Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Zuzuli
3900 příspěvků moje polička 16. května 2025 09:39

Gatita primark je nove i na zlicine, tam predpokladam mene lidi, nez na vaclavaku. Ale nikdy jsem tam nebyla, tak za to nerucim.

Ja byla na vysoke rok v drazdanech, 2014/2015, a tehdy se tam oteviral primark. Si doted pamatuju ty davy cechu, co kazdou sobotu proudili skrz pragestrasse, jen aby zapadli tam. A taky znudene chlapiky, co ve vsedni dny sedavali s mobilem na zemi pred obchodem a cekali, az jejich partnerky nakoupi. A kdyz jsme jeste pred tim otevrenim primarku jeli s jazykovym kurzem do berlina, tak jordanky cely ten den, kdy jsme ostatni chodili po meste, stravily jen na nadrazi  prave v primarku, pri srazu vecer pak jen tahly plne tasky.

Ma tuhle auru i nejaky jiny obchod? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. května 2025 09:47

Zuzuli já jsem na Zličíně byla a nebyl tam téměř nikdo. Ale mám dojem, že to bylo ve všední den dopoledne.

Offline Janulik03
20441 příspěvků moje polička 16. května 2025 10:38

Musím sa priznať že som nikdy ešte nebola v Primarku. Musím to napraviť 

Offline jerry
11391 příspěvků moje polička 16. května 2025 11:16

Janulik03 

Myslím, že jsi o nic nepřišla.

Znám situaci z Drážďan, jak pise

Zuzuli a radši jsem vždycky šla do sousedni patrové drogerie/parfumerie Müller. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 16. května 2025 11:20

Janulik03 Já v Německu a horší obchod je už snad jen CZ Penny v 10 hodin dopoledne v den akce na toaletní papír. Ale není to vina toho obchodu, ale těch zákazníků, prostě cílí na skupinu lidí s určitou mozkovou schopností.

Online Karja
45037 příspěvků moje polička 16. května 2025 11:27

Janulik03 Jako to je objektivně hroznej obchod, to nemá cenu se do něj vypravovat. Ale když máš jako chut se porozhlédnout, tak třeba něco najdeš. Je to v podstatě asi jako sinsay (taky tam mají ruzné cajky), ale s větší nabídkou. Jako občas tam šlo sehnat něco dobrýho. Třeba tam mívali před těmi x lety uplně skvělý spodní tílka, to jsme si i s kamarádkami kupovaly navzájem, když někdo někam jel, tak jsme si objednaly košilky:D:D. 

Offline stes
9479 příspěvků moje polička 16. května 2025 11:28

Janulik03 ani já ne a zůstane to tak. Kan tak to musí být fakt peklo,napsala si to pěkně

Offline Kokoska
35263 příspěvků moje polička 16. května 2025 11:29

Janulik03 taky jsem tam nebyla a napravovat to nehodlam

Ale chtela jsem si koupit znovu svoje oblibeny dziny z M&S, na prodejne je nemeli a on-line to nejde, ze pry resi nejaky kyber utok. 

Offline Janulik03
20441 příspěvků moje polička 16. května 2025 11:29

No my ho tu asi ani nemáme, tak je to fuk, to len že som začala byť zvedavá. 

Offline barbucha blogger
36261 příspěvků moje polička 16. května 2025 11:58
Reakce na Kan:

Janulik03 Já v Německu a horší obchod je už snad jen CZ Penny v 10 hodin dopoledne v den akce na toaletní papír. Ale není to vina toho obchodu, ale těch zákazníků, prostě cílí na skupinu lidí s určitou mozkovou schopností.

​Já bych do toho mozek netahala. Mladý se tam asi oblíknou z kapesnýho, anžto potřebujou obden něco novýho do školy to ale neznamená že jsou úplně tupý.  

Nikdy jsem tam nebyla, protože patřím do jiný, nejen věkový, kategorie = nejsem tak bohatá, abych si mohla kupovat levné věci to jest co tak asi za ty ceny můžeš dostat?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 16. května 2025 12:33

barbucha Jenomže v tom Německým Primarku žádní adolescenti nebyli! Z toho vycházím.

Offline barbucha blogger
36261 příspěvků moje polička 16. května 2025 12:42

Kan 

Aha, tak já měla za to, že tam naopak choděj jedině puberťáci. Tak asi ty starší zákaznice většinově sestávaj z mamyn (a babyček ) z emimina, kde si jak známo potrpěj na ty značky!

Offline chia
příspěvků moje polička 16. května 2025 12:57

Janulik03 v Bratislave Primark máme, fronty pred ním nebývajú. Ale nebola som vnútri nikdy, takže to môže byť aj iným sortimentom. To čo som zazrela cez výlohu ma neoslovilo, tak som dnu ani neliezla.

Offline Janulik03
20441 příspěvků moje polička 16. května 2025 13:18

chia tak pokiaľ majú niečo ako Sinsay, tak tam kupujem deky a podusky na terasu, ono sa to u nás hrozné zničí, tým že kocky a málokedy správne. to sa tam vyplatí, alebo prutene koše 

Offline continuity
43876 příspěvků moje polička 16. května 2025 13:45

barbucha v Essenu to tam byl samej imigrant. Jinou zenskou než v šátku nebo pod 15 jsem tam nepotkala. 

Já tam vešla, páč v Essenu chcípl pes. Tam byl akorát ten primark a ještě dva obchody. 

Offline Gatita
8736 příspěvků moje polička 16. května 2025 14:05

barbucha ja vubec nevim, co tam bylo za lidi, jestli mladi, stari... Prislo mi, ze tam byli vsichni, bez rozdilu veku, pohlavi, rasy a socioekonomicke skupiny. Proste kdo sel kolem po Vaclavaku, ten tam byl. Ty dziny me fakt prekvapily, kolik jich tam meli a jak dobre sedely. Proto jsem to sem psala, objev roku to pro me byl.

Offline Gatita
8736 příspěvků moje polička 16. května 2025 14:16

Karja mela jsem dnes podobnou potycku jako ty s tim securitakem. Sla jsem do lidlu, nemela jsem drobne, tak jsem si vzala volne odstaveny nakupni vozik. Po nakupu jsem ho zarazila mezi ostatni voziky a sla pryc. Nejaky chlapek z okna dodavky se me ptal, jestli jsem tam dala dvacku. Rikam ze ne, ze to je dobry, ze v nem zadne penize nebyly. A on tam furt neco gestikuloval na nejaky automat, tak mu rikam, ze ten je na parkovani. No a pak mi v aute doslo, jestli ten automat nebyl na ty voziky a nespachala jsem nejaky prohresek?

Offline barbucha blogger
36261 příspěvků moje polička 16. května 2025 14:21

Gatita 

Zvláštní. Domnívala jsem se že tam byl nával jen při otevření, jakože zvědavost - přece na Václaváku je jinejch obchodů dost...

Co se džínů týče, tak občas i slepé kuře najde zrno Moje nejlepší, nejlíp padnoucí a všeobecně chválený jsem si kdysi koupila ve výprodeji HM za padesát švédskejch korun

Online Karja
45037 příspěvků moje polička 16. května 2025 14:22

Gatita Prosim tě, to bych vubec neřešila;). Jestli spíš nechtěl nějaký parkovací lístek pro něj;)

Offline Gatita
8736 příspěvků moje polička 16. května 2025 14:31

Karja Ctu zrovna Murakamiho 1q84, hrdinka se tam ocitne v nepatrne pozmenene realite. Tak jsem si rikala, jestli se mi to nedeje taky , od kdy se dava za vozik dvacka, a jeste do automatu? V Lidlu jsem ob tyden a nezaznamenala jsem nic. Uplna zahada. Ale nejspis chtel jen rozmenit drobne na parkovani nebo tak neco.