999 moc hezka..! (A tesi me, ze se tyhle kanyrky kolem krku zase vraci, libi se mi to..
)
Co jste si dnes koupili/y?
Garfie jj, kombinovani...
ja si ted koupila s kanyrkem bily satky, takovy crispy platynko a akorat k nim nedokazu vyladit zadny boty. Z mych stavajicich bot, to je nutna podminka..! ![]()
Díky všem, mám z ní radost :-). Košili s volánkem kolem krku jsem záviděla barbucha , ta má ten okraj ještě roztřepený. Třeba by to byla cesta pro Garfie , vem nůžky, odstřihni lem a nech roztřepit. Třeba to bude lepší :-).
Jinak hezký košile s volánky má i Sézane, tam jen zvažuju, jestli už to není moc velká romantika.
Pěknej nákup, bude na tobě dobře vypadat ![]()
Ale jsi mě zaskočila s tou mojí košilí, nemohla jsem si vzpomenout, už ji dávno nemám
No už vím... jo, ta byla dobrá, ale buď se rychle oprala - to plátno nebylo z nejsilnějších, nebo mi najednou byla malá nebo co.
barbucha Tak to je škoda, ta se mi líbila moc.
Nemáte někdo prosím slevu na Zalando? Mám tam vyhlidnutou takovou bundu pro děti, co je fakt dobrá, ale prostě už to nikde nepadá do slev tento model:D
Mini to bylo první, co mě napadlo... To bude chtít dobrý fixátor mejkapu nebo bez ![]()
Catherinne fixátor make-upu jsem nikdy neměla/nepoužila...ale jednu košili s kanýrem u krku mám a moc ji kvůli špinění nenosím..
nemá někdo tip na fungující fixátor???
...hm,
když kanyr u krku nahoru - líčit pouze řasy, obočí, rty
(no make-up, no powder).
Když se ale halenka rozepne a kanyr se ohrne jako límec - na tvář se může dát cokoliv![]()
Catherinne bez nehrozi :) fixator asi pouzivat nechci Ale krasna ta kosile je !
Mini to bylo první, co mě napadlo... To bude chtít dobrý fixátor mejkapu nebo bez
To i mně, protože jsem kdysi takovou mela. Nepoužívala jsem v ty době make-up, takže dávno tomu teda, jen tvarenku a stejně...
to chce držet hlavu vzhůru, dámy! ![]()
Nevydržela jsem s nervama a než čekat, až budou letenky drahý jak sviň, koupila jsem si je na červen do Stockholmu už teď. A mam klid.
Král s královnou budou slavit zlatou svatbu, budou lidový veselice ![]()
Mini Catherinne Hele, make up jsem si dala jen do úrovně rtů, a pak směrem k bradě rozetřela do ztracena. Kapesníčkem ověřila, jestli je to v pohodě a bylo :-). Za celý den na volánku ani šmouha.
barbucha Letenky jsou vždycky nejlepší kup :-).
Tak momentálně dost záleží na cílové destinaci![]()
Sestra si před pár týdny koupila letenky do Ománu.
jerry Ajajaj...Moje vytoužená destinace, Jordánsko, se taky ztrácí v nedohlednu...
Mini Tak ti Ď, právě jsem si koupila asi třicátou bílou košili, elongated :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje