...a co jsem si koupila?...tyhle šaty a je s nimi veliká legrace,protože cosáci šetřili na délce zipu,který končí (začíná) v půlce zad...tudíž obléknout/svléknout šaty je trochu záležitost pro hadí ženu
už se mi stalo,že jsem se v nich zasekla a kolegyně mě vysvobodila![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Maureen ja je mam v modry a uz jsem taky parkrat vztekle skubala zipem, ze se zase kousnul v latce v pulce zad :)) ale jinak to jsou nejlepsi saty ever
no a mam i veselou prihodu z nataceni: hacek u tech satu vzadu za krkem se mi zaseknul do polstrovani u batohu, polosvleceny pokadeny dite, v batohu nahradni pleny a ted se z toho vseho s tim kratkym zipem soukej v kabince na verejnejch zachodcich... batoh sel dolu i se satama
Maureen nojo, ale tobe ty ponozky v lodickach/slingback vazne slusi !
Maky pokusim se Ono to bude cerna s cernou a na fotce jeden velkej nicnerikajici flek :)))
moora
Promiň, moje fantazie pracuje na plno a většinou barvitěji než skutečnost, ale tady si nejsem jistá....
Maureen Teda ty asi potřebuju. I když toho zipu se bojím, komorné nemajíc.
Bejvávalo![]()
Já si nedávno zkoušela šaty, které by byly dokonalé, kdyby nebyly kalhotové. A za krkem krátký zip. Šaty povytáhneš nahoru, ale kalhoty se zaseknou v rozkroku. Bez prodavačky ani smykem.
tina díky za shovívavost
a zdravím tě!
Mini jj, já jsem jen trochu nešťastná sama ze sebe. Mozková mlha rulez. Jestli hormony, čert ví. Ale je mi to děsně nepříjemný. Ad styling- minimalistický neznamená nudný, tomu se tady rozumí přece. Ale máš pravdu, taky mívám období, kdy si říkám, že není co fotit.
Kokoska jo! To je to rčení.
Tak Betty tím to není, mně se teď reálně opakovaně pletla jména tento týden - hlavně v práci. Strašlivej trapas...
Maureen teda ty oranžový jsou
! akorát si pro sebe nedovedu představit ten materiál a vršek ke krku.
moora tak to byla velká prekérka. Nesměju se- hluboce soucítím.
moora tvoje story je mnohem lepší
máš můj obdiv,že jsi to dala!!! jo a mimochodem-zapínáte někdo ten háček u cosáckých šatů???
Raduza neboj,taky se své prekérní situace dočkáš (ale nepřeju,zas taková nejsem)
Mini jeeee,děkuju,já to nosím fakt ráda a líbí se mi to...jen jsem teď marnotratně koupila dva páry u KL a už mám v jedný díru...zašít samo nelze...
Sweet Potato ty šaty jsou super,moc dobře se mi nosí a ta sukně u nich (s kapsama) je boží...po létě plánuju si nechat všít dlouhý zip!
marieušaty mají bavlněnou podšívku a zrovna tobě oranžová sluší!
Maureen nepokoušej. Začla jsem obcházet šatník s myšlenkama na redukci. Šatů mám, že je nestíhám unosit.
Maureen Už jsou na cestě, ti ď. ![]()
Maureen zip zapínám bez problémů a háček, pokud si vzpomenu, že tam je
A souhlasím, že se nosí tak skvěle, že jsem si říkala, že jestli je už rozežranost koupit si i ty tmavé ![]()
![]()
prďola nechci napovidat, ale tmavy maj ve sleve. Neni zac
moora chápu! to bude jen poloviční rozežranost
díky!
marieu ale no taaaak,nedělej uvědomělou![]()
prďola no to já zip taky bez problémů...jen že je moc krátkej...
Sweet Potato není z...
budeš spoko...
Maureen uvědomělá je moje nacpaná skříň. Ale ro všechno až poté, co jsem začla pobývat tady ![]()
Koupila jsem si v předprodeji knihu od Cyrila Děckaře.
Já ho prostě žeru. ![]()
![]()
marieu zalozime klub?
Včera jsem vracela v krámě dva svetry a šaty, i mi slušely, ale prostě nemám místo. Musela bych vyhodit něco,co ještě chci nosit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY