Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 15. zaří 2017 18:00

Tak jsou objednané. Doufám, že se neraduju předčasně. Eobuv má víkendovou slevu 30%. 

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 15. zaří 2017 18:03
Reakce na :

Vlastně všechny tři tebou zmíněné, občas. Nejvíc mne teda mrzí ta MK kvůli kamarádce, která se jí dost věnovala a byla ho její srdcovka. Musím se jí zeptat. Tohle asi nesla špatně.

Naivně jsem věřila, že tohle je čím dál lepší, ne naopak. Já z péče používám nejcíc asi Clinique, Kiehl's .

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 15. zaří 2017 18:10
Reakce na :

Tak Estee Lauder ma mimoriadne se...teda štve...budem musieť prejsť na iné make-upy...ako je na tom Dior? A Armani? A Urban Decay?

Nars som si práve kúpila dva rúže .

Inak pleťovku používam poväčšinou Nobilis Tilia, Saloos a Alverde (ozaj Alverde - nevidím žiadneho zajaca???), tak to mi príde safe v tomto smere.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 15. zaří 2017 18:27
Reakce na Setare:

Tyjo, to je blbá ale zajímavá info. Takže moje oblíbená tvářenka nars je v..

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. zaří 2017 18:57
Reakce na slniecko:

To nieje len dekoratívna kozmetika. Zamerala by som sa aj na parfémy. Napr. Guerlain, Dior, Jo, Malone, Tom Ford a veľa iných testujú na zvieratach

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 15. zaří 2017 19:24
Reakce na paktofonika:

No, to je mi jasné.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 15. zaří 2017 19:50

Ja hlavne nechapu, co se porad testuje!Clovek by rekl, ze v roce 2017 uz musej byt vsechny tyhle chemicky patlacky a matlacky davno otestovany a nic extra novyho se co se tyce zakladniho slozeni kosmetiky neda vymyslet.

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 15. zaří 2017 20:29
Reakce na slniecko:

Jo, taky jsem se do toho vcera zacetla a zjistila, ze pulka produktu, co pouzivam, patri pod znacky, ktery v Cine prodavaji  Urban Decay by ale melo byt ok ;) 

Karja No, taky to moc nechapu, ale ono v tom zrovna u ty Ciny jiste bude vic nez jen to, ze chteji zarucit, ze je to bezpecny pro koncovyho zakaznika (obzvlast kdyz si clovek vezme, jak se stavi treba k bezpecnosti prace) - hezky to slouzi treba jako bariera vstupu na trh. Ale ja fakt doufam, ze se vyvine dostatecnej tlak a i ta Cina to nakonec zrusi. Vyrobky vyrobene v Cine uz se pry testovat nemusi (ale neni to ani zakazany). 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 15. zaří 2017 21:39

Takže Dny Marianne v mým provedení: s velkou slávou jsem si stáhla aplikačku a koupila za stovku ty kupony, že si beztak někde něco vyberu a budou se hodit. Pak projdu asi tak třiaosmdesát obchodů (ani v jednom Promodu v Brně nemají tamtu hezkou bordó sukni o stranu nazpět, kník :( ) až nakonec skončím v Mohitu kde zkouším šaty, dvoje se mi moc líbí, v aplikačce vidím, že 20 % sleva, tak si říkám co už, vemu oboje, se slevou dobrý... A pak se u pokladny samozřejmě dozvím, že ten kupon vlastně vůbec neplatí v prodejně, ale jen v eshopu. Takže šaty za plnou a poukázky jsem nečekaně koupila úplně zbytečně.    

http://www.mohito.com/cz/cz/collection/all/saty/sq547-95x/ladies-dress

http://www.mohito.com/cz/cz/collection/all/saty/sv916-90x/ladies-dress

Tak aspoň že ta poslední nová knížka byla levná, neb je z antikvariátu:

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 15. zaří 2017 21:39

Musím tady poděkovat za objevení Ordinary!

Jsem doslova NADŠENÁ! Dcera mě brzdí, ať počkám aspoň měsíc, ale já vidím výsledky okamžitě.

Pleť mám úplně vypnutou, napjatou, mírné ochabnutí úplně zmizelo, mám vyhlazenou i spoustu mimických vrásek. Vždycky mě napadne, že bych mohla snad házet prasátka, jak je pleť pevná, lesklá a zářící. 

Už vymýšlím, co si koupím dál. Najednou můžu prý vézt v kabinovém zavazadle 10 ks , tak už mám cukání, že si v říjnu musím nakoupit. 

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 15. zaří 2017 21:46
Reakce na Karoleena:

Na to sa dá kúpiť nejaká aplikácia a neťahať domov úplne zbytočný časopis?

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 15. zaří 2017 21:48
Reakce na Dadoo:

Ale ono se to spotřeboválvá docela pomalu ne? A co máš? Já bych ráda ještě zkusila buffet nebo matrixyl a a cecko..

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 15. zaří 2017 21:51
Reakce na slniecko:

Jo, jmenuje se to myslím přímo Dny Marianne (v Play store teda, jak to mají děcka v Appstoru nevim), kupony se tam zaplatí přes platební bránu kartou a pak se ukazují na pokladnách v elektronické podobě. Dost to oceňuju, loni jsem kvůli nim koupila časák a ani jsem ho neotevřela.

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 15. zaří 2017 21:57
Reakce na Ounz:

Mám Buffet, Matrixyl a Céčko.

Kapátkem si dávám po 4 kapkách ráno i večer. Céčko na noc. 

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 15. zaří 2017 23:10
Reakce na Karoleena:

Vďaka, kuknem sa na to!!!

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 15. zaří 2017 23:20
Reakce na Dadoo:

Ja si od nich jeste nic nekoupila, protoze jsem mela nacatou kosmetiku a zarekla jsem se, ze nebudu hromadit - ale po tehle ode do toho snad budu muset jit taky! A navic jsou cruelty free 

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 15. zaří 2017 23:40
Reakce na Setare:

Já tedy nejsem moc směroplatná, ani si nepamatuji, že bych kdy byla s nějakým krémem nějak nespokojena, protože moje pleť bere všechno, ale tady to opravdu výrazně cítím.

Nevím, jestli jsi četla tohle, je to dobrá pomoc https://www.victoriahealth.com/editorial/the-ordinary-how-to-create-a-skincare-routine

No a cruelty free jsem mohla očekávat, nic jiného by mi dcera neschválila. A i si to sama koupila.  Neexistuje, že by použila něco, co se testuje na zvířatech.

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 15. zaří 2017 23:50
Reakce na Dadoo:

Diky, projdu to. Necekam zazraky na pockani, ale jsem teda cela napjata, co to se mnou udela. 

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 16. zaří 2017 01:01
Reakce na Dadoo:

Ja sa čestne priznávam, že aj by som bola na to Ordinary celkom zvedavá, ale keď otvorím tú stránku, tak na to chvíľu kukám a potom to vzdám...absolútne netuším ani podľa tých guides čo si mám kúpiť...