barbucha no pokusím se :) vydrž !
Co jste si dnes koupili/y?
Šlehačkovou lahev. Úžasný vynález. To jsem objevila Ameriku... a moje tělo mi nejspíš nepoděkuje:)
Gatita to přejde. mám ji ještě po tchýní a občas zbytek z palačinek i vyhazuji.
Gatita taky mám... akorát to chce vychytat obchody, kde ti vyměněj bombičky
Gatita Jo je to blbost, já mám někde asi tři a buď není šlehačka, nebo bombičky a už se mi taky stalo, že bylo všechno a bombičky byly prošlé, tudíš prázdné a nebo to byly špatně koupené bombičky (sifonová lahev). Dneska už se toho bojím, jelkož mi to při narážení pšouklo vedle a měla jsem regulérní omrzlinu na dlani a to jsem ještě nevěděla, že to někoho zabilo.
Kanto jsem nechtěla slyšet!
edit: mne to nikdy neslo s tim ručním šlehačem/pístem. Doted jsem šlehačku dělala v robotu, ale to byl opruz, spousta nádobí... no zatim si tedy sifon užívám, my na šlehačku celkem jsme![]()
Gatita neboj, moje mama ji pouzivala cele nase detstvi a pubertu, nez se ji rozbila:)

Hezká že?
Ale jednou jsem to vyprala a je z toho hadr, totální, je to max tak k vodě. A to jsem to prala na 30 společně s pár podobně barevnejma věcma, děs běs, mám chut to normálně reklamovat. Nechápu, že to puvodně mohlo stát 1200....
Karja To je teda škoda, z čeho je? A co je to za značku? Ať víme, čeho se vyvarovat...
Hwi Je to značka medicine a koukám ted, že je to 100% lyocell. tak to možná bude tím, mně se to zdálo na první pohled dobre, vůbec jsem za tím neviděla žádné riziko:-/.
Karja Chápu, asi záleží kus od kusu, lyocell je moc příjemný na těle, ale cokoli z viskózy je vždycky trochu zrádné. I se Ti to srazilo? Mě kdysi naštvala celkem drahá bílá halenka z nějakého butiku, po vyprání na 30 najednou měla rukávy o 20 čísel kratší.
Karja no zrovna tencel/lyocell spolu s viskozou (krome te ecovero) je takovy rizikovy material. Nove to vypada krasne a pak ruska ruleta, no...
Gatita ja ji mam od ledna a sem taky spokojena!!! Uzivejte si slehacku:D koupila jsem si nejakou profi a rovnou baleni 50 bombicek
Gatita Lahev je fajn. Štve mě na ní jen to čištění. To je opruz.
Hwi monis Nesrazilo se mi to, jen ta barva vybledla a ta sukně prostě vypadá už jakoby hodně onošeně, mám jí už jen tak na nákup, k vodě, do práce bych v ní nešla. Ten materiál se mi nezdál na pohled vůbec rizikový, takže jsem ani nezkoumala z čeho to je, ale kvuli barvě a tak nějak aby to vydrželo jsem to prala na 30 kratší program a stejně prd no:-(.
Karja no ale presne tohle tencel dela
ja bych si z tohoto materialu nic drazsiho nekoupila, mela jsem saty a taky byly po par pranich na kos.
Karja lyocel = material na prijemnou nocni kosili:-)
monis viktorka_od splavu No jako jak říkám, vůbec jsem se nedívala na cedulku,;-/. Většinou se těmto zvláštním materiálům vyhýbám, chci jen bavlnu, spodni díly a svrchní vnejsi i polystyren. Právě na košilích se mi to už párkrát ukázalo, že to nevydrží. Ale toto byl extrém no po jednom vyprání....
Huh, ja mam tencel aj lyocel na leto rada a nikdy sa mi nic podobne nestalo. Ako do susicky to radsej nedavam, ale aj tak....
Karja reklamovala by som to, pokial to nebolo za par supov.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY