Mini jé, tu tašku s dvojíma uchama mám už asi 15 let, úplně jsem na ni zapomněla, jen koupená a uložená do skříně... musím ji vyhrabat...
Co jste si dnes koupili/y?
Muslik Kalhoty jsou takhle na pohled pěkný , asi mají hluboký sed?
maji, to bohužel jo, kdyz si člověk sedne, tak se to hrne, ale me to zas tak moc nevadi
Muslik Pobavilo mě, že to někomu může vadit, mě naopak každé kalhoty v rozkroku škrtí, sehnat něco, co by mi v této partii bylo, je skoro zázrak. Kdybych si ve většině těch, co si frustrovaně zkouším sedla, asi by mě to rozpůlilo. :D
Jak vyšší sed potřebuji, mám navíc dost vysoko pás, ale všeho moc škodí. Když si v některých kalhotách sednu, tak vepředu mám bouli, že by se tam vešel fotbalový míč a nevypadá to moc hezky.
continuity Chápu, já jsem asi nějaký extrém, protože většinu kalhot mám narvanou i ve stoje. To, co popisuješ, se mi nestalo nikdy. Ale zase třeba nemám zadek, tak někdy mám kalhoty volné tam. :)
Koupila jsem si balonové manžestráky, no proč asi, páč jste mě tady navedly. Z toho se stal tak kontroverzní kousek mého šatníku, pořád to někdo komentuje. Naposledy mi segra říkala, co to je, jestli jsem pro to byla u dědy ve skříni. A ted mě v tom viděl táta a tak divně čuměl a já "no, tak máme stejný kalhoty no". A on "no ted na to koukám, jestli v tom taky takhle vypadám....". :D:D
Karja já jsem si je před pár měsíci koupila taky (hnědý ještě ke všemu :-D)... no a už nosím jen na doma a na zahradu ![]()
Magráta Ale na zahradu jsou ideální uplně, nic na nich není vidět, oprášíš a hotovo.
Karja takový bych potřebovala ![]()
Karja Ukaž,ukaž! Ja mám rozkoukané dvoje balonové na leto, ale ty manšestráky by mě asi zajímaly.
Karja fakt balonový? Nemyslíš barelový?![]()
ty druhý jsm dneska potkala a nutně bych je potřebovala, ale myslím, źe do nich bude potřeba pas, který nemám. Ale moc se mi líbily, obzvlášť v tom manžestru.
Ehm kalhoty, chtěla jsem volné dlouhé a na mě jsou z toho mrkváče nad kotníky a ještě vypadám jako bych měla 100kg
.

tak jako modelka vypadá v těchto kalhotách moje dítě, které má 46kg na 165cm. To normální dospělá ženská nedá.
Navíc se musíš fotit z podhledu. ![]()
continuity JankaMtak já mám 48kg na 164cm a nedám to taky. Tak buď mi přebývá navíc dvě kg, nebo chybí jeden centimetr nebo bych potřebovala ubrat dvacet let, aby to k něčemu bylo:) Jsou sice volné a dlouhé, ale vypadají taky blbě, ještě jsem nenarazila na takové, které bych si mohla koupit.
...54/173
Gatita Chtěla jsem ti doporučit tyhle, jsou fakt super, ale koukám, že jsou vyprodaný :-(.
A pak není od věci zajít do Stradivarius, tam mají velký výběr (za pár korun) a vždycky mi nějaký sedí.
Karja Dík
Nakoukla jsem do toho Pull and Bear, letos se do módy vrací capri kalhoty nebo co? ![]()
brrr Asi ano, protože už mi i omylem přišly, když jsem si objednavala takové džíny mirny do zvonu, tak to byly capri;-). Za rok to máme taky:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje