Díky za info. :)
Co jste si dnes koupili/y?
se mi zdá, že na těch šedých (druhých) šatech je ten prsní záševek nějak vysoko... nebo? ![]()
ano, Ordinary je zázrak, taky jsem nadšená - vše ostatní vyhodím či rozdám
tak zkus něčím začít a pak se uvidí
na asos se dá nějaký ten základ vybrat
Děkuji moc za tip na květinářství, juknu na to.
Gardenista to prostě dělá o dost jinak než ostatní a to je moc dobře, souhlasím s tím citem pro barvy:-)
"ono v tom zrovna u ty Ciny jiste bude vic nez jen to, ze chteji zarucit, ze je to bezpecny pro koncovyho zakaznika..."
Taky bych se dost divila, že zrovna Číňani by si dělali hlavu s tím, aby to někomu neublížilo.
Taky mi přijde ...
Já už v podstatě nekupuju jinou kosmetiku než Alverde, popř. další DMácký značky. Není to sice 100 %, některé vstupní složky "mohou" být testované (nemůžou zaručit, že nebudou), ale je to pro mě dlouhodobě jednoznačný vítěz s ohledem na poměr cena - výkon - dostupnost.
Já jsem si s kupónama užila letos kupu srandy. Loni kupovala sestra. Popadla jsem Marianne Bydlení, ještě jsem měla radost, že jsou tam dva časopisy. Takže. 2. časák - Baví mě žít - trochu jako Chvilka pro tebe o životě nad 50. Dobře. Kupóny tam byly, ale jen PRO NÁBYTEK, ELEKTRO A BYTOVÝ DOPLŇKY. Jsem teda zaskřípala zubama. Docela bych si koupila gril nebo pressovač, to jako jo... Takže jsem teda při druhý návštěvě Tesca vzala to správný Marianne. Tam jsou kupony komplet - vypadá to, že včetně těch elektro - bytových (nechápu, proč to takhle divně dělí). 180,-. Příště asi taky ty mobilní, aspoň se nemusí vystřihovat. Líbil se mi teda rozhovor s Liběnou Rochovou - a celkově je Marianne docela ucházející časopis, aspoň že to.
Vyrážím dneska, seznam mám obsáhlej - doufám, že pořídím. Obligátně jdeme do Triumphu, taky beru útokem knihkupectví (už myslím na Ježíška).
Šaty se mi líbí moc oboje, šedý jsou fakt dobrý (záševky teda neřeším asi :)
TO Marianne?
...jsem se neudržela no
To je v pohodě, já jsem tady nad tím intentivně přemýšlela. Teda po odeslání. Asi mi to vzniklo s tím "to marienne bydlení". Jinak tam ten ženský rod bude mnohem lepší
.
No teď koukám, že Dobrovský má slevu 25%, ráno jsem tam byla, nechala tam 15 stovek a samozřejmě bez kuponu![]()
To je k vzteku. Já jsem loni koupila ségře sako za 999,- v HM a vzápětí zjistila, že zrovna probíhá nějakej ten Fever shopping a 20% sleva tam samo taky byla.
Čo by si mi poradila na spevnenie?
V pátek mi dorazily kalhoty. Líbí se mi, sedí mi, ale ten materiál
. Kdybyste někde viděly tento střih v příčetném provedení, budu vděčná za tipy.

Díky, ale mně se právě líbí ten extrémně zvýšený pas, to jsem zatím nepotkala.
Naštěstí je nepotřebuju tak akutně a když to nevyjde, budou prostě jiné. Mimochodem děkuji za tip na tu kozenkovou sukni, už je doma na věšáku
. Chtěla jsem ji zkusit i v barvě bordó, ale prý ji mají jen pro web.
ja si po nu akurat idem. Povodne som chcela kozenkove kuloty ale bala som sa ze sa v nich budem potit. V sukni je to viac free ![]()
A az dnes som zistila ze ma vrecka. Skvele.
Sveter. Zaujimave je, ze v obchode bol o 10€ lacnejsi nez v eshope(nebol v zľave) ![]()

bude fotka? Jak sedí velikost? ![]()
Pěknej svetr, odkud?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.