Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Maureen
příspěvků moje polička 19. července 2025 07:50

...a co jsem si koupila?...tyhle šaty a je s nimi veliká legrace,protože cosáci šetřili na délce zipu,který končí (začíná) v půlce zad...tudíž obléknout/svléknout šaty je trochu záležitost pro hadí ženuuž se mi stalo,že jsem se v nich zasekla a kolegyně mě vysvobodila

https://www.cos.com/en-eu-e/women/womenswear/dresses/mididresses/product/sleeveless-bubble-hem-midi-dress-orange-1281602003

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 19. července 2025 09:19

Maureen ja je mam v modry a uz jsem taky parkrat vztekle skubala zipem, ze se zase kousnul v latce v pulce zad :)) ale jinak to jsou nejlepsi saty ever

no a mam i veselou prihodu z nataceni: hacek u tech satu vzadu za krkem se mi zaseknul do polstrovani u batohu, polosvleceny pokadeny dite, v batohu nahradni pleny a ted se z toho vseho s tim kratkym zipem soukej v kabince na verejnejch zachodcich... batoh sel dolu i se satama

Offline Raduza
příspěvků moje polička 19. července 2025 09:32

Maureen moora

Jako taky mě to zarazilo ta délka zipu,  ale zatím zadnou veselou příhodu nemám. A počasí je nyní ne teď tak akorát.

Offline Mini
příspěvků moje polička 19. července 2025 10:55

Maureen nojo, ale tobe ty ponozky v lodickach/slingback vazne slusi ! 

Offline Mini
příspěvků moje polička 19. července 2025 10:57

Maky pokusim se Ono to bude cerna s cernou a na fotce jeden velkej nicnerikajici flek :)))

Offline Garfie
28678 příspěvků moje polička 19. července 2025 11:22

moora Promiň, moje fantazie pracuje na plno a většinou barvitěji než skutečnost, ale tady si nejsem jistá....

Offline Sweet Potato
40707 příspěvků moje polička 19. července 2025 11:51

Maureen Teda ty asi potřebuju. I když toho zipu se bojím, komorné nemajíc.

Offline mirajo
2774 příspěvků moje polička 19. července 2025 12:07

moora promin, ale nemuzu jinak. 

Sweet Potato Budes trenovat

Offline Sweet Potato
40707 příspěvků moje polička 19. července 2025 12:21

mirajo

Bejvávalo

Já si nedávno zkoušela šaty, které by byly dokonalé, kdyby nebyly kalhotové. A za krkem krátký zip. Šaty povytáhneš nahoru, ale kalhoty se zaseknou v rozkroku. Bez prodavačky ani smykem.

Offline marieu
5186 příspěvků moje polička 19. července 2025 13:19

tina díky za shovívavost a zdravím tě! 

Mini jj, já jsem jen trochu nešťastná sama ze sebe. Mozková mlha rulez. Jestli hormony, čert ví. Ale je mi to děsně nepříjemný. Ad styling- minimalistický neznamená nudný, tomu se tady rozumí přece. Ale máš pravdu, taky mívám období, kdy si říkám, že není co fotit.

Kokoska jo! To je to rčení.

Tak Betty tím to není, mně se teď reálně opakovaně pletla jména tento týden - hlavně v práci. Strašlivej trapas...

Maureen teda ty oranžový jsou ! akorát si pro sebe nedovedu představit ten materiál a vršek ke krku. 

moora tak to byla velká prekérka. Nesměju se- hluboce soucítím.

Offline Maureen
příspěvků moje polička 20. července 2025 09:43

moora tvoje story je mnohem lepšímáš můj obdiv,že jsi to dala!!! jo a mimochodem-zapínáte někdo ten háček u cosáckých šatů???
Raduza neboj,taky se své prekérní situace dočkáš (ale nepřeju,zas taková nejsem)

Mini jeeee,děkuju,já to nosím fakt ráda a líbí se mi to...jen jsem teď marnotratně koupila dva páry u KL a už mám v jedný díru...zašít samo nelze...

Sweet Potato ty šaty jsou super,moc dobře se mi nosí a ta sukně u nich (s kapsama) je boží...po létě plánuju si nechat všít dlouhý zip!
marieušaty mají bavlněnou podšívku a zrovna tobě oranžová sluší!

Offline marieu
5186 příspěvků moje polička 20. července 2025 12:00

Maureen nepokoušej. Začla jsem obcházet šatník s myšlenkama na redukci. Šatů mám, že je nestíhám unosit. 

Offline Sweet Potato
40707 příspěvků moje polička 20. července 2025 12:14

Maureen Už jsou na cestě, ti ď.

Offline prďola
4475 příspěvků moje polička 20. července 2025 12:46

Maureen zip zapínám bez problémů a háček, pokud si vzpomenu, že tam je A souhlasím, že se nosí tak skvěle, že jsem si říkala, že jestli je už rozežranost koupit si i ty tmavé

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 20. července 2025 13:07

prďola nechci napovidat, ale tmavy maj ve sleve. Neni zac

Offline prďola
4475 příspěvků moje polička 20. července 2025 13:29

moora chápu! to bude jen poloviční rozežranost díky!

Offline Maureen
příspěvků moje polička 20. července 2025 16:33

marieu ale no taaaak,nedělej uvědomělou

prďola no to já zip taky bez problémů...jen že je moc krátkej...

Sweet Potato není z...budeš spoko...

Offline marieu
5186 příspěvků moje polička 20. července 2025 19:12

Maureen uvědomělá je moje nacpaná skříň. Ale ro všechno až poté, co jsem začla pobývat tady

Offline Aranel
6730 příspěvků moje polička 20. července 2025 19:17

Koupila jsem si v předprodeji knihu od Cyrila Děckaře.

Já ho prostě žeru.

Offline continuity
43864 příspěvků moje polička 20. července 2025 19:26

marieu zalozime klub? 

Včera jsem vracela v krámě dva svetry a šaty, i mi slušely, ale prostě nemám místo. Musela bych vyhodit něco,co ještě chci nosit.