Díky!
Co jste si dnes koupili/y?
Úplně obyčejný kalhoty - ale kolik radosti nadělaly! ![]()
stes Taupe! Budu jim teda říkat krtčí kalhoty. ![]()
To by musela bejt barva "mole"!
barbucha Taupe je francouzsky.
Aha! To mam z toho že jsem tatar ![]()
eh, doted jsem se naivne domnivala, jsouc odkojena Millerovym krteckem, ze jeho kalhotky byly modre ![]()
SunEclipse Ale, nedáváš pozor, jde o barvu toho samotného krtka:D. To mi tedy také nesedí, ale co já vím o krtcích a kde mají jakou barvu:D
Což mi připomíná, že jsme měli minulý týden doma myš! Jako vážně a nepřinesla ji kočka, prostě tam vlezla, kočka ji pak odlovila, naštěstí....
Karja navíc ta taupe je taková lehce šmrcnutá do fialova, ne? Krtka bych v ní taky nehledala ![]()
Ty kalhoty maji ke krtkovi dost daleko. Jediny, ktereho se kdy podarilo na zahrade lapit, byl skoro cerny.
Možná, že francouzský krtek má jiný styl než ten náš![]()
Evaeva jo, pouziva tonovaci preliv, a proto je taupe, na rozdil do tuzemskeho krtka - toho ostatne povazuji za cerneho, opet diky Krteckovi ![]()
SunEclipse Byl i červený, když byl malířem![]()
Sweet Potato moc pěkné kalhoty a celý ten komplet je fajn :-)
barbucha tak nám zrušili let...
Magráta Dík.
A tlapkám. To je na pytel.
eh, doted jsem se naivne domnivala, jsouc odkojena Millerovym krteckem, ze jeho kalhotky byly modre
Samozřejmě. A s kapsami!
barbucha tak nám zrušili let...
Cože?! ![]()
A důvod? S kým jste měli letět, a byla to přímá linka? Nějakou náhradu nabídli? (já tam lítám v 99% s Norwegian, teď taky, jsou spolehlivý... zatím se neozvali - teď budu mít teda nervy až do toho června)
s Eurowings, přímá linka a důvod neuvedli a nenabídli ani nic jiného... Ten den jsou tam dražší letenky, i s Norwegian... Ale našli jsme levnější z Vídně (nám je asi jedno, jestli letět z Prahy nebo z Vídně), ale to jsou Ryanair, takže taky očekávám, že to zruší ![]()
ta Kodaň nedopadla, teĎ toto... asi pojedem na Šumavu :-D
Dobrý šupáci
Jako rušit letenky bez vysvětlení... to je dobrá bezúročná půjčka ![]()
Držím palce s tím Ryanem, kdyžtak dej vědět.
Jsem zvědavá na ty moje - já si kupuju vždycky jen holou letenku, kdyby něco... a teď očekávám že možná zdražej aspoň kufry, až je budu, blíž odletu, dokupovat. No, nic dobrýho nás nečeká asi.
...a to jsi měla, prosím, letět kdy.?.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje