A to jakože u Stan Smith nesedí normální číslo?
Já jsem nikdy boty nevracela, za každých okolnosti mám stejně číslo...a zrovna jsem je chtěla objednávat v te bílé...
Co jste si dnes koupili/y?
Vyfotila jsem se v rychlosti ve zkušební kabince, ale není tam nic vidět, tak až se povede, dám něco do outfitového vlákna. A velikost sedí, bonboniéru jsem otevřela až dnes
.
HM
Som ho chytila do ruky a je tak príjemný na dotyk že som ho hneď išla skúsiť, sedel mi perfektne a páčia sa mi hlavne rukávy.
tak jsem to nemyslela. A na fotku se těším. Já jsem si v Promodu objednala jedny kalhoty na prodejnu, tak jsem byla zvědavá, jak sedí velikosti. Mám od nich sice šaty, ale volnější a tam pár cm rozdílu nerozhoduje.
Je fakt moc hezký
. Škoda, že se teď do obchodů nedostanu :-(.
To mě naplňuje optimismem. Vyhlédla jsem si tam jeden oversized svetr, ale přece jen je to HM, tak váhám. Jejich systém doručování a vracení zboží mě moc nebaví.
Které? Zrovna na tebe jsem myslela, že by ti peg trousers mohly dobře sednout.
Buď rada, ja som schmatla sukňu po ceste sveter a utekala som kade ľahšie. Ešte som bola v Lindex obzrieť spodničku pod šaty ale všade kopec ľudí. Ja dny marianne neriešim, myslím si že sa to oplatí u ozaj drahších vecí ako nábytok, pripadne drahsie kusky ako kabat a pod, ale aby som stála v obchode rady ako keby dávali zadarmo to nie, to radšej oželiem tých pár eúr.
Ešte by som dodala, že sukňu v promod som si nechala odložiť s vidinou ušetrenia ale po tom čo som zistila že celé mesto a okolie je v nakupnom centre som to oľutovala a mala som ju vziať hneď v ten deň. ![]()
No fakt to bola asi najkrajšia vec v celom HM, pozerala som aj po iných svetroch ale všetky akože vlnené svetre boli nepekné a vyťahané už na ramienku. Ja v HM takmer vôbec neakupuje, zastavila som sa tam odfotiť a po ceste som stretla sveter. Ale zarazil ma ten cenový rozdiel, pôvodne som ho totiž chcela objednať z eshopu lebo mali dopravu zdarma a zľavu 10% no ale za prvé bol vypredaný a za druhé drahší ako v obchode.
95% vlna, 5% kašmír. Do obchodu se mi právě moc nechce, tak asi budu jako vždy chvíli váhat a počkám až jej vyprodají.

Ten je pekný. To je premium kolekcia?
Myslím, že ne, nemají to tam uvedeno.
... a počkám, až jej vyprodají ![]()
ooo, ten je, takovej zachumlávací... :)
Ja som sa ho snažila dohľadať ale nepodarilo sa.
Dakujem. Mne to ukazuje ze vyprodano.
To je divné, mně to ukazuje všechny velikosti dostupné.
Skúsila som pc a naozaj sú všetky veľkosti dostupné ![]()
No teď koukám, že Dobrovský má slevu 25%, ráno jsem tam byla, nechala tam 15 stovek a samozřejmě bez kuponu![]()
Stihla jsi autogramiádu? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.