vanilka to spíš záleží, jakou máš nohu. Já mám šířku skoro deset centimetrů při velikosti 41, což je spíš širší noha. Ale stejně tak můžeš mít nohu úzkou. Bf by v ideálním případě měly sedět správně, ne nutně musí být širší lepší.
Co jste si dnes koupili/y?
vanilka tjo dobre vedet, ja mam nohu takove stredni sirky, ty sirokanske bf mi nesedi ani se nelibi. ale davam do vsech jeste vlozku, nemusim ty moc tenke podrazky, takze.. pokud ti sedi tva klasicka velikost, uz by se tam ta vlozka nevydala asi, ze? nebo tam mas jeste prostor/nadmerek vetsi?
viktorka_od splavu nadměrek tam ještě mám, ale další vložku jsem tam nezkoušela, takže nemůžu posoudit
Z HaM, tajkovy obyc, ale sedi mi, slusi mi. Já kabáty moc nenosím ani mi moc nesednou., Ale občas se to hodí tak nějak více nez bunda no, takže jsem ráda, že konečně jsem nejakej co mi sedne splasila

![]()
Kabát potřebuješ, vo tom žádná. Mně už ty bundy lezou na nervy, tady půlka lidí v mhd pořád vypadá že jede rovnou z lesa, jen ten košík hub jim chybí ![]()
barbucha Jo, no já mám ráda teploučko proste a v lese tak nějak jsem, ale přesně jak píšeš, nemusí to být pak hned v Praze vidět na první dobrou, odkud jsem přijela:D
barbucha no já chodím v tenké bundičce a svetru, když nejdu zrovna postávat na hřiště
Ale teda v pátek byla kosa strašná.
Karja děkuju, pěkný, ale to není nic pro mě.
Potřebuju nějaký kabát, parku, ale aby to taky trochu vypadalo. Ale ve velikosti cca 44 a aby se v tom dalo jezdit na kole teď když jsou třeba 3stupně ráno. Nemáte někdo tip? Teď mám něco jako dlouhý bomber z lidlu a stydí se za mě i sambo
. Všechny ty bundy do pasu a širokými rukávyci jsou všude jsou nepoužitelné, vypadám v tom jako bych měla 100kg, což teda nemám
.
JankaM To podle mě potřebuješ takovou tu klasickou bundu pod zadek, takovej ten ,,jezdeckej,, styl jak se to nosí stažené v pase, vždycky je to z nějakého stylu ala kozačky a hrebelcovani koně. Zkusím najít obrazek
JankaM Mám parku od Didricksons, tmave modrou pod zadek, pro tyhle účely úplně ideal.
JankaM Mám parku od Didricksons, tmave modrou pod zadek, pro tyhle účely úplně ideal.
@jankam přesně parku didricksons jsem ti chtěla taky doporučit. Občas je mají na zalando Lounge, takže bys mohla nějakou sehnat za dobrý peníz. Ja mam od nich už par let zimní, jezdím v ni dopravě na kole a jsem ni moc spokojená. Taky to byl tenkrát úlovek ze zalando.
JankaM Já jsem myslela něco mezi tímhle delší a tímhle kratší...ale na kole nejezdim v dlouhých věcech, nevím, jaké jsou potřeby:D
Bomber v Lidlu, za který je stydno:D My jsme šli včera s mužem do města na procházku a on měl tepláky a chtěla jsem mu říct něco jako "hele to jdeš jako v těchto teplácích?", ale zastavila jsem se, nebot jsem měla takový balonový manžestráky, který jsou hodně homeless a dost mi to lidi komentují, co to jako je za kalhoty:D. Takže jsem musela být sticha radši, taky by se mohlo stát, že se mnou nepujde ven von:D:D:
Karja děkuju, no právě něco jako to první bez kapucy mám, doma tomu říkají bezdomovecký kabát. Jak mám prsa, tak musím mít vekou velikost a jsem v tom jak škatule, rozepnuté je to lepší, ale potřebuju to zapnout že jo. Potřebuju spíš něco staženého v pase i když se to teď nenosí. No nenacházím.
JankaM jj, já jsem právě měla představu takové delší vypasové bundy jen pod zadek, co sepřípadně ještě přistáhne v pase., ale to nejde takhle na první dobrou najít;)
JankaM a takové ty nepromokavé funkční trenčkoty, co mívají v Lidlu by ti nevyhovovaly?
JankaM a takové ty nepromokavé funkční trenčkoty, co mívají v Lidlu by ti nevyhovovaly?
to jsem si kdysi koupila a oblikla presne jednou, to JankaM nedoporucuju protoze je to strasne neprodysny a potivy i za chuze, na kolo ani omylem, to bych prijela uplne mokra. leda ze se nepotis jsou i takovy stastlivci:-)
já se moc nepotim a tyhle igelity nosit ani tak nemůžu.
viktorka_od splavu no to jo. I když mají i ty, co nejsou pláštěnka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje