Vím, ale při velikosti 75F jsou ta ramínka fakt už potřeba. Tam už ta podprsenka bez nich nemá efekt, takže jsem se s tím raději smířila, že s určitými druhy vršků mám holt smolíka. Jedině pokud by měly všitý korzet.
Co jste si dnes koupili/y?
Já mám velikost 65G a dá se sehnat podprsenka bez ramínek. Je to trochu práce a větší investice, ale zase mi stačí jedna taková na dlouho dobu. Musí perfektně sednout obvod a mít dobrý střih, já tam mám na krajích gelové pásky, které ji trošku přichytí po vrchu, ale obvod je nejdůležitější.
A fakt to ta prsa drží nahoře i při téhle velikosti
?
jde jen o dost pevny obvod, vzdyt podprsenka by za raminka ani drzet nemela. ale je to neprijemny az bolestivy teda pro me... takze nosim minimalne. asi jde taky o zvyk
Drží naprosto bez problémů. Pokud máš správný obvod.
Dcera nosí taktéž 28 (tj.65) FF/G a bez ramínek má několik a naprosto v pohodě. Výborný jsou Freya Deco. Ale, jak říkám, naprosto stěžejní je přesně pevně sedící obvod. Košíčky jsou do GG až H.

Obvod udrží prsa tam, kde mají být a když je dobrý a pevný tvar košíčků, tak už to tam porovnáš
. U nás v Brně jsou speciální obchody ( v normálním totiž nic nekoupím), to bude v Praze určitě taky. Tady mě prodavačka přeměřila, poradila, našla a teď už vím, kam jít. Původně jsem potřebovala něco pořádného pod šaty bráchovi na svatbu. Stála tenkrát určitě víc než šaty ( asi 2500), ale zas tuhle mám do dnes. Dneska už se dají najít i levnější, ale za kvalitu se platí vždy. To známe.
Díky, tak já se po té Freya zkusím v Praze podívat.
A prozradis značku?
Jo, to je mi jasné, že to chce specializovaný obchod v Praze Cena mi nevadí, pokud splní to, co očekávám.
Prodával ji v Lucerně Braexpert. Ale nevím, jak jsou na tom dnes. Majitelé si obchod sami sobě parádně devastovali svou neschopností.
Nebo Caresse v Korunní - ten si otevřely původní prodavačky z Braexpertu. Deco byla absolutně nejoblíbenější podprsenka ze všech. Dokonalá.
V Brně je Caresse na Pekařské taky.
Já mám v Brně skoro vedle domu Femms a u práce Madam podprsenku. V Praze nevím, ale určitě budou vědět ženy z Prahy.
diskuze mi připomněla, jak jsem slyšela někdy minulý týden ve vedlejší kabince v lindexu rozhovor dvou žen, které se bavily o šatech, neposlouchala jsem až do okamžiku, kdy zaznělo: "...tak si na to dáš taková ta gelová ramínka a je to!" a ta druhá "no ty jsi geniální, to je skvělý nápad, to by mě nenapadlo" a pak se tam vzájemně plácaly po zádech nad tou myšlenkou. chvíli jsem měla nutkání vylézt a udělit jim radu ![]()
protože jsem si to představila, jaká to bude krása a nádhera, ale radši jsem teda neřekla zbaběle nic.
Jéé díky.
Pláštěnka, holínky, žabky, vše nachystané, já si to užiju za každého počasí.
Konečně malou šedou kabelku. A jsem nadšená.

Vypadá dobře!

bryle (malinko jine, nez na obrazku, moje maji rovnou nozicku), jsou skvele. A par veci v cos.
Moje matka má zlaté espadrilky. A je 70+
Moc hezký! Brala bych podobný.
dekuji, mam z nich radost, jsou lehke, ani o nich nevim. Jeste mi dost slusely tyto fendi (v cerne), ale nelibi se mi ten zlaty prvek na nozicce.

Ty jsou krásné
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.