Tak doufám že se většině uleví - bílý baleríny přišly a mažou do klínovejch řemenů, jsou mi malý!
Blbý číslování zjevně... trochu mě to mrzí, ale znova do toho nejdu, životně důležitý nejsou.
Co jste si dnes koupili/y?
barbucha nebyly ti souzeny
ani přány! ![]()
barbucha no ale to bylo čistě z dobrejch umyslu
Koupila jsem si sve prvni crocs ever. Chci v nich hlavne turistovat na Sicilii v zari :))

razorblade ale teda![]()
razorblade prepáč,ale rozosmiala si ma, sú vtipné
razorblade Jsou super! Moc se mi líbí. Akorát si v nich nedovedu představit tu turistiku. Jak je miluju doma i na zahradě, tak delší cestu si nedovedu představit. Si je přezouvám i na cestu do obchodu poblíž.
razorblade Ty jsou!
notna Já si dovedu představit i tu turistiku. :D Třeba ke kráteru Etny v tom bořicim se sajrajtu, jednou ďurou tam, druhou ven, řekla bych i ty jejich helmičky by k tomu barevně pasovaly. Jestli je teda ještě půjčují. :D:D
Kan jj...na turistiku jako delany...zase ten popilek se bude dobre vymejvat, pisek vyklepavat...ale takhle na obrazku hezky jsou.
notna chozeni po meste a presuny busem v nich zvladnu v pohode. Potrebuju gumovy boty, protoze turistiku prokladam i lezenim do more, ve mestech, co maji plaze :))
razorbladesuper jsou..! Ale bacha na to lezení do moře, to dají crocsy jednu-dvě sezóny a pak se v zásadě rozpadnou. Jsme tomu stádiu říkali "co krok to crocs". (ale je fakt, že jsem to praktikovala s nějakými už trochu staršími kousky, nicm.moře jim fakt nesvědčí)
Pavlena spis do nich potrebuju pak vlizt mokrejma nohama. Co si oamatuju minule, tak navlikat fusekle a tenisky na vlhky nohy, to byl ocistec
razorblade joo, tak to úplně v klidu.. Já si pro tyhle účely koupila gumový Birkenstock Madrid big buckle, ale máš recht, crocsy jsou o fous pohodlnější..
barbucha na ty saty uz par dni koukam, ale nevim jestli to na me neni moc barevny :))))
tak nejsou moc barevný Ani jedny ![]()
Počkej počkej... já mluvila o těch bleděmodrejch - jaký ještě druhý nebo kolik jsi jich vůbec objednala navíc? Jakýpak "ani jedny"?! ![]()
barbucha růžový a tmavěmodrý :))) jsou tam hned v +2
Ty se teda nebojíš ničeho
Tmavší modrý bych se asi taky nebála vzít, ale nejsou v mým čísle. Růžový by mě ani nenapadly! ale nakonec ta barva zas není tak bonbónková, je to trochu do béžova... takže asi žádnej stres. Tak jsem na tebe zvědavá, doufám že tě tady uvidíme - a v barvě! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY