V Tatuum mají dodatečných -20%. A tuhle sukni už jsem 2x okukovala.

V Tatuum mají dodatečných -20%. A tuhle sukni už jsem 2x okukovala.

Béžový barrely mi ještě chyběly do sbírky ![]()
barbucha no konečně ses rozhoupala! ![]()
Už minulej tejden, jsou doma (resp. u báby na zkrácení). Dobrý budou.
Sweet Potato Tak snad není z lyocellu ![]()
barbuchasom zvedavá na ne
V pondělí je budu mít... musím prozkoušet něco k tomu, ideální bude bílý triko, bílá košile... i tmavomodrá vypadá s tou béžovou dobře. Nebo černá. Tak uvidíme ![]()
barbucha počkám, to bude vyzerať určite dobre
barbucha ja ti normalne zavidim, ja v tech barrelech vypadam jak krivonohej trpaslik zarazenej po kotniky do zeme.
Ale objednala jse si tyhle cosacky gate, je to teda smes viskozy a lnu, snad se s tim popasuju.

barbucha ja ti normalne zavidim, ja v tech barrelech vypadam jak krivonohej trpaslik zarazenej po kotniky do zeme.
Jsem na tom stejně!
Zkusila jsem jednou a měli jsme z toho doma týden trvající srandu na můj účet ![]()
A to je úplně jednno, že objednávám většinou vel. 34 ...a myslím si, že ani mých 160cm na to nemají vliv. Soudím, že to záleží na typu postavy - např. sukně nabírané v pase jsou pro mě naprosto nepřijatelné v jakékoliv podobě, protože mi okamžitě vykouzlí selka-like styl ![]()
prďola no, mam jednu sukni, o ktery si jesitne myslim, ze to neni uplne zly. Ale ma siroky pasek, tak to aspon vytvari iluzi pasu. Zkusim to nekdy vyfotit.
barbucha četla jsem růžový barrely ![]()
Kokoska hezky
barbucha rovny siroky mam, ale ty barrel jsou na me fakt divny. Ty mas svuj styl a jde to k tobe, ja to neumim.
barbucha ale k tý ministrantský košili by úzký rovný kalhoty byly fajn ![]()
A já si v čemkoliv připadám jako stokilovej obří trpaslík ![]()
Chci si něco koupit ale nikam jsem se teď v létě nedostala jak jsme furt někde pryč tak ani ty zasilkovny a boxy moc nelze. Tak až v září, no. Ale to už bude všude podzim a já chci kvetovane šaty ![]()
Ja jsem vcera udelala cistku ve skrini. Porad jsem tam pestovala nejake veci, ze co kdyby se jeste hodily, co kdyz zhubnu (hahaha), neco z nostalgickych duvodu, ze jsem ty kousky mela rada, i kdyz jsem je uz vlastne nenosila... tak to vsechno letelo. I tak mam hadru vic nez dost, jen nejake svetry na zimu budu muset doplnit.
JankaMto můžeš i na podzim, nějaké košilové. Hele ty sítované baleríny jsem viděla v HM;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.