Miru 6.5.
Co jste si dnes koupili/y?
Miru do Stockholmu :-)
...tyjoo, to by mě nenapadlo, že to takovéhle země zruší let.?.
Miru kolegyni zrušili let na Bari, shodou okolností taky na 6.5. :-) Ale to byl Ryanair
Magráta Bez důvodu a náhrady? To je teda neuvěřitelné...
To se mi snad v životě nestalo. Lituju moc!
Třeba nechtěj kupovat naftu od Ruska. Zásoby jednou dojdou... Trump to svými rezervami asi nezachrání a otázka je, zda vůbec chce pomáhat zrovna Evropě
Garfie nn, peníze vrátí
Magráta Tak to mě ani nenapadlo, že by ti nevrátili peníze, myslela jsem jako náhradu jiný let, třeba o den později.
Miru kolegyni zrušili let na Bari, shodou okolností taky na 6.5. :-) Ale to byl Ryanair
Vrácený prachy by mi byly platný jak mrtvýmu zimnik, pokud bych měla zaplacený i ubytování... no jsem teda napnutá anžto teď 31. mám letět do Boloně - s Ryanem! ![]()
barbucha my ubytko ještě zaplacený nemáme, tak dobrý... Ale zatím je pořád platný ten zpáteční let, tak čekám, jestli třeba nezruší i ten (taky Eurowings)
Jinak letíme holt z Vídně s Ryanem
My to platily včera ![]()
To je ale divný že tu zpáteční ještě máte - jako jak si představujou že ji využijete? Jasně, z Vídně... ale to každej nedá, já bych (na tak krátkou cestu a navíc jako Pražák) to nebrala.
Magráta vy jste to neměli na jedné letence?
Letenky do Palerma na konec srpna.
marieu oooo mierna závisť ![]()
continuity ano, máme to v plánu ![]()
Janulik03 já sobě taky, od zimy v podstatě jenom živořím, jsem na tom celkem bídně, tak si kladu na obzor světlý body v podobě volna, na které se můžu těšit, abych to všechno přežila.
continuity marieu a já miluju a
doporučuju sem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje