s kvalitou dolů. Každopádně vše online, na prodejně nikdy nic.

Offline Garfie
28678 příspěvků moje polička 20. května 2025 11:36

Uniqlo je teda pěkně předražené v Evropě. Ten bomber se v JP prodává za necelých 30 euro. Jako jasně že je dražší, ale o víc než dvojnásobek? 

Online Mini
příspěvků moje polička 20. května 2025 11:50

Garfie zařídíš si zásilkovou službu ? :)))

Offline Garfie
28678 příspěvků moje polička 20. května 2025 12:07

Mini No uvažuju o tom! Už jsme tady řešily i běžecké boty....bohužel na léto mám v ceně jen jeden kufr, škoda!!!

Offline barbucha blogger
36261 příspěvků moje polička 20. května 2025 12:42

Uniqlo neni špatný, vždycky tam zajdu (ve Stockholmu je), ale nemám na to nervy, je tam pokaždý strašnejch, ale fakt strašnejch lidí a nemám nervy na čekání na kabinku. Tak odtamtud ještě nemám nic ale dala bych si říct, taky mi vyhovuje jak jsou ty věci jednoduchý (mitford sister ), svetry ve všech barvách, všech velikostí... žádný roztodivný vzory...

Offline 999
19956 příspěvků moje polička 20. května 2025 13:21

Mini Ten je super :-).

Offline Kokoska
35258 příspěvků moje polička 20. května 2025 18:15

Mini vítej v klubu. Já jsem psala mail, bezvýsledně, pak jsem si do obchodu došla, tam nic nebylo, na zákaznickou linku mi dali číslo, ale mezi tím se mi ozvali mailem z adresy contact@mango.com, jestli mi mají zboží poslat znovu nebo chci zpátky peníze. Po dvou měsících od objednání mi peníze přišly. Tak tam možná taky napiš.

Offline Maky
319 příspěvků moje polička 20. května 2025 18:47

Mini Mango objednavam pres zalando, to doruceni a vraceni mi tam přijde snazsi 

Offline RoSa
10249 příspěvků moje polička 20. května 2025 18:59

Mini a znáš mangooutlet? teď jsem tam objednávala lněný kalhoty a košili, balík přes PPL tu byl do týdne (což mi připadalo dlouhý, psali 2-4dny)... jen teda to vracení maj blbý, nejde to vrátit v kamenný prodejně ani neposílají samolepku na vrácení zdarma... a je pravda, že v tom jejich obchodě se mi nelíbí nikdy nic, na eshopu maj snad uplně jinej sortiment

Online Mini
příspěvků moje polička 20. května 2025 21:56

Garfie slozime se :)))))

Online Mini
příspěvků moje polička 20. května 2025 22:02

barbucha ja chodim jen v Londyne a vetsinou dopoledne, takze v pohode :)

999 diky Je super

Kokoska diky !

Maky Zalando - zatim jsem nemela tu cest :) ale treba se casem necham zlakat

RoSa znam Ale uz tam davno ani nekoukam Toto je vyjimka Hledala jsem kozene stribrne letni boty HM nemelo me cislo tak jsem zkusila Mango

Offline RoSa
10249 příspěvků moje polička 20. května 2025 22:07

Mini super! se furt nosej stříbrný boty? já že jsem se tu před rokem/dvěma ptala jestli černý nebo stříbrný baleríny Vagabond, a nad stříbrnejma se tu zvracelo... no za mě jen dobře, já to neřešim, mám stříbrný tenisky a nosim je moc ráda, pořád ještě

Online 711990
18333 příspěvků moje polička 20. května 2025 23:15

Garfie a kolik stoji postovny z Japonska?a nebo ten kufr navic