Tak Betty tridim! Ono se mi sem vzdycky neco tak nejak plizive, nenapadne vloudi ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Ty manšestráky už mám (navy)
Ale docela mě nepříjemně překvapilo - střih i barva mi vyhovujou teda - že po třech nošeních a hlavně sezeních (v mhd) vypadá ten manšestr na zadku dost ošoupaně, slehle... nebo jak to nazvat. Nevím jestli se to po vyprání vrátí do původního stavu, jsem z toho kapku nenaložená!
Dámička nedámička, tobě ty džíny slušej! A dneska můžeš bejt za dámu i v nich ![]()
barbucha zaměřím se na to a dám vědět co ty moje
Kokoska Jak už jedna nechodí pravidelně do zaměstnání, tak není šance ty hadry prostřídat .
Tak Betty no prave.
barbucha potvrzuju, mě se na ně navíc ještě šíleně chytaj chlupy. Ty ze psa bych očekávala, ale i různej jinej sajrajt, pořád válečkuju.
Mini haha. stříbrné baleríny jsem vnutila dceři do tanečních (nechtěla podpatky ani za nic) s vidinou, že je podědím..
Musím se kouknout, jak moc je okopala, kurzy už skončily..![]()
Pavlena nojo Na stribrnou asi zadny krem ani jine opravne prostredky moc negunguji ze ? Snad mi vydrzi aspon do podzimu :)
Mini stříbrnej lak na nehty funguje
Kokoska Jak už jedna nechodí pravidelně do zaměstnání, tak není šance ty hadry prostřídat .
Říkala jsem si to taky, ale nakonec jsem se rozhodla že můžu i pro rohlíky jít slušně oblečená ![]()
Navíc už je po zimě, kdy (kvůli těm rohlíkům) stačilo zamaskovat tepláky dlouhým kabátem. A ještě ke všemu se mi zdá, že teď, v důchodu, musím "do města" častěji než dřív - je to úplná honička! ![]()
Já válečkuju stejně furt, to mě nezaskočilo. Ale to prosezení teda jo! ![]()
A já konečně sedím v kanclu, kde není přetopeno na 26C, ale jen na 23C, takže na sobě víceméně celodenně snesu sako nebo kabátek.
To se hned jinak obléká. ![]()
Já to vubec doma na HO nemůžu vynosit, zároven, když už někam jdu, tak jako chci být pěkně oblečená prostě. Takže jsem si třeba pořídila na takový večírek poměrně slušivou pouzdrovou koženkovou sukni...a ta už pul roku visí ve skříni, to je prostě bez šance no. A takových dalších věcí je xy a pak to vyjde z mody. Ted mám dvoje nové letní šaty z COSU, hmhmhm, to by mě zajímalo, jestli si je vezmu k rybníku nebo na koupaliště, abych je tam akorát tak zrasovala:D. Ale jako nedá mi to, ráda si pořizuju ty hezké věci, přitom nejvíc bych užila 3 velikosti batohů a nějaké sportovní oblečení, ale to mě vůbec nebaví, ted jsem si koupila turistické boty a nemám z toho vůbec radost teda!
Manžestráky jsem si taky objednala:D:D:D Nenapadlo by mě to jo samotnou, musim si najít jiné kamarádky.
Hele vem to tak, že si stejně musíš něco oblíknout, nemůžeš jít nahá ani na to koupaliště, nebo jo? Tak proč ne něco hezkýho...
Karja haha, přesně. Já se teď nejlíp oblékám k doktorovi, do knihovny nebo na třídní schůzky
Já mám radost i z toho sportovního, ale toho taky tolik neunosím. Největší spotřebu mám teď tepláků a triček na doma ![]()
Evaeva No mám to stejně, ale s tím, že na těch sportovních výletech jsem právě docela podstrojená, nebo na nějakých hřištích, páč to volnočasové oblečení mě moc nebaví...Takže by mi vlastně toto hobby ani nikdo nevěřil:D:D:D
Karja na hřiště chodím v civilu. Akorát v zimě to zahrnuje termodžegíny z Lidlu, dlouhý kabát a teplé boty, nic jiného není vidět. V létě je to lepší, ale nějaké pěkné šaty nebo bílé kalhoty si taky nevezmu, že jo.
Karja dej tip na tu sukni. Má podšívku? Mně se taková s podšívkou po spoustě let totálně rozpadla, narychlo jsem objednala jinou. Ale bez podšívky je to takový blby.
mitford sister diky! A uz se nam ty nakupy zase cykli :)))) stribrny lak na nehty nemam takze budu muset koupit !
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje