0zero7 Mně se zase moc líbily ty tvoje sandály :-).
A co myslíš? Už je mám :-). Tyhle teda.

0zero7 Mně se zase moc líbily ty tvoje sandály :-).
A co myslíš? Už je mám :-). Tyhle teda.

999 moc hezky! Už jsi je zkoušela? Jsou fakt pohodlný. Ještě je nenosím moc, je kosa.
999 ty jsou super!
0zero7 Už je mám doma, ale počasí na ně ještě není.
Pinot Noir Díky :-)
999 ty jsou bozi..! Ale teda cena, ta uz min...![]()
Pavlena Naštěstí jsem měla slevu :-).
999 jsem zvedava na outfit!
Kokoska To je takovej ten kus, nehodí se k ničemu, tudíž ke všemu :-).
999 hele a jeste.. Pohodlny? Jo. Ale jak "vysoky" jsou? Kolik pridaj cloveku cm? (Zda se ze celkem dost)
Pavlena Asi 5 cm :-).
Uniqlo nas zachraňuje v Holandsku. Jak je to japonska znacka, tak tam majú aj drobnejšie veľkosti.
A milovala som ich basic tricka, výborna kvalita bavlny, len ich začali robit kratsie a teraz su na mne také nejake neproporčné.
Ale plášť do dažďa, čo ma od nich dcera je neprek9nateľný a ten ich ľahky letny materíal do horúčav je tiež úžasný. A nedráždi ani moje hypercitlive deti.
Kokoska dám pak. Už by se teda mohlo konečně oteplit!
Potřebovala jsem dvě(!) misky(!) na poke. ![]()

continuity přikoupili jste vedlejší byt s budete zvětšovat kuchyni
?
Pěkně vypadají všechny kousky. Naštěstí jsem se rozhodla, že obrázkové nádobí ne
.
continuity Krásný.
Makaramlč a nic se ti nestane!
Zjistila jsem, že v kuchyni je víc volného místa než v satniku.
Tam mám utrum. Na ty dvě misky místo mám (a fakt je užijeme Poke u nás teď fici a mám jen dvě vhodné misky). A poté co jsem nějak umístila tech šest těch kytkovanych talířů, můžu dva odnést do sklepa a vejdou se mi ptáci.
Blbý je, že já to nádobí všechno točím. Hrnků mám asi 15 a kolikrát musím jen kvůli nim pouštět myčku.
999 teším sa na outfity :)
Po dlhej dobe som sa rozhodla doplniť šatník a trochu si urobiť radosť.

A hoci nenosím zvyčajne tričká s nápismi, toto som "musela" kúpiť z lásky k niektorým kolegom :)

peckavšetko sa mi páči , vrátane trička, tie šaty sú top ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.