JankaM ty didricksons jsem viděla i na tom e-sekáči (nový!), teď si nevzpomenu na název... edit: remix
Co jste si dnes koupili/y?
999 ta košile je krásná..!
Si frčíš v těch voláncích, co? Já se musím nějak příčetně vyfotit v jedněch takových šatech a vyvolám si tě, nějak k nim nemůžu vymyslet ty správné boty. ![]()
Ha. Ja ty saty nasla, tyto, jen v ciste bile. Maji to fizi, jen to neni videt. Takovy boty jak ma modelka mam, ale zdaji se mi k bile strasne tvrde a spis bych brala nejaky jarnejsi...
Pavlena Já si teď v botách docela zanakupovala a docela by se mi k tvým šatům líbilo něco takového :-). Navíc jsou moc pohodlný :-).

999 ty jsou ale vtipný..! pošli odkaz, prosím...
ještě mám teda v plánu k šatům vyzkoušet mokasíny s ponožkama. ty co má teď nový Vagabond se mi docela líbí..
999 tyhle boty jsem mela pred cca 35 lety za nekrestansky peníze od Salamandra. Jenže neměly tu vypodlozenou špičku, což nebylo úplně kamarádsky k prstum. No ale byly krásný, koňakove hnědý a tenkrát jsem byla ochotná pro módu trpět.
A koupila jsem si košili, šaty a sukni.

Pavlena Já nevím, jestli zrovna tyhle někde koupíš, myslela jsem to spíš jako inspiraci, dost se teď objevují. Já si pro boty hodně jezdím do jednoho butiku do ČB. Já jim zavolám, oni mi to vyfotí a já jedu.
Jinak ty boty jsou značka Silkó, ale nemůžu to nikde najít.
Pavlena Nebo by se mi k tomu líbily tyhle Adidas :-).
999 tyhle boty jsem mela pred cca 35 lety za nekrestansky peníze od Salamandra. Jenže neměly tu vypodlozenou špičku, což nebylo úplně kamarádsky k prstum. No ale byly krásný, koňakove hnědý a tenkrát jsem byla ochotná pro módu trpět.
Jé, ty mám snad taky, a ještě schovaný z nostalgie, byly.to.moje nejnóblejší boty.
eee.. page not found..
Ale tokyo adidasky se mi líbí moc, zkouším je najít jinde, jsou to ty s výrazným červeným šněrováním..?
Pavlena Jj, to jsou ony :-).

Tj jsem vyrazila po sto letech fyzicky do krámu. Slevy mi očividně nebyly souzené, ale uspěla jsem v Mangu.
Akorát jsem aktuálně mezi velikostmi asi všude, tak doufám, že než nastane na ty věci doba, ještě mi budou.

Nevím co si počít s tím bryndakem, takto to na mne rozhodně nevypadá, hrne se to, ale naštěstí jde oddělat.

continuity Ty jo, pěkne....já mám nedostatek slusnejch kalhot, takže myslíš, že mám jít do Manga? Jako fakt nevím, kde co sehnat a aby to nestalo dva litry...
Karja jako něco zajímavého měli i v Zaře, akorát v mé velikosti když jsem dala kalhoty na zem, tak jsem měla pás někde v úrovni prsou.
Takové klasiky mivali u Spencera, ale teď bída jednak jsem tam teď mezi velikostmi a celkově to bylo takové nijaké.
continuity Vidíš, možná zkusím tu Zaru. Já si vystacim klidne s jedněma dobře padnoucima cernejma kalhotami za celej rok, jako fakt, ale fakt bohužel nemám nějak štěstí narazit. Ale jedny tmavé, jedny na léto treba světlejší a jako nemusím nic řešit, muj pracovní šatník bude plný, ale nějak se mi nedaří....
Takové klasiky mivali u Spencera, ale teď bída jednak jsem tam teď mezi velikostmi a celkově to bylo takové nijaké.
No přesně
- ještě bych dodala, že materiál je taky bída. Jediné stávající plus jsou různé délky.
Jak píše Karja, taky si celoročně vystačím s jedněma (či dvěma) dobře padnoucíma černýma kalhotama bez puků (z zimě tedy nosím většinou šaty a sukně + dlouhé kabáty a vysoké kozačky). Ale začíná jít do tuhého, protože jsem vytáhla poslední černé kalhoty, které jsem před pár lety v počtu 3 stejných kusů u Spencera zakoupila.
Minulý týden jsem na dovolené v Německu prošla pár obchodů a taky nic moc.
Já si chtěla koupit nějaké džíny. A asi se zase změnily střihy a všechno mi odstává v pase a pne přes stehna a skoro všechno mi je dlouhé
Cítím se zase jako v 18![]()
já kalhoty nosím na střídačku se sukněmi. Ještě doufám, že když se pohrabu ve sklepě, tak najdu jedny černé, do kterých se zas vejdu.
Ale všude kopa elastanu a zároveň vysoký tuhý pas, já nevím na koho to šijí. Když stojím dobrý a jak si sednu, sjede to níž, na zadku fuga a vepředu zaříznuté někde v žaludku. Ty bootcut střihy už ani nekomentuji, to se nenosí snad deset let.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje