Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline 999
19543 příspěvků moje polička 24. dubna 2026 06:43

barbucha Proto jsem si je koupila :-)).

Offline Muslik
542 příspěvků moje polička 24. dubna 2026 16:07
Reakce na Karja:

continuity Ty jo, pěkne....já mám nedostatek slusnejch kalhot, takže myslíš, že mám jít do Manga? Jako fakt nevím, kde co sehnat a aby to nestalo dva litry...

​ja jsem si teď fakt pěkně kalhoty koupila v zare. Cerne, jakoze balonove, navic normální tj nezkracene délky, meli cerne, béžové a světle myslim (a jeste staly asi cca 900 kc)

Offline Karja
43987 příspěvků moje polička 24. dubna 2026 16:27

Muslik Jo, já jsem nakonec Zaru zkusila objednat, tak si držím palce:D. Líbily se mi i takové růžové na ty teplejsi mesice, ale ty má kolegyně a to jako když přijdou dvě v černých kalhotách stejných tak OK, ale v růžových kdybychom dorazily na schůzku, tak jdeme jak prodávat Avon:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2026 16:45

Karja jaký růžový?

Já kalhoty taky potřebuju. Na hřiště jsem teď objednala něco ze sinsay Ale ještě potřebuju nějaké slušnější.

Offline Karja
43987 příspěvků moje polička 24. dubna 2026 21:13

Evaeva https://www.zara.com/cz/cs/kalhoty-se-zasevky-a-paskem-p09929022.html?v1=495712420&v2=2604625

Tyhlety, ja bych je unosila, ale tím, že většinou hlavně do práce, tak je to fakt blbý:D. Já mám tyhlety jemny pastelových barvy rada. Na hřiště mám spoustu černých širokých kalhot, to jsem nějak nakoupila do zásoby, já to nosím i v létě, nemam moc rada kraťasy, v těch vzdušných je mi lip;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2026 21:37

Karja ty jsou pěkný. Ale asi až moc slušňácký pro moje potřebyJá ty široké kalhoty nosím taky dost, ale potřebuju něco na teď, když už začíná být horko na džíny, ale léto ještě není. Hlavně aby k tomu šly tenisky, k těm tenkým širokým mi nějak pasují akorát sandály.

Offline Muslik
542 příspěvků moje polička 25. dubna 2026 20:24

Karja ja jsem si tyto zkousela (tedy v jine barve) a v reálu me moc nenadchly, mely takovou zvláštní délku, nebyla to taková ta dobrá ke kotnikum, nejsem extra vysoká, 173cm, ale na me proste blbý.

Offline Karja
43987 příspěvků moje polička 25. dubna 2026 21:15

Muslik No neříkej, já jsem si je objednala v béžové, ale tu dobrou délku ke kotníkům nemám ráda,takže bych  radši, kdyby mi byly delší 

Offline Muslik
542 příspěvků moje polička 26. dubna 2026 08:18

Karja no me právě byly o neco kratší nez na ty kotníky, fakt jen o maličko, ale to ja nemam rada, ja mam ke krátkému trupu celku dlouhý nohy, tak uvidíš!

Offline Gatita
8522 příspěvků moje polička 26. dubna 2026 10:06

Ja bych taky potrebovala kalhoty, nakonec jsem koupila pracovni kalhoty v Reserved, jsou to ale spis takove volnocasovejsi cigaretové kalhoty na léto, akorat ze jsou tmavomodré. Mam jich takovych podobnych uz několik, nikde mi nic jineho moc nesedí. Mam 164 cm a vsechno mi je nějak dlouhé. 

Ale koupila jsem bezva make up. Potrebovala jsem po letech vyměnit model a šla jsem do Sephory. Peněz jak za kozu, ale to poradenství je super a vybrala jsem dobře (bb erborian). 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 26. dubna 2026 10:34

Ja jsem teď koupila dvoje z Reserved a jsou perfektní 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 26. dubna 2026 10:34

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. dubna 2026 16:55

Raduza ty tmavší mám taky a jsou skvělý ty druhý bílý se mi taky líbí, ale pro moje účely téměř nepoužitelné 

Offline Lenka22
2587 příspěvků moje polička 26. dubna 2026 19:56
Reakce na Muslik:

​ja jsem si teď fakt pěkně kalhoty koupila v zare. Cerne, jakoze balonove, navic normální tj nezkracene délky, meli cerne, béžové a světle myslim (a jeste staly asi cca 900 kc)

​Prosím tě, jaké to jsou ty černé balonové?

Offline leona mp
příspěvků moje polička 26. dubna 2026 21:47

Gatita A dobře jsi udělala , žes šla do sephory. Mně se teď nikam nechtělo, i jsem chtěla ušetřit :-) , tak jsem si krém payot objednala na notinu. Přišel totálně vyschlej. Tak příště zas normálně v krámě. 

Offline Gatita
8522 příspěvků moje polička 27. dubna 2026 05:58

leona mptake se mi tam nechtělo, ale mám zkušenost, že sama si make up vybrat moc neumím, jsou to zbytečné pokusy a omyly. Byla to pro mě úplná zkouška odvahy, naposledy jsem se k návštěvě takového podniku odhodlala před 10 lety...zbytečná pauza to byla, bylo to fajn. Jinak já na Notinu objednávám občas i make up a vyschlý produkt mi neposlali nikdy. Ale slyšela jsem, že se to děje:-/

Offline Muslik
542 příspěvků moje polička 27. dubna 2026 07:33
Reakce na Lenka22:

​Prosím tě, jaké to jsou ty černé balonové?

Offline Karja
43987 příspěvků moje polička 27. dubna 2026 07:38

Muslik Jo, tak to bude ta zvláštní délka, co nemám ráda....:D

Offline Mini
příspěvků moje polička 27. dubna 2026 08:47

V posledni dobe

tasku

ta dvojita ucha jsou super prakticka

sede kuloty

a bordeaux a cerne kuloty

Offline Tak Betty
6006 příspěvků moje polička 27. dubna 2026 08:58

Muslik Kalhoty jsou takhle na pohled pěkný , asi mají  hluboký sed?