barbucha Ty se máš, super kup! ![]()
999 No moje vytoužená destinace je Iran, ehm....měla jsem si pospíšit.
Garfie i moje. Měla jsem jet tenkrát před 19 lety, když jela kamarádka s mužem a pár dalšími. ![]()
barbucha já jsem koupila letenky do Stockholmu na 6.5. a už se těším :-)
barbucha Letenky jsou vždycky nejlepší kup :-).
To teda!
Hadrů mám až běda a beztak nosím imrvére to samý, točím pár kousků... tak už by mě muselo něco vysloveně ohromit, abych do toho šla. Teď mi teda jede svetřík z Other Stories, béžová mi chyběla (do trenčkotu třeba) a navíc byl prakticky zadarmo, což mě přesvědčilo
No ale jsem zvědavá jak se s tou barvou popasuju, jestli v tom nebudu jak mrtvola ![]()
To se mineme jen o měsíc... Já chtěla červen kvůli oslavám tý zlatý svatby, oslavenci budou rejdit po městě i po vodě a na zámku bývá vždycky slavnost pro prostej lid, švédský stoly na nádvoří, pití, muzika atd., a většinou si tam dají i taneček mezi poddanejma
Tak se tam chystám pozevlovat (a posvačit
). I na počasí dost spolíhám...no snad vyjde i vám! Vy byste mohli ještě stihnout ty kvetoucí sakury (nebo co to je) v centru v parku Kungstradgarden, to je vždycky nádhera a choděj tam lidi se kochat skoro jak tradičně Japonci u těch svých... https://travelento.com/cherry-blossom-in-stockholm-best-places/
barbucha Doprčic, že já sem lezu :-). Líbil se mi v té burgundy :-).
barbucha my jsme původně měli jet do Kodaně tím přímým vlakem, ale nakonec německé dráhy nestihnou položit koleje včas :-D Takže by to bylo se dvěma přestupy + asi i bus (to nevím...). Takže jsme vybrali náhradu Stockholm (já mám sježděný Finsko a Norsko a tohle mi chybí). A díky za tipy :-)
Ten by se ti hodil do toho novýho kabátu asi
A je ještě levnější ![]()
A nic si z toho nedělej, já jsem ještě větší pošuk. Otevřela jsem mail kde mě Arket vybízí k nepředloženostem... No a co bys řekla - čapla jsem sako a kabátek... ty břídile ![]()
Jo, to bylo siláckejch řečí. Snad mi to nepadne a budu to moct vrátit ![]()
Náhradu jste vybrali moc dobrou
Užijte si to!
barbucha Obojí je pěkný, ale to sako to si myslim, že snad dělali přímo pro tebe;)
Uvidíme. Se mi zdá, z fotky teda, i ten materiál super. Budu dělat v Lidlu parádu ![]()
barbucha Jo, já taky říkávám, že to mám do Billy. Ale pak jednou za čas někam vyrazim a fakt nemám nic, musíme to doplňovat:D
barbuchaoboje vyzerá super, kabátik je top
barbucha Zas takovej břídil nejsem...:-)).
A ten tvůj nákup nemá chybu :-).
A hele, další džíny! Kam ten svět spěje ![]()
barbucha No, a taková jsem bývala dámička :-).
barbucha sako i kabatek jsou krasne, ale ja uz mam hadru, ze to neunosim ani do ty Billy nebo Lidlu. Pokusitelko!
Kokoska no jo , to ale chce třídit i když to není obnošené.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.