Janulik03 Já se sem vyfotím v jinejch, který jsem si koupila :-). A ty nebude chtít nosit fakt nikdo :-)).
Co jste si dnes koupili/y?
Samara viktorka_od splavu rozhodně v nich hned nevyrazím na městskou turistiku a neběhám když nemusím
To je rozumne :-) naslapovat pres spicku a zkloumat techniku :-) ale ja na to taky vzdycky nemyslim
999 no tyyyjooooo...huuustýýýýý...ale ty je dokážeš "vynést" a očekáváme zde foto![]()
JankaM tady ráno 4. To mám i čepici :)
999 tak ty bych si nekoupila, ale na tebe jsem zvědavá. ![]()
Janulik03 presne jak pise moje modni guru barbucha a mas nadherne vlasy!
Ale prosimtě ![]()
A ty nebude chtít nosit fakt nikdo :-)).
Musím s tebou souhlasit
Ale třeba nás fotka přesvědčí...
999 Tak ty jsou parádní. Hele a kde si koupila ty, co jsi měla na sobě ani tom velikonočním koledovani? Ty byly super;-)
Kokoska zajdi sú fakt super
999 tie ti rada prenechám, budú ti určite svedcat
Karja https://www.cos.com/en-eu-e/women/womenswear/jeans/wideleg/product/facade-jeans-straight-blue-1205065004
To jsou ty velikonoční :-).
999 myslim, ze to muz presne vystihl, cekam na foto v prislusnem vlakne!
999 ja jsem si je az ted zvetsila, jaky zelezo? a proc se vsem zdaji ujety kdyz vypadaji v pohode.. ahaaa!
asiuzfaktpotrebujubryle!:-))
JankaM v bf muzes cokoliv, stejne jako bosky, ale imho se to moc neda kombinovat, protoze se nejdriv musis naucit chodit/behat jinym zpusobem, nohy si musi zvyknout. takze chodit v normalnich botach a pak vybehnout v bf by byl masakr:-) Samara ja teda mam na sobe zrovna leguano sandaly (ty jejich ostatni boty se mi hrozne nelibi) a jako jo podrazka je fajn, ale v porovnani s beznyma botama uplne jinde, vcera jsem v nich usla par km a bylo to trochu narocnejsi pro me, jsem zatim takovy z nouze prechazejici
Já nosím od Leguana "zlaté" tenisky už druhým rokem a miluju je: co tři týdny je hodím do pračky, takže vypadají pořád jako nové. Sandály od nich také mám, ale tím, jak mají jen pásek přes prsty a pak kolem kotníku, tak v nich chodím trošku opatrněji. A jedny boty mám od nich jako domácí obuv - řekla bych, že právě na tom měkčím povrchu (parkety, koberec) si chůzi v nich užiju nejvíc.
Já včera, nezávisle na zdejší debatě, bf sandály.

Samara Dík za tip na Leguano, barefoot ve smyslu "bez podrážky" nemůžu, ale širší špičku chci. Kouknu do prodejny.
Tak som mrkla na tie BF boty, či náhodou nepotrebujem. Ale to čo som zatiaľ videla sa mi nepáči, okrem sandálov od zelene.oko . Takže naďalej chodím doma a po dvore bodov. Pritom myslím, že by sa určite dali navrhnúť oveľa krajšie modely.
Janulik03 mne se moc libi vivobarefoot
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY