Aranel fakt? Já ta jeho videa pro pocit trapnosti obvykle ani nemůžu dokoukat do konce.
Co jste si dnes koupili/y?
continuity jsem na tom stejně!
Aranel vubec ho neznam, teda ten profil. Jeho zena je moje kolegyne z JBC a je bajecna
.
Byvaly jsme spolu dost na sale, kdyz se u nas pripravovala na atestaci a resily jsme tezky zivot lekarek matek
Se ani nezminila, ze ma takhle slavneho muze.
Jos On docela vystřelil poslední dobou. Nebo jsem to předtím nesledovala? ![]()
Pinot Noir Chápu, ale mě teda docela baví i ty videa. A moc ráda ho poslouchám v různejch podcastech.
No a taky je to můj typ chlapa, co mám říct ![]()
Aranel tak kouknu, ona jen rikala, ze je strelenej ![]()
Aranel Mě Děckař taky baví ![]()
Maureen edit: taky oranžový s bubble sukničkou nic pro mě. Ale ty sošný krátký košilový z madeiry už vidím s kloboukem na hlavě a ťapkama na nohou ![]()
Aranel Cyril je super. Já ho teda znám z nějakého rozhovoru, kde říkal, že mu vůbec nevadí, když si ty rodiče vygooglí diagnózu. No a ty videa jsou strašně vtipný.
Pinot Noirna ty videa mám stejný názor, ale v rozhovoru působil sympaticky
Evaeva v rozhovorech jo, takže vlastně v knížce asi taky ![]()
Přišly šaty a zůstanou. Seděj perfektně a materiál, praskavý plátno
opět super. Cena rovněž ![]()
https://www.arket.com/en-eu/product/oversize-shirt-dress-light-blue-1231392003/
Ještě jsem si doobjednala baleríny, a trochu se toho bojím - bez vyzkoušení... ale bílý bych užila a nalákala mě hlavně ta nappa, ta bejvá moc fajn na nošení...
Stejně už přijdu do pekla, tak ať mám proč.
https://www.arket.com/en-eu/product/sporty-ballet-flats-white-1272207003/
barbuchabalerínky nie sú moja krvná skupina, ale tie šaty vyzerajú super
barbucha Šaty krásný, ale ty baleriny jsou jak pro děvčátko k prvnímu svatýmu přijímání. Svíčku do ruky a můžeš. :D
barbucha na ty saty uz par dni koukam, ale nevim jestli to na me neni moc barevny :))))
Stejně už přijdu do pekla, tak ať mám proč.
Chybná formulace Stejně už přijdu do pekla, tak ať mám V ČEM.![]()
barbucha baleriny nejsou sik ale to je samozrejme vec nazoru, nicmene, osobo, nemas snad ty ostruhy?! na takovy boty bych se fakt vykaslala
saty jsou krasny, at nezeru![]()
No aby ses nepominula ![]()
Ale klidně si poslužte, zloprckové, já jsem už zvyklá. Nedávno mi RoSa sdělila, že (v nový efektní bílý košili) vypadám jak ministrant ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY