Koupila jsem si tyto letni COS šaty, ale shledávám že jsou docela průsvitný, tělový prádlo vlastním, ale mám pocit, že z toho prosvítá snad i samotnej zadek. Nemáte je někdo? Nebo jak se to safra jako má nosit

Koupila jsem si tyto letni COS šaty, ale shledávám že jsou docela průsvitný, tělový prádlo vlastním, ale mám pocit, že z toho prosvítá snad i samotnej zadek. Nemáte je někdo? Nebo jak se to safra jako má nosit

Jos Díky. Rozhodla jse se to číst postupně. Asi si to víc užiju. :-) Říkala jsem si, že třeba Strika bych také nečetla na přeskáčku.
Magda Já jako věřící bych se asi přes ten princip Letnic dokázala přenést a bavilo by mě to, kdyby to bylo opravdu zasazeno do křesťanské víry (nebo se tam křesťanství úplně vyhnul), ale že Ježíš dopadl špatně nebo že Bůh lidi pokouší a ti s tím musí bojovat? Nemám ráda, když se v lidech prohlubují podobné stereotypní karikatury Boha.
Anema jasně, zvlášť když lidi pokouší Ďábel a Bůh lidi zkouší ![]()
Karja Já si myslím, že je to tím, že si je zkoušíš v zimě :-). V létě si je oblečeš, budeš třeba trochu opálená, atmosféra bude letní, a tobě to přijde v pohodě :-).
Horší je to s těmi Cos merino roláky. Ty jsou průsvitný a v kombinaci s mejma prsama, je to fakt na hraně dobrýho vkusu. Leda je nosit jako prádlo, což je třeba u toho kostkovaného škoda :-(.
leona mp Já bych byla myslela, že se zrovna Andělem začínat nedá, ale jak se mi v obýváku povaloval, zaujal kvůli plzeňským reáliím a vazbám dceru. Tenkrát gymnazistku. Začetla se víceméně proti své vůli a plánům a knížku si rozhodně užila, zmatení nenastalo. Další díly už pak dočítala v pořadí, jak byly napsané.
999 Aha, ty roláky neznám, ale já nosím vzdycky pod tyto věci tílko a nebo tedy minimálně podprsenku vždy a všude.
Ty šaty se mi líbí hodně, jednak ten střih a i ta barva je taková méně obvyklá, tak si je nechám a ukážu teda světu, co mám. Ještě mám ty tvoje červené s tím zabkovanim, ty jsou teda top;-).
Karja Ty jsi mladá holka, ty se ještě můžeš ukazovat :-).
Úolně průsvitný :-(
999 No tak to nevím, pod tím musí být vidět asi i každý pradlo
Karja No jasně, pod tím je vidět všechno. A asi s malejma prsama to není vulgární, ale stejně.
Průsvitný merino mám z Arketu a nosím to jako svetr přes topy bez rukávů
...když už je tady o cosích merino rolácích řeč...nechcete některá černý a béžový-oba minimálně nošené.Velikost 36,jsou velmi pružné..vadí mi ta průsvitnost...i když s tílkem pod je to ok..
Za 500,- oba vč.Zásilkovny???
PRODÁNO
Maureen já bych se jich ujala, píšu SZ
OliveOyl jsou tvoje
Pavlena No tak jo! Jako jsou fakt hezky no, něco pod to hodím;-)
Mini Vypadá to super, ale já už jsem se s černými roláky rozloučila, už mi ta černá až pod bradu nesluší :-).
Karja To je určitě "kontextem", tedy ročním obdobím, když teď vidím někoho třeba v kavárně v tílku, přijde mi nedooblečenej, jakože v negližé, v létě mi to přijde normální.
Nech si je ![]()
Nečekán, nezván...![]()
Až se jaro zeptá...moje pudrová starorůžová.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.