Hele mám pod patu gelový vložky. Navíc ostruha se zlepšila (ale pro jistotu zrovna zejtra začínám druhý kolo tý radioterapie).
Co jste si dnes koupili/y?
barbucha mlcim a nerikam nic, pac je to marny
barbucha šaty super,ale baleriny fakt ne![]()
barbuchaJo, zlá jsem. A bílý kozačky jsou dobrý tak pro mažoretky. Bílý boty fak nemusím. Sorry.
Tak uvidíme, stejně už jsou na cestě. V nejhorším to jistěj klínový řemeny ![]()
Ale nemyslím si že na bílejch botách je něco tak špatnýho, nakonec bílý tenisky, plátěný i kožený, nosí každej (včetně mě) a nikoho to nepohoršuje
A mě už ty tenisky přestávaj bavit... resp. uvítám něco trochu jinýho, pro změnu, když na ni budu mít náladu. Navíc jak říkám, ten materiál se mi velmi osvědčil, pohodlnej, měkkej...
Nicméně díky za péči, děvčata - dám vědět jak to dopadlo a kdo měl pravdu ![]()
barbucha a co nejake Toms. Taky je to placata bota, espadrilky platenky zkratka....ale nektere typy jsou vizualne pekne. Ja na ne presla (ne jen na ty od Toms) pred par lety, kdyz neni ani teplo ani zima. Ty baleriny mi taky prijdou, ze slusi tak akorat devcatkum...
barbucha materiál je cajk, ale mně přijdou baleríny nositelný tak do 10 let, bílý do 6 :-) prostě přes to mi nejede vlak. Loafers, mokasíny - ok, ale piškoty ne. Každopádně se pochlub.
N krajkový tomsky nedám v létě dospusti, akorát už je přestavají dělat a k dospizici je už jen ten nejmíň pěknej typ. Akorát se ,mi teda stala jedna věc. Zapomněla jsem je v pračce, zapla sušení a brutálně se mi u nich srazila tu gumová podrážka. Tu se mi podařilo od boty odděit, takže mám jen tu látkovou část a chci skusit, jestli by mi tam v opravně obuvi nemohli nalepit nějakou novou ![]()
Prišiel mi overal. Ale zdá sa mi dosť veľký?
![]()
barbucha jsou na tebe vosklivy![]()
az se v nich ukazes bude z nich kolektivni kousek, to uz zname![]()
barbucha já bych se těch balerín zastala :) ony totiž vypadají, že jsou hodně vykrojené dopředu i do stran, takže by právě mohly být pohodlné tím, že by netlačily na klouby
barbucha Já si ty boty na tobě dokážu představit :-). Na většině lidí by vypadaly blbě, ale na tobě ne :-).
Můžeme začít uzavírat sázky, jestli půjdou zpět nebo ne :-).
Maureen Tak už je mám taky.
Barva je nádherná. A dokonce i zip zvládám, při troše toho kroucení a nakrucování.
Janulik03 je velký, nevypadá to dobre
stesuž je na ceste späť. Len škoda že sa nedá na výmenu, ale treba kúpiť druhý.
barbucha teším sa na foto
Sweet Potato no supeeeer
jsou skvělý...ale zip fakt mohl být delší...ovšem je třeba přijímat výzvy...
Maureen Ty šaty jsou úžasné. Bohužel bych je asi courala po zemi, tak si nechám zajít chuť. A navíc, kdy že bude konečně teplo? :-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY