Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Kokoska
34079 příspěvků moje polička 11. března 2026 22:16

Tak Betty tridim! Ono se mi sem vzdycky neco tak nejak plizive, nenapadne vloudi

Offline barbucha blogger
35100 příspěvků moje polička 12. března 2026 09:11

Mini 

Ty manšestráky už mám (navy) Ale docela mě nepříjemně překvapilo - střih i barva mi vyhovujou teda - že po třech nošeních a hlavně sezeních (v mhd) vypadá ten manšestr na zadku dost ošoupaně, slehle... nebo jak to nazvat. Nevím jestli se to po vyprání vrátí do původního stavu, jsem z toho kapku nenaložená!

Offline barbucha blogger
35100 příspěvků moje polička 12. března 2026 09:14

999 

Dámička nedámička, tobě ty džíny slušej! A dneska můžeš bejt za dámu i v nich

Offline Mini
příspěvků moje polička 12. března 2026 10:50

barbucha zaměřím se na to a dám vědět co ty moje

Offline Tak Betty
5959 příspěvků moje polička 12. března 2026 11:14

Kokoska Jak už jedna nechodí pravidelně do zaměstnání, tak není šance ty hadry prostřídat .

Offline Kokoska
34079 příspěvků moje polička 12. března 2026 11:55

Tak Betty no prave. 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 12. března 2026 15:41

barbucha potvrzuju, mě se na ně navíc ještě šíleně chytaj chlupy. Ty ze psa bych očekávala, ale i různej jinej sajrajt, pořád válečkuju. 

Offline Pavlena
6878 příspěvků moje polička 12. března 2026 17:25

Mini haha. stříbrné baleríny jsem vnutila dceři do tanečních (nechtěla podpatky ani za nic) s vidinou, že je podědím.. Musím se kouknout, jak moc je okopala, kurzy už skončily..

Offline Mini
příspěvků moje polička 12. března 2026 18:07

Pavlena nojo Na stribrnou asi zadny krem ani jine opravne prostredky moc negunguji ze ? Snad mi vydrzi aspon do podzimu :)

Offline mitford sister
1658 příspěvků moje polička 12. března 2026 18:31

Mini stříbrnej lak na nehty funguje

Offline barbucha blogger
35100 příspěvků moje polička 13. března 2026 09:28
Reakce na Tak Betty:

Kokoska Jak už jedna nechodí pravidelně do zaměstnání, tak není šance ty hadry prostřídat .

​Říkala jsem si to taky, ale nakonec jsem se rozhodla že můžu i pro rohlíky jít slušně oblečená

Navíc už je po zimě, kdy (kvůli těm rohlíkům) stačilo zamaskovat tepláky dlouhým kabátem. A ještě ke všemu se mi zdá, že teď, v důchodu, musím "do města" častěji než dřív - je to úplná honička!

Offline barbucha blogger
35100 příspěvků moje polička 13. března 2026 09:30

Raduza 

Já válečkuju stejně furt, to mě nezaskočilo. Ale to prosezení teda jo!

Online continuity
41552 příspěvků moje polička 13. března 2026 09:48

A já konečně sedím v kanclu, kde není přetopeno na 26C, ale jen na 23C, takže na sobě víceméně celodenně snesu sako nebo kabátek. 

To se hned jinak obléká.

Offline Karja
43676 příspěvků moje polička 13. března 2026 09:58

Já to vubec doma na HO nemůžu vynosit, zároven, když už někam jdu, tak jako chci být pěkně oblečená prostě. Takže jsem si třeba pořídila na takový večírek poměrně slušivou pouzdrovou koženkovou sukni...a ta už pul roku visí ve skříni, to je prostě bez šance no. A takových dalších věcí je xy a pak to vyjde z mody. Ted mám dvoje nové letní šaty z COSU, hmhmhm, to by mě zajímalo, jestli si je vezmu k rybníku nebo na koupaliště, abych je tam akorát tak zrasovala:D. Ale jako nedá mi to, ráda si pořizuju ty hezké věci, přitom nejvíc bych užila 3 velikosti batohů a nějaké sportovní oblečení, ale to mě vůbec nebaví, ted jsem si koupila turistické boty a nemám z toho vůbec radost teda!

Manžestráky jsem si taky objednala:D:D:D Nenapadlo by mě to jo samotnou, musim si najít jiné kamarádky. 

Offline barbucha blogger
35100 příspěvků moje polička 13. března 2026 10:12

Karja 

Hele vem to tak, že si stejně musíš něco oblíknout, nemůžeš jít nahá ani na to koupaliště, nebo jo? Tak proč ne něco hezkýho...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. března 2026 11:14

Karja haha, přesně. Já se teď nejlíp oblékám k doktorovi, do knihovny nebo na třídní schůzky Já mám radost i z toho sportovního, ale toho taky tolik neunosím. Největší spotřebu mám teď tepláků a triček na doma

Offline Karja
43676 příspěvků moje polička 13. března 2026 11:27

Evaeva No mám to stejně, ale s tím, že na těch sportovních výletech jsem právě docela podstrojená, nebo na nějakých hřištích, páč to volnočasové oblečení mě moc nebaví...Takže by mi vlastně toto hobby ani nikdo nevěřil:D:D:D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. března 2026 11:40

Karja na hřiště chodím v civilu. Akorát v zimě to zahrnuje termodžegíny z Lidlu, dlouhý kabát a teplé boty, nic jiného není vidět. V létě je to lepší, ale nějaké pěkné šaty nebo bílé kalhoty si taky nevezmu, že jo.

Offline Tabea
7593 příspěvků moje polička 13. března 2026 12:10

Karja dej tip na tu sukni. Má podšívku? Mně se taková s podšívkou po spoustě let totálně rozpadla, narychlo jsem objednala jinou. Ale bez podšívky je to takový blby. 

Offline Mini
příspěvků moje polička 13. března 2026 12:18

mitford sister diky! A uz se nam ty nakupy zase cykli :)))) stribrny lak na nehty nemam takze budu muset koupit !